ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כביש 164 באוסטריה

פורום טיולי משפחות
    5
    10
    2228
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שרון המטיילת
      שרון המטיילת נערך לאחרונה על ידי

סוף סוף הגיע הקיץ ועוד מעט נוסעים לאוסטריה... אני רוצה להגיע מ-imst ל-werfen ,גוגל מפות, שולח אותנו דרך האוטוסטרדה מינכן- זלצבורג, כנראה הדרך המהירה. חשבתי לנסוע דרך כביש 164 (שעובר דרך העיירה  סנט ג'והנסון בטירול) כדי לחוות נוף וטבע.

מישהו מכיר את הכביש הזה? הוא באמת מספק נוף וטבע? האם הוא כביש אגרה נוסף על המדבקה? ( הנהג חולה הגה , והארכת הזמן של בערך שעה זה בסדר)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mottcka
        mottcka נערך לאחרונה על ידי

כביש 164 באוסטריה

בוקר טוב 

במקרה אנחנו שנה שעברה ישנו בעיירה זו וכל יום יצאתי דרך כביש זה צפון-מזרח,

דרך ללא אגרה ,אבל מחיר המדבקה תסלחו לי מצחיק 8 יורו?(שנה שעברה) לשמונה ימים? ולכן הזמן בנסיעה אל...... ובחזרה מ...... באמת משנה הרבה יותר מעלות המדבקה.

כן שווה לעבור בכביש זה ולא יותר משום שרוב הכבישים באזור זה דומים מאוד. 

• SPRR
          SPRR נערך לאחרונה על ידי

כביש 164 באוסטריה

אוהב לנהוג נופים וטבע ??. בהנחה שיש זמן ולא חורג מהתיכנון  סעו מאימסט מוקדם בבוקר. על A12  מיזרחה ..במחלף צילרטל  צאו לכיוון מאייר הופן  דרומה לכביש169  בהמשך פנו מיזרחה לכביש165 לכיוון מיטרסיל דרך מפלי קרימל   המשיכו לכביש 168  ו 311   לכיוון סנט יוהאן פונגאו לפני העיירה פנו לכביש L 109   לקניון ליכטנשטיין  קניון מדהים  לא לפספס. בחזרה סעו לכיוון כביש 311 צפונה לוורפן.   יום טיול ניפלא ובלתי נישכח. תהנו ובהצלחה. תוכל גם לכתוב למייל שלי באתר.

• שרון המטיילת

כביש 164 באוסטריה

תודה על התשובה , מאד עוזר

• אלון ח.
              אלון ח. נערך לאחרונה על ידי

כביש 164 באוסטריה

שרון, תוספת קטנה  לשאלתך. כביש 164 מחולק לשני חלקים. הראשון מסנט יוהאן עד לסלפלדן והשני מסלפלדן  ועד בישאופשן ליד וורפן.

החלק הראשון  הוא נחמד ועובר בלאוגנג ופארק החושים. השני הוא יותר דרמטי ועובר דרך העיירה היפה מריה אלם ובהמשך בשני מעברי הרים וכפרים קטנים כגון דנטיין. הנסיעה ארוכה יותר אבל שווה.

• שרון המטיילת

כביש 164 באוסטריה

הי , ממש תודה לכולם!!!

נתקלת בעוד "בעיה" ... אנחנו לאוסטריה מגיעים מכיוון מפלי הריין , לינה ראשונה בעיירה ליד אימסט , הבנתי שהדרך המהירה נידמה לי כביש מספר s16 עוברת דרך מנהרה ארוכה (24 ק"מ ), שיש עליה תשלום די גבוה. איפה בדיוק ממוקמת המנהרה? והאם אפשר לעקוף אותה? . שב תודה לכולם!.

• אלון ח.

כביש 164 באוסטריה

למנהרה קוראים ARLBERG TUNNEL. אורכה אכן 14 ק"מ. עלותה 9 יורו למכונית. לטעמי לא כל כך יקר מאחר והעיקוף שלה הוא ארוך.
                  המנהרה ממוקמת כ 21 ק"מ מערבית לעיר BLUDENZ. אפשר לעקוף  אותה באמצעות  כביש 197. לרדת במחלף LANGEN (שימי לב שהירידה נמצא ממש לאחר יציאה ממנהרה קודמת קצרה יותר וחינמית). אחרי נסיעה מפותלת של 23 ק"מ  על  כביש 197 אתם מתחברים חזרה לכביש S16 במחלף ST ANTON.
                  לחילופין עם הזמן מצוי בידכם אפשר לעשות טיול מדהים שעוקף את המנהרה מדרום. כביש 188 המכונה כביש הסילברטה. אולם אליה וקוץ בה, זהו כביש הרים ואגרה בעלות  של 14 או 17 יורו אבל מגיע לסכרים אלפינים גבוהים. בדרך יש גם מגלשות הרים הדומות לאימסט אבל לטעמנו הרבה יותר מהנות בגלל ריבוי סיבובים בעיירה VANDANS. הרכבל  נקרא GOLM.
                  אני הייתי מבצע הפסקה במגלשות ההרים  בואנדאנס (בסה"כ עשר דקות  נסיעה מהיציאה מאוטוסטרדה S16. יורדים במחלף BLUDENZ. במקום יש גם אומגת ענק מעל סכר עם  מים במרחק של 500  מטר.ניתן לרכוש כרטיס משולב. ולאחר מכן חוזר ל S16 ונוסע דרך המנהרה או עוקף אותה על כביש 197. לשיקולכם.
                  במידה ואתם  מגיעים רק עד ואנדנס אתם לא משלמים את האגרה.  כביש האגרה של הסילברטה מתחיל בהמשך כביש 188 אחרי העיירה PARTENEN.

• שמוליקיפוד
                    שמוליקיפוד נערך לאחרונה על ידי

כביש 164 באוסטריה

נראה מקום נחמד מאוד. יש שם גם פארק חבלים ואומגה באורך 500 מטר.

אנחנו עוברים מטירול ל 3 ימים במזרח שוויץ. עם או בלי הכביש הנופי, נראה יופי של יום מעבר.

• אלון ח.

כביש 164 באוסטריה

אכן הזכרת לי שיש שם גם פארק חבלים נחמד. מקום ששוה לבילוי משפחתי.

לשמוליק - בהנחה שאתם מטיילים גם במזרח שוויץ אז ממליץ לעשות גיחה לחבל אנגדין. בעיירה המרכזית  של  החבל - SCUOL (על  כביש 27 בשוויץ) יש אטרקציה חוויתית. עולים ברכבל של העיירה ולמעלה יורדים באמצעות קורקינט שטח. מסלול ארוך  ומקסים העובר בתוך כפרון וטבע במלוא עוצמתו.
                      אפשר לשלב את הגיחה לאנגדין מתוך  הטירול ולא כחלק מהשלושה ימים במזרח שוויץ. תלוי היכן תכננתם להתמקד במרכז שוויץ.

הסכר במעבר סילברטההכפרון FTAN במסלול הקורקינטהנוף במסלול הקורקינטחלון טיפוסי בכפר העתיק GUARDA בעמק אנגדין
                      • שרון המטיילת

כביש 164 באוסטריה

הי אלון, וואוו איזה פירוט... אתה צודק ניראה לי שנעמוד ב-8.5 יורו מעבר במנהרה, הסיבוב ארוך מידי והזמן מוגבל.. אבל עכשיו איפה בדיוק אני מכניסה את האומגה? בכלל ניראה לי שחודש שלם לא מספיק כדי לראות את האיזור הזה... אוף!

אז שוב תודה!

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון