חגורת כסף בטרקים!!!!!!
-
איך הולכים עם חגורת כסף בזמן הטרקים , היא לא עושה פצעי חיכוך הרי רצועות הבטן לוחצות עליה. ואם יש המלצות על איזה חגורת כסף כדי ראיתי שיש המון סוגים וטווח מחירים ענק בין החברות השונות. תודה על העזרה. -
חגורת כסף בטרקים!!!!!!:Reשלום לנוסע.. ראשית יש עם אופציה של גרב כסף שלחלק מהמטיילים זה יותר נוח. ושנית אני השתמשתי בחגורת כסף בגב, כלומר: במקום על הבטן ואז כמו שציינת זה לא נוח פשוט הופחים אותה והיא מתישבת מצויין בגב התחתון, היא דבוקה לכרית הגב של התרמיל אז אין חשש מגנבות וגם ל -
תודה אני ינסה לתפור אחד -
עצה שלי..שאם היא לא מקובלת עלייך אני לא אפגע. שאתה בטרק, כולם שם מטיילים כמוך ובשאיפה הם לא גנבים. כל הציוד נמצא בחדר גדול וכל הזמן יש אנשים לידו. קשה לי להאמין שמישהו בטרק ינסה לפרוץ לתיק של מישהו אחר ולחפש בו כסף. פתרון פשוט הוא לשים את חגורת הכסף בתא הפ -
עצה שלי..:Reאני נוסע לנפאל והודו , ואני מניח שאני יחליט רק שם איפה תהיה החגורת כסף. בכל מקרה אני יחשוב על הדרך שאתה ממליץ ואם אני ירגיש בטוח , אז החגורה באמת תהיה בתיק . בקיצור אני יחליט שם!! -
הכי טובלהשאיר במלון שבו משאירים את שאר החפצים שלא לוקחים לטראק (אם זה נעיל) ואם לא אז לדחוף עמוק בתיק. בטח לא לסחוב עלייך.