צפון תאילנד
-
שלום לכולם,
קראתי לא מעט רשמים מטיולי הג'יפים של טאנה ורד בריק. לא כולם היו חיוביים...
במידה ואנחנו לא מעוניינים בטיול ג'יפים קומפלט- האם יש אפשרות בטיולי יום שיוצאים מצ'אנג מאי או פאי?
-
צפון תאילנדבוודאי! יש כל מיני אפשרויות. יש טיולים יומיים, אפשר לעשות את זה בקבוצה גדולה, קבוצה קטנה, פרטי.....
לא חייבים לעשות יטול של כמה ימים
-
צפון תאילנדגם דרך טאנה ורד בריק? כדאי להזמין מהארץ או שאפשר להגיע לצא'נג מאי ולהתארגן שם?
-
צפון תאילנדאת הטיולים היומיים אתם יכולים להזמין מראש או לכשתגיעו לצ׳אנג מאי, תזמינו במקום.
-
צפון תאילנד-שאלה נוספתאני שוקלת לוותר על הטיול המאורגן של שלושת הימים ולערוך טיולים יומיים (אנחנו זוג עם שלושה ילדים בני 16,13,7). השאלה שלי היא אם יש טיול יומי לאחד משבטי ארוכות הצוואר? ואם יש טיולים יומיים נוספים לממלכת הנמרים, מופעי חיות וכו'. פשוט בדרך הזו אוותר על המאורגן ואסע בכל יום למקום אחר. ארוכות הצוואר מסקרנות את הבנות שלי ולכן אני רוצה לברר ספציפית לגביהן. תודה
-
צפון תאילנד-שאלה נוספתתצאו לטיול יומי לחוות הפילים ולשבט ארוכות הצוואר. בסוף הטיול, קיימת האפשרות למעוניינים להיכנס לחוות הנמרים והתשלום מעשה במקום.
לחוות הנחשים וחוות הקופים, אתם יכולים לקחת מונית ולהגיע עצמאית. לאחר מכן אתם יכולים לאכול ארוחת צהריים תאילנדית באגם Huay tan thao וחזרה למלון.
-
צפון תאילנד-שאלה נוספתתודה. אפשר לסגור את הטיול היומי כבר מהארץ?
-
צפון תאילנד-שאלה נוספתאת יכולה לסגור טיול יומי כשתגיעי לתאילנד.