מסלול אחרי ההרים הלבנים
-
אחרי טיול השלכת ושייט ליוויתנים באזור בוסטון וגם גלידה במפעל של benjerry
יש התלבטות: הגור (14) הספיק לו הטבע מבקש הפסקה עד מפלי הניאגרה .
(נוותר על 1000 האיים) צריך סיוע במסלול יש לנו 5 ימים כולל הטיול במפלים .
-
מסלול אחרי ההרים הלבניםגל שלום
מאחר ובשירשור הקודם חשפת את המסלול שלכם ,ועל מנת שאפשר יהיה לנסות להציע
על פי השינוי שאתה מבקש,רשום שוב תאריך עזיבת הלבנים,והתאריך בו אתם חייבים להגיע לניאגרה.
האמת שלי היה חסר במסלול המקורי שלך קצת כבוד לצפון וורמונט ,ועוד יותר לאדירונדאק,לפני שממשיכים לניאגרה.
רוצה לומר ,שאיך שלא מסתכלים על זה אי אפשר להעלים מהגור המשך של טבע רך ופסטורלי(שהוא לחם חוק בצפון מזרח ארה"ב ובצפון, ובמערב, מדינת ניו יורק) .
אפשר אולי לעבוד עליו ,נגיד ללכת לסיור במתקני אולימפידת החורף בלייק פלאסיד ,לסדר טיסה משפחתית מעל איזור לייק פלאסיד,אפשר להגיע לאוניברסיטת קורנל באיתקה, ישירות ללב האוניברסיטה ולראות את מפלי הקומות מהביב לייק ,הוא יחשוב קמפוסים של אוניברסיטה, הוא לא יחשוב על טבע,אולי מוזיאון הזכוכית בקורנינג,ובדרך לניאגרה אפשר לבקר במוזיאון תעופה שהומלץ ע"י הגולשת גלית הותיקה ,ובהמשך אולי לבקר בבית איסטמן ברוצ'סטר.
מוני
-
מסלול אחרי ההרים הלבנים4/10 עוזבים את ההרים הלבנים לכיוון מפעל הגלידה.
ב 9/10 אחה"צ טסים מבפלו לסנט לואיס.
מוזאון זכוכית נשמע טוב,
איך לחלק את הזמנים בדרך? איך לשלב את טורונטו (אם בכלל)?
מוני תודה !
-
מסלול אחרי ההרים הלבניםאם כך-
4/10
הרים לבנים>>>צפון וורמונט(על פי דיווחי משפחות הגולשים בן & ג'ריס ,הוא הדבר האחרון שאמור לעשות לכם את זה!)
5/10
מעבר על השמפליין לאדירונדאק - לייק פלאסיד ,בדרך אליה עליה עם הרכב שלכם לתצפית מהוויטפייס מאונטיין.
6/10
אם החלטתם להמנע מטבע ,סעו בכיוון מעבר הגבול עם קנדה על פי התוואי הממופה המצורף,מיד לאחר מעבר הגבול הקנדי אפשר שתעלו על מיגדל התצפית על האיים ממעוף הציפור.
אני רשמתי את העיר קינגסטון כעגינה אך אם תחשבו על קידום נוסף על ה-411,לשיקולכם
7/10
הגעה לטורונטו ומיד התחלת ביקור ולינה.
8/10
השלמות בטורונטו ,נסיעה בכיוון מפלי הניאגרה ,אולי דרך תאי הציפה לאוניות גדולות בתעלת ויילנד אשר בסט קטרין (לבדוק צפי של מעבר אוניה גדולה בתא ציפה(לוקר מס 3),משם לביקור בעיירה ניאגרה און דה לייק, ולמפלי הניאגרה,לינה צד קנדי.
9/10
השלמות ונסיעה לקראת הטיסה מבאפלו.
מוני
-
מסלול אחרי ההרים הלבניםהיי גל
רוצה לחזק את דבריו של מוני
"על פי דיווחי משפחות הגולשים בן & ג'ריס ,הוא הדבר האחרון שאמור לעשות לכם את זה!"
אני לא מכירה את הטיול שלכם - אבל אם "הגור (14) הספיק לו הטבע מבקש הפסקה עד מפלי הניאגרה" - למה לנסוע למפלי הניאגרה??
שבת טובה