אווירת כריסמס באירופה
-
שלום,
מתכננים טיול זוגי, כ-5 ימים, עוד לא הוחלט לאן ומתי, באיזור סוף אוקטובר תחילת נובמבר, התאריכים גמישים. מתי מתחילה אוירת בכריסמס ברחובות? מתי מתחילים שווקי הכריסמס?
ואשמח להמלצות.
תודה מראש
-
אווירת כריסמס באירופהשלום
למיטב נסיוני התכונה לקראת הכריסמס מתחילה רק בסוף נובמבר ,משהו כמו 30-35 יום לפני חג המולד.
המלצות יש המון . כל הערים הגדולות במדינות דוברות הגרמנית מתקשטות לקראת החג. גם לונדון נהדרת (תמיד) אבל לטעמי העיירות בחבל אלזס שבצרפת היו פשוט קסומות לפני חג המולד. מאוד מומלץ.
בהצלחה
ג׳מוס
-
אווירת כריסמס באירופהתודה ג׳מוס
תוכל לפרט קצת יותר או לכוון אותי למשהו כתוב?
לאן לטוס כדי להתחיל? האם ניתן לטייל באיזור בתחבורה ציבורית? חוששים קצת להתברבר עם רכב
הזמן המתוכנן הוא כ-5-6 ימים
-
אווירת כריסמס באירופהאם הכוונה לאלזס אז תנסי כאן בקישור הזה .
גילוי נאות , אני מכיר את הכותב מצויין

אבל שוב. רק מסוף נובמבר ....
ג'מוס
-
אווירת כריסמס באירופהאיך אני אוהבת את התקופה שמתחילים לחשוב לאן והאם בכריסטמס

יש בבלוגים באתר ,המון כתבות, תמונות,לינקים,הבהרות על אלזס במיוחד.
באמת אגדת כריסטמס.לונדון היא לונדון.גדולה עצילית יקרה,מקושטת בחלקה ותוססת אך פחות אגדת כריסטמס.בכול מקרה לא בין 24-26.12
בודפשט הצטלמה שנה שעברה לגולשי הפורום נהדר.
פראג,וינה,ברלין כמובן.
השנה חברתי הטובה בחרה את...קרקוב בזכות מחיר מצחיק של טיסה וסרטוני יוטיב על השווקי כריסטמס שלה.
שנה שעברה היתה הפעם הראשונה שארגון שווקי כריסטמס של שטראסבורג פתחו שווקים במוסקבה,בטלויזיה זה נראה מדהים אך העיר גדולה ואומרים יקרה בלינה...
אם תחליטו לאלזס ויש אפשרות לכוון לתאריכי שוק אבירים בעיירת ריבווילה יהיה מעניין אף יותר..השוק,שני סופי שבוע הראשונים של דצמבר
יש בו על העיירות,תאריכים ועוד..
יש תחבורה ציבורית נוחה מאוד.תוכל לקרוא אליה בבלוגים שלי.
לגבי לינה,צאלסב צריך כבר למהר לחפש,ללא רכב כדאי להיות בקולמר.
עם רכב,לא משנה...
אמה
-
אווירת כריסמס באירופהתודה על התגובות, אלזס מפתה מאוד....אך כנראה הרעיון יישאר לאחת הפעמים הבאות. התאריך כנראה יהיה סוף אוקטובר-תחילת נובמבר וככל הנראה וינה עם יציאה ליום או יומיים של טיולים מסביב...
-
אווירת כריסמס באירופהכל יעד יכול להיות נחמד,רק שבסוף אוקטובר תחילת נובמבר זאת בכלל לא אווירת כריסמטס שמתחילה בערך מסוף נובמבר 26-29.11.14
אמה
-
אווירת כריסמס באירופהבעיתוי זה של השנה לא תרוויחו את אווירת טרום חג המולד.
מצד שני תוכלו להרגיש את אירועי "יום כל הקדושים" משהו עם תחפושות,תהלוכות וסוג של "פורים".