ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה עם מסלול ליער השחור

פורום טיולי משפחות
    4
    5
    1407
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dana_t1
      dana_t1 נערך לאחרונה על ידי

היי... אמנם זה פורום למשפחות ואני יודעת זאת.. אבל קראתי פה המון ובאמת שנעזרתי בכם..

ואמנם עוד אין לי ילדים קטנים..אבל אני אשמח אם בכל זאת מישהו מכם יוכל לעזור לי ולמשב את המסלול שהכנתי (אנו זוג) ואולי לתת רעיונות והצעות לשיפור, תודה רבה מראש!

מדובר במסלול שכולל נחיתה במינכן, 2 לילות בדרום גרמניה, 8 ביער השחור באזור דרום-מרכז ועוד אחד בצפון.

יום 1: נחיתה במינכן, התחברות עם הדרך הרומנטית באוגסבורג עד פוסן. אגם Forggensee וטיולים נוספים באזור / אולי Partnacklamm.

יום 2: צוגשפיצה + ערוץ לויטש + אזור מיטנוואלד.

יום 3: טירת נויישוונשטיין + אגם בודן/קונסטאנץ (כנראה נהיה רק בלינדאו) והגעה לצימר ביער השחור.

יום 4: מגלשת הרים בגוטאך + פארק כל החושים + שעון הקוקיה + טריברג והמפלים. יום 5: רכבל שאאינסלאנד + פרייבורג.

יום 6: מגלשת הרים האזנהורן + מפלי טודטנאו + הר בלכן.

יום 7: מפלי הריין + ערוך ווטאך Wutachschlucht + אגם שלוך.

יום 8: (יום שנשמע לי רדום מעט..): וולפאך (הצעה למשהו אחר? אנו לא הולכים לניפוח זכוכית שם, אלא סתם לשוטט..) + גנגנבך + שטרסבורג. חשבתי אולי קולמר? הבעיה שזה מסבך את הדרך.

יום 9: פארק אירופה.

יום 10: ערוך ראוונה + אגם טיטי + פארק חבלים אקשן פורסט.

יום 11: (יש מקומות נוספים בצפון? שילטאך + דרך הפסגות + אגם מומל והגעה לצימר בצפון. במידה ויהיה זמן נסייר בבאן באדן.

יום 12: באדן באדן + נסיעה לכיוון מינכן (טיסת לילה). בדרך עצירה ב: Blautopf, Blaubeuren. הצעות נוספות חוץ משטוטגרט ואולם?

פספסתי משהו? יש מקומות נוספים שאתם ממליצים עליהם?

תודה רבה רבה!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nirit_mz
        nirit_mz נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם מסלול ליער השחור

לא הצלחתי להבין מה מתוכנן ליום הראשון. אם באותו  יום מתוכננת הדרך הרומנטית בין אוגסבורג לפוסן, אז קח בחשבון שלנו כזוג הדרך הזו לקחה יותר מיומיים. לא מבחינת המרחק, אלא מבחינת העצירות שעשינו במהלכה באתרים מעניינים.

ובכל מקרה בפוסן נמצאת טירת נוישוונשטיין שמתוכננת ליום השלישי, כך שגם מהבחינה הזאת המסלול לא ברור לי.

• dana_t1
          dana_t1 נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם מסלול ליער השחור

היי בעיקרון אנחנו לנים קרוב לפוסן (גריינאו), אז הרעיון הוא להתמקם בצימר ולקבל מפות בפוסן ולטייל באזור שם באגמים..

אנחנו נשארים לישון שם 2 לילות, כך שבבוקר של היום השלישי משם נמצא לטירה בעצם

• Salvador26
            Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם מסלול ליער השחור

היי, יום 1 לא מציאותי לדעתי. בטח נוחתים בבוקר אחרי לילה ללא שינה. אם כבר נוסעים בדרך רומנטית, עדיף לעצור בדרך בעיירות כי הן לב העניין. בערב לעשות סיבוב בפוסן עצמה, עיירה יפיפיה. יום 2: האם אתם רוצים להיכנס ללאוטשקלאם מהצד הגרמני או מהצד האוסטרי? מהצד האוסטרי הוא יותר יפה ואפשר להיכנס למפלים מלמטה. במקומך הייתי עושה צוגשפיצה (מבינה כי אתם רוצים לעלות עליו? ), עושה איזה מסלול הליכה למעלה. ממליצה מאוד גם להגיע לאגם eibsee למרגלות צוגשפיצה. אגם מדהים ביופיו, מיים בצבע טורקיז, שקופים וטהורים ושלווה מסביב…. אחר כך הולכת לפרטנאך קלאם ואז אם יישאר זמן סיבוב במיטנוולד. יום 3: תזמיני כרטיסים לטירה כמה שיותר מהר כדי לקבל סיור בשעה שמתאימה לך. כניסה לחניון, איסוף כרטיסים ועליה לטירה, כל זה לוקח כשעה. בחזרה מהטירה והגשר מריאן ממליצה לרדת לחניה דרך ערוץ poulette. משם לנסוע לקונסטנץ. אם אתם רוצים לטייל גם שם, אז צריך לקחת סיור בנוישוואנשטיין ממש מוקדם. יום 8: אם רוצים להגיע לשטרסבורג אז היא לוקחת יום שלם. עיר אירופאית מרשימה שבלי בעיה תמצאו מה לעשות בה יום שלם. את גנגנבאך תעבירי ליום 11 יחד עם שילתך וכו' אגם מומלסי הוא סתם אגמון ובכלל לא חובה. אפשר גם להספיק את באדן באדן אחרמ שתתמקמו בה.

• שמוליק ל
              שמוליק ל נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם מסלול ליער השחור

מספר הערות / הארות בנוגע לחלק של היער השחור - 

יום 4: מגלשת הרים בגוטאך + פארק כל החושים + שעון הקוקיה + טריברג והמפלים. 

[ממליץ להתחיל את היום דווקא במפלי טרייברג כשעוד רעננים. לאחר מכן - תוכלו להכנס למוזיאון היער השחור שממול לכניסה הראשית למפלים. סיור של שעה ואפילו פחות. נחמד מאוד אם כי לא must. 

משם - סעו לגוטאך ובדרך תוכלו לעצור בשעון הקוקיה הגדול בהורנברג שמופעל באמצעות מטבעות. עצירה של כעשרים דקות וזה נחמד. 

בגוטאך - ואחרי המגלשות -

שביל החושים מאוד מאוד שנוי כאן במחלוקת וחלק מהחברים ממש לא נהנו. מצד שני - יש בגוטאך גם את המוזיאון הפתוח . לא לשכוח לבדוק שעות סגירה וכן שעות של כניסה אחרונה]

יום 5: רכבל שאאינסלאנד + פרייבורג.

[אם אתם לא מתכננים לעשות משהו למעלה - הרכבל די מיותר - במיוחד אם תעשו אחד אחר בפלדברג למשל]

יום 6: מגלשת הרים האזנהורן + מפלי טודטנאו + הר בלכן.

[מכיוון שאתם כבר נמצאים בסביבה - אני הייתי ממשיך לפלדברג אחרי מפלי טודנאו  - ולאו דווקא לבלכן ועולה שם ברכבל לתצפית למעלה. כדאי לבחור יום בהיר לצורך כך ולהצטייד בבגדים חמים]

יום 7: מפלי הריין + ערוך ווטאך Wutachschlucht + אגם שלוך.

[לא כל כך הבנתי את המסלול הזה... 

אני לא בטוח ששילוב של המפלים והערוץ - ולאחר מכן גם האגם - הוא נכון. אני גם לא חושב שזה ממש אפשרי.  

אם כבר מפלי הריין - תוכלו להמשיך לשפהאוזן ולסיים בשטיין אם ריין המקסימה]

יום 8: (יום שנשמע לי רדום מעט..): וולפאך (הצעה למשהו אחר? אנו לא הולכים לניפוח זכוכית שם, אלא סתם לשוטט..) + גנגנבך + שטרסבורג. חשבתי אולי קולמר? הבעיה שזה מסבך את הדרך.

[אופציה אחת היא יום מקסים בדרך היין באלזס - ואם בוחרים בזה - אני לא הייתי בוחר בשטרסבורג דווקא אלא בקולמר, קיזרסברג, וכמובן גם ריקוויר  המדהימה, כאשר באמצע אפשר גם לשלב ביקור ביקב.

אופציה אחרת - אם רוצים להשאר ביער השחור - היא לטייל בסביבות אגם שלוכזי - טיול אופניים ליד האגם, גרייפנהאוזן, סיינט בלסיין  וכיו"ב. אפשר גם לשלב טיול בווטאך ביום הזה במקום חלק מהדברים האחרים]

יום 9: פארק אירופה.

יום 10: ערוך ראוונה + אגם טיטי + פארק חבלים אקשן פורסט.

[את יום טיטיסי סיימו בפארק המים באד פרדייז]

תעשו חיים,

שמוליק

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון