ייעוץ לסנדלי שורש -דחוף
-
שלום. אני מעוניינת לקנות סנדלי שורש . השימוש העיקרי שלי הוא הליכה בטיולי קרקע+מים . מה מומלץ יותר? הדגם המשופר של שורש לקרקע או הדגם המשופר למים? (השורש הישנות היו נפתחות לי כשנכנסתי לבריכות או תחת מפלים עם זרם חזק) האם השורש למים נוחות ויעילות גם להלי -
ייעוץ לסנדלי שורש -דחוף:Reשלום רציתי להמליץ לך על סוג נוסף של סנדל יותר טוב לפי דעתי ואחרים אולי יחלקו עלי אם באפשרותך להוסיף עוד כסף תנסי את סנדלי teva חברה אמריקאית שווה כל שקל לפי דעתי סנדלים שפשוט נוחות יושבות על הרגל מדהים וזה יותר הרגשה של נעל מאשר סנדל (כמובן יעילות במים -
סנדליםישנם מ''ס רב של סוגי סנדלים . בעונה זו נתקלתי בהמון בעיות ותקלות בסנדלים מ''ח שורש (ראוי לציון שבכול מקרה השרות והטיפול מצוינים ....אבל...). קימים עוד דגמי סנדלים כגון:סנדל שולץ(ח''ב אפריקאית-יבואן ק.וייס )סנדלים שהסוליה מסיליקון והרצעות כרוכות סביב כו -
סנדליםאישית - אני נגד הליכת מסלול יבשתי עם סנדלים - תקראי לי שמרן, אבל אחרי שטיפלתי בכמה אנשים שקרעו את מהליכה עם סנדלים- לא הייתי ממליץ לגבי מים- אין ספק שסנדלי חברת TEVA הם מעולים לכך. הם הוסיפו לנעלים גומיות התופסות את הסקוצים- וכך נמנעת לחלוטין פתיחה במים -
קחי סטריםלפי דעתי השורש עדיין הכי נוחים, אבל זה עניין אישי. דגם הסטרים מתאים לך ביותר (איך בו ריפודי בד שמתייבשים לאט). יש גם את הריבר-קרוסר שהם מדהימים ומעולים למים אבל לעניות דעתי קצת כבדים. -
קחי סטרים:Reתודה לכולכם... עזרתם לי.. -
ייעוץ לסנדלי שורש -דחוף:Re