ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סנדלי LIZARD

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    1
    7
    3250
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום רב, אני מתכנן טיול לדרא''מ וכרגע אני בהתלבטות קניית סנדלים. רוב האנשים ממליצים על סנדלי ה-LIZARD מאשר סנדלי שורש. מבדיקה שעשיתי, אכן אלו סנדלים נוחות אך יש לי מס` בעיות: ישנם מס` דגמים: SUPER HIKE- מכיל שכבת זמש אשר אמורה לספוג זיעה- מיודע להליכה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

סנדלי LIZARD:Re
        לא טוב,זו הצורה בה הם יגיבו. 🙂 לא מצאתי תיעוד שבו ליזרד אומרת משהו על האם להשתמש בהם במים או לא,אבל ככה נמסר לי בעל פה מהסוכן שהביא אותם,וכמו כן,שורש מציינת את זה על הסנדלים שלה (גם להם יש דגם שבא עם זמש) וזמש.....מה לעשות,הוא זמש,לא ממש טוב במים. בק
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אה,תוספת קטנה,הדגם של שורש לא יגיב טוב במים גם כי הוא עשוי חלקו משעם....שבכלל מתפרק במים,בלי קשר לעובדה שהזמש יעשה חלק. ירון
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

שוטטתי קצת באתר שלכם וכמו-כן באתר של LIZARD. שניכם כותבים שהזמש עמיד במים. לדוגמא
            http://shop.lametayel.co.il/cgi-bin/lametayel/GEA.html למה הסתירה הזאת בין מה שאמרת לבין מה שכתוב?
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

סנדלי LIZARD:Re:Re
              הזמש עמיד במים.... הסנדל יחזיק,כמו שאמרתי. אתה פשוט תחליק,כל הזמן שתהיה במים. הזמש אמור לספוג זיעה,ולהיות נוח יותר,אבל יש הבדל בין זיעה לזרם של מים,הסנדל פשוט נהיה מחליק בטירוף. ירון
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

אבאלה רד מהזמש, כמו שלא תטייל במכנס עור (אני מקווה) כך לא תעשה לסנדל, במידה וזהו טיול שרובו מים עזוב . אבל במידה והסנדל ירטב פעמים בודדות אז זה יכול להיות סביל , כמו שצויין רפידת העור תשאר רטובה וחלקה לעומת סנדל 100% סינטטי.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

המלצה מניסיון
                  ברשותי ליזרד עם זמש בנות שנתיים. הלכתי איתם כמה פעמים במים והם לא נפגמו, ומבחינה ''החלקה'' בתוך הסנדל - זו הרגשה ותנועה דומה כו בסנדלים פלסטיים. אני ממליצה לקנות את הדגם הנ''ל מהסיבה הפשוטה שעם סנדלים הולכים (לרוב) כשמזג האוויר חם והרבה יותר נעים ונוח לד
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון