לינה בפראג
-
שלום

אני מחפשת מקום לינה בפראג ולא ממש יודעת על איזה איזור ללכת... האם ללינה במרכז העיר העתיקה יש יתרון משמעותי ע"פ לינה ברובע זיזקוב?
אני שואלת מבחינת עלויות נסיעה וביטחון אישי בעיקר...
-
לינה בפראגאולי בכל זאת?
-
לינה בפראג -
לינה בפראגזיזקוב הינו רובע בקצה העיר. בעבר רוב האוכלוסיה מהגרים, כיום בעיקר חברה צעירים ופאבים. קו מטרו מס' 9 עובר לאורך כל הרובע ומחבר אותו תוך כ - 20 דקות לכיכר ואצלב, ובהמשכו למטרו למצודה. יש שורה של מלונות רובם 3 כוכבים לאורך הקו, ממלון אפולון שהוא הכי מרוחק יחסית לפניו ויטקוב ועוד מלונות שהם לאורך הרחוב של המטרו. בעיה של ביטחון אישי לא קיימת, אלא רק שיקול של נוחיות ומחיר. עד כמה המחירים ברובע נמוכים מהמחירים במרכז והאם זה מצדיק את הנסיעה. כל אחד והשיקול שלו.
-
לינה בפראגתודה רבה לשניכם על התגובות

האם לינה ליד העיר העתיקה תחסוך לי בעלויות התחבורה? עלויות הלינה שם אכן גבוהות יותר מאיזורים אחרים ואשמח לדעת אם לפחות בדברים אחרים אוכל לחסוך...
-
לינה בפראגזו הכוונה, להיות במרחק רגלי קצר / סביר - מרוב מוקדי התיירות... ולשוטט ברגל
לחפש לינה במרחק קצר מהתחנות -
ליד כיכר הרפובליקה (Namesti republiky)
וליד תחנת Mustek
ועוד בקרבת העיר העתיקה..
מציעה להעזר באתר בוקינג לחיפוש לינה, להתרשם מהמרחקים .
אגב, בפראג מאוד מקפידים על נושא הניקוב של הכרטיס נסיעה (בהתאם לסוג הכרטיס)
ומחמירים מאוד עם מי שנתפס בקנסות כבדים בלי לרחם .
-
לינה בפראגבמידה ואת קונה כרטיס חופשי יומי / תלת יומי בהתאם לזמן השהייה שלך, וזמן הנסיעה למרכז העיר לא מהווה גורם מפריע, העלות שלו הינה זניחה לעומת ההפרש במחיר המלון , לטובת מלון מרוחק מהמרכז. העדיפות של מלון במרכז הינה לחסוך את זמן ההגעה לאתרים, לחזור בצהרים / ערב למלון ולצאת שנית וכד'. הוא לא בא ע"מ לחסוך בכסף, להיפך המיקום הזה עולה יותר גם בניכוי מחיר הנסיעות לרובע מרוחק. וגם מהמרכז סביר להניח שפה ושם תיזדקקי לנסיעה במטרו.
-
לינה בפראגמלון ibis old town בעל מיקום מצוין טהרשת עצמה מצוינת. מציע ממוצע של כ-70€ ללילה כולל ארוחת בוקר ביולי/אוגוסט. עד לפני כשבוע היה מבצע ברשת המלון במחיר ממוצע של כ-55€ ללילה.
הזמנתי המלון על סמך המלצות של חברים, היכרות עם הרשת וגם דירוג בבוקינג.
-
לינה בפראגתודה לכולם על התגובות

מצאתי בסוף מקום לא רחוק ממוסטק,כמו שהציעו פה.
R e e F , תודה על ההמלצה, אבל אני יותר בקטע 55 יורו לשהות ולא ללילה
(=הוסטלים). עזרתם המון,פעם ראשונה שכ"כ הלכתי לאיבוד בחיפוש אחר מקום לינה...
-
לינה בפראגבוקר טוב,
יועיל אם תוסיפי קישור למקום הלינה הזול והמרכזי שמצאת
או לפחות רק את השם.
ואני ממש אשמח אם כשתחזרי, תכתבי כאן קצת רשמים והמלצות מפראג
(גם מדרזדן, אם בתכנון)
תודה
תעשי חיים!