הודו - לה + צלילות במזרח
-
הייי,
חברה ואני נגיע ללה ב22 ביולי, השאלה שלי איפה מתחילים משם..? מגיעים לשדה התעופה ו..
1. אני יודעת שככה מתחיל מסע אבל אם יש למישהו כאן המלצה לאחלה אכסניה ומקום ראשון להתחיל בו? ומסלול כללי?
2. יש לי רישיון צלילה 2 כוכבים וכרטיס של EUF.. האם זה מספיק להראות את זה? או שצריך לעשות ביטוח צלילה?
3. עוד שאלה, יש לי את רוב הציוד מטיילים אבל גרבי טרקים אין. זה ממש יקר בארץ (כמו כל הדברים..) כדאי לקנות במזרח? או להשקיע ולקנות בארץ?
תודה!
-
הודו - לה + צלילות במזרחאין צורך בביטוח צלילה רק ברישיון וגם זה ברוב המקרים יותר מידי.
את צריכה שהביטוח נסיעות שלך יכסה ספורט אתגרי וצלילה.
יש מלא אכסניות סבבה בלה. בעיקר בחלק העליון והתרמילאי שלה (שכחתי את שמו). תכלס, הכי טוב שתיקחו לשם מונית ושתראו ישראלים באיזה מסעדה פשוט תצעקו להם "איפה סבבה לישון ??".
ממה שאני ראיתי רוב הגסט-האוסים אותו דבר אז לדעתי בדרך כלל ההבדל זה ההודים שעובדים שם (טיב המזון משתנה בהתאם) בתקופה שמגיעים וזה מתחלף ולכן הטיפים לא רלוונטים (בטח הרבה לא יסכימו איתי).
מסלול להתחיל בו לא ברורה השאלה. יש מלא טרקים, טיולי ג'יפים אטרקציות וכדומה...
הפופולריים יותר זה טיול לנוברה ואלי, הירידה עם אופניים מהפס הגבוה (מומלץ מאוד מאוד מאוד) ונסיעה לאגם פגונג, תוכלו להכיר בדברים האלה חבר'ה לטרקים.
לגבי גרביים אפשר לקנות שם.
-
הודו - לה + צלילות במזרחשירה הי
בנוגע להגעה ללה משדה התעופה . הכל שם ממש פשוט , ישוב לא גדול , נעים ושקט ברובו . יופי של תושבים מכניסי אורחים ( ברובם ) . הכניסהלעיר עם המונית דרך "שער לה " מביאה אתכם למרכז הקטן של העיר . בהמשך הרחוב הזה כשמטפסים קצת לחלק הגבוה של הרחוב , מתחברים לדרך המובילה אל הכפר הצמוד הכפר שעליו דיבר החבר שענה קודם נקרא - צ'נגספה והוא למעשה ממש צמוד לעיר , כאשר דרכים חביבות מקשרים את המקומות במרחק הליכה של כמה עשרות דקות ... כשחולפים את הרחוב הראשי של הכפר מגיעים לדרך מלאה מדרגות המוליכה למקדש המתנשא מעל הכפר - שאנטי סטופה = מקום מדהים לבקר בו בזריחה או לקראת שקיעה .. 543 מדרגות ( מה שאומר שצריך לבוא עם קצת אוויר בראות ובקבוק מים ביד - לא מזיק ) . לי יצא לבלות באיזור בערך חודש - מה הנקודות שחשוב לכן לברר ....?
-
הודו - לה + צלילות במזרחשירה הי
בנוגע להגעה ללה משדה התעופה . השדה נמצא בקרבת העיר בקטנה והקסומה הזו שנמצאת בגובה 3,500 מטר . הכל שם ממש פשוט , ישוב לא גדול , נעים ושקט ברובו . יופי של תושבים מכניסי אורחים ( ברובם ) . הכניסהלעיר עם המונית דרך "שער לה " מביאה אתכם למרכז הקטן של העיר . בהמשך הרחוב הזה כשמטפסים קצת לחלק הגבוה של הרחוב , מתחברים לדרך המובילה אל הכפר הצמוד הכפר שעליו דיבר החבר שענה קודם נקרא - צ'נגספה והוא למעשה ממש צמוד לעיר , כאשר דרכים חביבות מקשרים את המקומות במרחק הליכה של כמה עשרות דקות ... כשחולפים את הרחוב הראשי של הכפר מגיעים לדרך מלאה מדרגות המוליכה למקדש המתנשא מעל הכפר - שאנטי סטופה = מקום מדהים לבקר בו בזריחה או לקראת שקיעה .. 543 מדרגות ( מה שאומר שצריך לבוא עם קצת אוויר בראות ובקבוק מים ביד - לא מזיק ) . לי יצא לבלות באיזור בערך חודש - מה הנקודות שחשוב לכן לברר ....?