מלון אקווילה ריתמינה ביץ
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מהימנה מנופשים ובעיקר מסוכן נסיעות שהיה במלון אקווילה ריטמינה ביץ בכריתים . הזמנו לחודש אוגוסט חדר רגיל עם נוף לים .
האם הכפר יפה? איך החדרים ?ויותר חשוב היכן הם ממוקמים ? , האם באמת יש הכול כלול לילדים ומה המם מציעים להם את האוכל? האם זה רק במועדונית ?חשוב לציין שהזמנו חצי פנסיון תודה, אשמח לפירוט
-
מלון אקווילה ריתמינה ביץהצלח לך! אני לא סוכנת נסיעות אבל שלשום חזרתי מחופשה מדהימה בדיוק במלון הזה.
הזמנו שני חדרים לזוג ולזוג עם ילד (יש לי שני מתבגרים וילד בן 9).
כשהגענו התברר ששדרגו אותנו לסוויטה משפחתית בחדר על החוף. קבלנו סוויטה עם חדר שינה גדול לנו וחדר שינה נוסף עם שתי מיטות יחיד. בחדר שלנו הוסיפו מיטה לילד. החדר היה מקסים ממש על החוף, החיסרון היחיד היה חדר שרותים אחד לכולנו.
האוכל היה מעולה (גם אנחנו היינו בחצי פנסיון) ארוחות מאוד מאוד עשירות ומגוונות והכל היה מאוד טעים.
לילדים עד גיל 13 יש 3 ארוחות במועדון הילדים ובין לבין מזנון פתוח עם פירות עוגות גלידות כריכים שתיה ועוד. כמובן שהילדים יכולים לאכול גם עם ההורים בחדר האוכל הרגיל.
אנחנו מאוד אהבנו את המלון, אנחנו ממש לא מורגלים בכאלה חופשות אז אולי מנוסים ממני יוכלו להשוות למקומות אחרים אבל עבורי זה היה הרבה מעבר למה שציפיתי.
-
מלון אקווילה ריתמינה ביץתודה רבה על התגובה, השדרוג בהחלט מוסיף , איך נראה המבנה המרכזי ? וכמה זמן נסיעה משדה התעופה ?
-
מלון אקווילה ריתמינה ביץאת המבנה המרכזי ראיתי רק מבחוץ, הוא נראה נחמד.
הנסיעה משדה התעופה לקחה שעה.