חיפוש עבודה בתאילנד
-
היי ושלום לכולם
שמי חן ולבעלי קוראים דניאל התחתנו לפני כחודש וחצי ולאחר החתונה החלטנו לעזוב את הארץ ולעבור לפטאייה שבתאילנד בעלי דובר שלוש שפות רוסית עברית ואנגלית שנינו מגיעים מתחום במכירות (בעלי היה עצמאי בתחום השילוט ואני מגיעה ממחלקת מכירות בחברות גדולות כמו "בזק" ,"זארה","TO-GO" ועוד...) וחשבנו שהוא יוכל להכנס לתחום הנדל'ן הרוסי כמו שעשו פה חבריו
אנחנו פה בפטאייה כבר חודש בנסיון למצוא עבודה אבל המצב המדיני הרעוע כאן פלוס זה שאנחנו נמצאים בתקופה שהיא לא העונה מקשה עלינו במציאת עבודה
ולכן החלטנו לתת צאנס אחרון ולנסות למצוא עבודה בבנגקוק.
נשמח לכל עזרה בנושא.
המייל שלי הוא: [email protected]
-
חיפוש עבודה בתאילנד- כל הכבוד על האומץ . בהצלחה -
חיפוש עבודה בתאילנד- כל הכבוד על האומץ . בהצלחההי , אחלה לנסות ורק אלה שמנסים ומסתכנים מגיעים למשהוא , אבל תאילנד היא המקום האחרון שבו הייתי מציע למישהוא לחפש עבודה אין לנו למערביים שום יתרון
חפשו בכל מקום אחר רק לא בתאילנד
אנשים שאני מכיר בסמוי נכשלו בנושא הנדלן בגדול , אחרים שניהלו ורכשו מלון במיקום פיצוץ יצאו בשן ועין אחרי כמה שנים האם היה כיף ושינוי אוירה ? כן בהחלט ? כסף ? ללא ראו ....
-
חיפוש עבודה בתאילנדלא יודע אם זה משהו שיתאים לכם אבל חנויות/עגלות של ישראלים יש בכל רחבי תאילנד וגם בפאטייה (בסנטרה פסטיבל/ סנטרל סנטר פאטייה) ואני בטוח שבעוד קניונים נוספים. אני יודע מאחים שלי שעובדים ועוסקים בנושא בבנגקוק שמדובר בעסק מאוד מכניס. ואם יש לכם ניסיון אולי יעסיקו אתכם בתפקידים מנהליים ולא דווקא כמוכרים למרות שמדובר בכסף רב והתאילנדי בשונה ממדינות אחרות מדובר באישורים ובעבודה חוקית. שווה אם אתם רוצים לקפוץ לקניונים ולדבר שם עם המוכרים. מדובר בחנויות/עגלות של קוסמטיקה שנמצאות בקניונים רוב העגלות של הקוסמטיקה הם של ישראלים. מעסיקים שם גם לתקופות קצרות של 4-6 חודשים אז גם לתקופה קצרה בשביל לעשות כסף זה יכול להיות לכם טוב. שוב במידה שזה בכלל הכיוון שלכם