דאלאת
-
קראתי בעיון הודעה מלפני מספר ימים על דאלאת נכנסצי ליוטיוב ואהבתי את dalat canyoning אהיה בנובמבר בויאטנאם ןהחלטהו להקדיש יומיים לדאלאת.שאלתי באיזה מקומות כדאי לבקר ולראות עם איזי ריידר.ראיתי שיש מבחר חברות עם מי כדאי. ולמחרת לcanyoning עם איזה חברת טיולים מומלץ. תודב
-
דאלאתלי יש טיפ עם המלצה לרוכב בתקווה שהוא עדיין בביזנס. הוא כבר יקח אותך למקומות המעניינים.
-
דאלאתאם אתה כבר מתעניין אז תבדוק גם צפונה יותר ברמה המרכזית, אזור באן מה טוט. כמה שעות נסיעה מצפון לדאלאת, יכול להיות שיהיה מעניין בשבילך ליומיים שלושה.
-
דאלאתבקניונינג החברה המובילה(והיקרה) היא Phat Tire Ventures , מעבר לכך שהם מומלצים בטירוף אין הרבה מה להוסיף , היום של הקניונינג ממש כיפי והם בטיחותיים ועושים את העבודה כמו שצריך.
בנוגע לאיזי ריידרס יש מלא מהם בדאלאת , אפשר פשוט לבקש המלצה מהמלון שתשהו בו לגבי רוכבים ספציפיים , אני ממליץ על dalat easyrider. הם נמצאים מול דרימס הוטל
-
דאלאתתודה רבה
-
דאלאת-המשך...איזי ריידר קלאב הציעו לי את המקומות הבאים Flowers farm Vegetable farm Coffe plantation Silk factory Eleephant waterfalls Linh an pagoda אשמח עם מישהו היה ויכול להגיד על מה לוותר על מה לא לוותר ובכלל רעיונות נוספים יתקבלו בברכה רוני..איך אני רואה את הטיפ שלך?
-
דאלאת-המשך...חוות הפרחים/ירקות שאנחנו עצרנו בה היתה די מיותרת
אבל צריך להבין שכל הטיול איתם- הוא חלק מחוויה יומית- נוסעים ורואים חיים מקומיים עם מפעלים קטנים ועבודה סיזיפית- אז זה מפעל של לבנים ומישהי שמכינה נייר אורז ( ואפשר לעשות גם), ובאמצע מפל הפיל ( יפה) וקפה הויזל וכו'- תנסה לברר מה הולכים להראות לך -ז"א תוודא שאתה יודע מה אתה אמור לקבל בשלב התשלום מקדמה...
-
דאלאת-המשך...מסרטונים שראיתי ביוטיוב נראה לי Datanala fall שווה ביקור ומפלי הפיל נראה גם יפה.יש שם גם מערה מתח. למפל נראה מגניב..
-
דאלאת-המשך...אבל מפלי דנטלה מאוד קרובים לעיר ואתה יכול להגיע לשם עצמאית במונית או אוטובוס,
אני לא יודע אם שווה לקחת סיור מודרך בשביל זה...
-
דאלאת-המשך...לגדליהואיזי ריידר רוצים 30 דולר בגדול לכל מקום שאבחר.על מה היית ממליץ?
-
דאלאת-המשך...לגדליהואני אניח ש-30$ זה ליום שלם שיסיעו אותך ולא למקום אחד?
אמרת שיש לך יומיים- ביום אחד תעשה לבד אתרים שקרובים לעיר- ביקור בבית המשוגע שבתוך העיר. מונית לדנטלה זה בערך 5$ לכיוון ומה שאתה משלם בפנים ( בובסלדג' וכו)- ממילא עליך
ככה שהייתי מבקש להילקח למפל הפיל, לקפה הויזל, לאיזה מפעל מקומי של משהו -אחד או שניים ( יש צרצרים , יש של חוטי משי, לבנים וכו'), הכנת נייר אורז אם אפשר- זה קצת תלוי מה יש בסביבה שהם לוקחים אותך וגם מה ומי את מכירים....
-
דאלאת-המשך...לגדליהותודה רבה
-
דאלאתלגבי ה Canyoning -
אני עשיתי דרך הסוכנות "Groovy Gecko Tours" והיה מצויין! קראתי עליהם הרבה המלצות לפני כן ונוכחתי לראות שהכל נכון. המדריכים היו מעולים וזו הייתה חוויה מדהימה.
קישור לאתר האינטרנט שלהם-
http://www.groovygeckotours.net/
לגבי הההמלצות שנכתבו כאן על נסיעה למפלים-
לדעתי אם אתה עושה את ה Canyoning אז זה דיי מיותר לנסוע למחרת לראות מפלים... עדיף לנצל את הזמן אחרת ולראות מקומות אחרים.
-
דאלאתתודה רבה.ראיתי גם באתרים אחרים שיש חוות דעת טובים עליהם.בכל אופן הקניוניג זה במפלי Dantala. האם שווה להגיע בטיול יום של איזיריידר למפלי הפיל או למפל אחר?
-
דאלאתהחבר'ה שאני המלצתי עליהם גבו (בשנת 2012) 35$ (700000 דונג) לשני אופנועים לזוגתי ולי.
אני יודע שאיזי ריידר יקרים יותר, אבל השירות והמסלולים הם דומים.
ביום השני שכרנו קטנוע לרכיבה עצמית וירדנו לכיוון צ'יקן וילג' למסלול רכיבה יפה ורגוע.
-
דאלאתתודה רוני יש לך קישור
-
דאלאת