נרגילה בתאילנד
-
כמה שאלות בנוגע לנושא.
1. האם עדיין ניתן להכניס נרגילה וגחלים לתאילנד, אך ישנה הגבלה על הטבק?
2. היכן ניתן לקנות טבק וגחלים בבנגקוק,פוקט,קוסמוי(או קופנגן). וכמה עולה טבק וגחלים בתאילנד כיום?
אם מישהו יודע אשמח לתשובות, תודה. כמובן אני לא מעוניין לקחת סיכונים מיותרים מה שאסור- אסור.
-
נרגילה בתאילנד1. רשמית אסור להכניס טבק לנרגילה לתאילנד.
2. בסוקומוויט, בנגקוק, באחד הרחובות, יש אזור ערבי.
אני לא זוכר בדיוק את המספר(בטח עמיר מבנגקוק יודע) אבל שם יש טבק וגחלים. בכל מקרה אם אתה הולך לקנות שם תסתיר את זה שאתה ישראלי טוב טוב... אם אתה לא מוצא את האזור תחפש את הקונסוליה הסורית שאני זוכר שנמצאת שם.
-
נרגילה בתאילנדהאזור הערבי שמאירקה מתכוון אליו נמצא בעיקר סביב רחוב nana (שלמעשה זה סוי 3) וגם סוי 5 ברובו. ניתן להשיג שם הכל מכל...
יש לי רק השגות לגבי המשפט שקורא לך "להסתיר טוב טוב שאתה ישראלי..." - אני מבין היטב את התחושה של מאירקה במיוחד בימים אלו, כמובן שאין צורך להתבלט במיוחד.
אבל... רבים מחברי הטובים גם אנוכי, כולנו ישראלים מלידה, מסתובבים באזור שנים רבות באין מפריע, מנגבים חומוס במסעדות הרבות, אוכלים פלאפל, לבאנה, פאטוש, קובה ושאר המטעמים הידועים, כולם מכירים את כולם, יודעים שאנחנו ישראלים ואף אחד כאן לא ממש מערב את הפוליטיקה המזרח תיכונית במדינה כל כך רחוקה מנטלית כמו תאילנד.
בנוסף, ניתן למצוא נרגילות רבות וציוד נלווה גם באיזור סילום וגם בקאווסאן.
-
נרגילה בתאילנדלמה בכלל לסחוב נרגילה מהארץ ?, הנושא נפוץ מאוד
בתאילנד ואפשר להשיג בכל מקום בנגקוק איים צפון
במסעדות מועדונים ובחופי הים.
ה
בתאילנד הנרגילה נקראת שישה וישמחו לארגן לך אם
תבקש תמורת 200 עד 300 בהאט לסיבוב.
-
נרגילה בתאילנדתודה רבה על העזרה.
1. אני רוצה לוודא, אכן אין שום בעיה להיכנס עם נרגילה במזוודה לתאילנד בשדה תעופה? ובטיסות פנים כמובן (שום חוק לא השתנה או משהו? שוב, אני לא מעוניין להסתכן סיכון מיותר).
2. מה לגבי המחירים פחות או יותר על טבק וגחלים?
3. ומה לגבי האיים גם שם ניתן לקנות?
4. שאלה אחרונה- האיסור הוא להיכנס עם טבק לתאילנד? זאת אומרת אין בעיה לקנות בבנגקוק כמות, ולטוס לכל מיני מקומות בתוך תאילנד? לא יעשו לי בעיה בשדות תעופה?
-
נרגילה בתאילנדההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם אינו מכניס את עצמו לבעיות כאלו שהפיקח יודע לצאת מהן.
-
נרגילה בתאילנדקח בחשבון שלפי מיטב ידיעתי אסור לעשן על החוף בפוקט
-
נרגילה בתאילנדאיתן המשפט מצויין, אך לא קשור. במקרים כאלו לדעתי, הדרך היא לבדוק ולחקור. שהרי אם אין שום בעיה אז למה שלא!? אך, אם זה עניין של סיכויים אני מסכים שאין סיבה לקחת סיכון.
בכל אופן, המשפט לא קשור.
אנא אם מישהו יודע לענות לי על השאלות האחרונות שלי אני מאוד אשמח לתשובות!
-
נרגילה בתאילנדחבל שאין בפורום אפשרות ללחוץ על לייק. במידה והיה, איתן היה זוכה ממני לאחד כזה

אין צורך לסחוב איתך. יש הכל בתאילנד ובשפע.
-
נרגילה בתאילנדוחבל שאין אפשרות לעשות unlike
. אוקיי יש בשפע- סבבה, אבל עדיין אני מעוניין ״להיסחב״, כי הכיף שלי זה לשבת בבריכה וכדומה(במקומות בהם מותר כמובן) ולאו דווקא בפאבים...יהירות זה ממש חוסר חוכמה אגב.
אז שוב, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות שלעיל.
תודה רבה מראש
-
tאני אסבירבמרץ האחרון טסתי שוב לתאילנד.היה איתי ישראלי שלקח איתו בנרתיק יפה מעור טבק לגלגול סיגריות.
מותר להכניס לתאילנד.זה חוקי.
אבל....הוא נפל על מוכס שעשה לו את המוות.לקחו אותו לחקירות ושחררו אותו רק כעבור 4 שעות מהשדה.
אבל זה כמובן לא קשור אליך.אתה תעשה מה בראש שלך.
-
tאני אסבירובדיוק בגלל סיפורים כאלו אינני מתכוון לקחת אפילו גרם בודד של טבק, לכן אני מוודא שעם הנרגילה והגחלים אין בעיה והיכן ניתן לקנות וכדומה...
בכל מקרה תודה איתן, אך היה נחמד יותר ללא הציניות המיותרת.
-
מתנצל -
tאני אסביראני לא יודע מה המדיניות הרשמית. אני יודע שלקחתי והייתי לוקח שוב(ואין בזה המלצה) כי זה חלק חשוב בטיול של מי שמאוד אוהב נרגילה. לשכור נרגילה פחות רלוונטי ויותר יקר למי שמעשן כמה פעמים ביום.
ולגבי להסתיר את הזהות, לא התכוונתי שבהכרח יעשו לכם משהו שם אלא מתחושה אישית שלי בביקורי במקום.
להיזהר בטוח עדיף וזה שיושבים ואוכלים שם חומוס לא אומר כלום.. לצורך הדוגמא, חבר שלי אכל חומוס בקלנסוואה בשבת שעברה בסבבה ובמוצאי שבת פרקו כל יהודי שהעז להיכנס לעיר.. להיזהר עדיף