הצעה לאח"צ בלונדון
-
אנחנו מגיעים ללונדון באמצע השבוע (עם שני מתבגרים) בסביבות השעה ארבע וחצי. האם אפשר לקבל הצעה - מה כדאי לעשות ביום שנותר? חשבתי על covent garden האם פתוח אחה"צ או שכדאי להשאיר למועד אחר?
-
הצעה לאח"צ בלונדוןכדאי לציין כמה זמן בסה"כ יהיה לכם בעיר
בקובנט גרדן אפשר לטייל ולשוטט כל הזמן,
רצוי לא בשעות הערב המאוחרות (החנויות נסגרות), יש מסעדות/בתי קפה..
אפשר לטייל לאורך הגדה, סאות'בנק, לראות את הלונדון איי, הביג בן והפרלמנט ועוד..
-
הצעה לאח"צ בלונדוןמה הכונה ביום שנותר?
ביום שאתם מגיעים או עוזבים?
-
הצעה לאח"צ בלונדוןהכוונה ליום שמגיעים. בלונדון יש לנו עוד 4 ימים
-
הצעה לאח"צ בלונדוןהייתי מתחיל באזור הפרלמנט התרשמות מהאזור כולל הביג בן והלונדון איי.
לאחר מכן מגיע לכיכר אוקספורד טיול בריגנט לכיוון פיקדילי
-
הצעה לאח"צ בלונדוןאהלן, המצב שלכם בדיוק כמו שלנו. אני אגיד מה אני תכננתי (עדיין לא סגור על עצמי) : אנחנו נהיה בגולדרס גרין אז חשבתי לנסוע אחה"צ לכיכר פיקדילי וטרפלגר ומשם לטייל דרומה דרך קשת האדמירליות לכיוון פארק סיינט ג'יימס ו פרלמנט והביג בן ולקנח בערב בסיבוב בלונדון איי. מקווה שנתתי רעיונות וגם אני אשמח לפידבק.
-
הצעה לאח"צ בלונדוןלמחרת בבוקר אנחנו מתכוונים לקחת את סיור האופניים Royal London שהומלץ בפורום ע"י שירליץ עם חברת Fat Tire
http://london.fattirebiketours.com/tours/royal-london-bike-t our
הסיור עובר בבניין הפרלמנט, ביג בן, ארמון בקינגהם , כיכר טרפלגר וכו'
לכן אני מחפשת משהו אחר ליום הנחיתה. יש רעיונות?
-
הצעה לאח"צ בלונדוןלדעתי לרדת בפינת הייד פארק, הליכה על אוקספורד לריג'נט ולכיכר לסטר.
בהחלט מספיק להרגיש את העיר ביום ההגעה.
-
הצעה לאח"צ בלונדוןסוהו, קובנט-גרדן, ככר פיקדילי, רח' gerrard. והטיילות שליד התמזה (ליד "לונדון-איי" גם יש מופעי רחוב)
לראות את הפרלמנט והביג בן מוארים מהגדה הנגדית.
-
הצעה לאח"צ בלונדוןאם כבר מדברים על זה, רציתי לשאול אם המסלול שכתבתי (מכיכר פיקדילי דרך סנט ג'יימס וכו' עד הלונדון איי) הוא יותר מדי בשביל אחה"צ ליום הראשון
-
הצעה לאח"צ בלונדוןאתה מפספס את רחוב Whitehall
עדיף להתחיל:
מארמון בקינגהם. (וארמון סנט ג'ורג' הסמוך) דרך שדרת המול שמגעת מהארמון עד קשת האדמירליות וככר טרפלגר.הליכה מכיכר טרפלגר דרך רחוב Whitehall עד הביג בן. והפרלמנט. (באמצע יש את בית משמר הסוסים ודאונינג סטריט) .
הביג בן הוא על שפת התמזה כשממול על הגדה השניה נמצא העין של לונדון.
שם נמצא גם מעגן וסטמינסטור, אפשר לקנח בשייט את תוך הלילה
אפשר בזריזות לעשות את זה אחה"צ.
אבל חבל לאכול את הדובדבן של העוגה במהירות...
-
הצעה לאח"צ בלונדוןבדיוק בגלל זה אני שואל, הייתה לי הרגשה שזה קצת לחטוף את הדובדבן, אבל מצד שני אני כן רוצה להספיק משהו ביום הראשון כי יש לי רק עוד 3 ימים… ואני רואה שכן המליצו פה על הכיוון, אז אני בדילמה קצת… אשמח להצעות חלופיות (גם יעזור לפותחת האשכול)
-
הצעה לאח"צ בלונדוןהמסלול הזה שתחילתו בארמון בקינגהם מתאים יותר לבוקר כיוון שאז יש את טקס חילופי המישמר.
וגם בבית משמר הסוסים יש פרשים.
בכל אופן אני לדעתי לא כדאי להכנס למול שאורכו מארמון בקינגהם לככר טרפלגר כק"מ. אלא להתחיל בככר טרפלגר ללכת עד הביג בן .
ומשם ברכבת התחתית לאזור פיקדילי סוהו וכ"ו
-
הצעה לאח"צ בלונדוןתודה! רציתי גם לשאול אם זה מספיק לעשות את ארמון בקינגהם וללכת לכיוון הטאואר ולהספיק אותו? אולי קצת עמוס?
-
הצעה לאח"צ בלונדוןמארמון בקינגהם עד הטאוור - כדאי להשתמש בתחבורה ציבורית,הם באזורים שונים.
לטאוור צריך להקדיש לפחות שעתיים
לדעתי, עדיף לפתוח את אחד הבקרים בטאוור (בד"כ יש תור)
ולהמשיך לבורו מרקט.
(שוק אוכל) בחמישי שישי שבת מ11:00 עד הצהריים
-
הצעה לאח"צ בלונדוןלי צודקת המקומות מרוחקים.
(וכן בקינגהם כדאי לבקר בשעת החלפת המשמר.)
"מצודת לונדון" תחנת רכבת tower-hill אח"כ כדאי לחצות ברגל את "גשר המצודה" לצד השני של התמזה. המצודה נראת יפה משם.
יש שם טילת נחמדה ובנין "ערית לונדון" ששיך לסמלי העיר.
-
הצעה לאח"צ בלונדוןתודה רבה, כשחשבתי על זה הבנתי שזה יותר מדי. וד"א קראתי כמעט את כל הטיפים ללונדון בעניין של קניות, ועדיין אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו נעלי נשים במידה 35 ויפות כמו עקבים וכו'… .