תעודת סטודנט לסין
-
אהלן,
ראיתי בהרבה מקומות שזה נותן הנחה משמעותית.
כמה הם הסתכלו על התמונה שבתעודה?
פשוט התמונה שבתעודה שלי שחוקה לחלוטין (יותר מדי צילומים במכונה), ואני תוהה האם כדאי להוציא חדשה לקראת הטיסה עם תמונה ברורה.
-
תעודת סטודנט לסיןחפש שרשור בנושא כולל תוצאות הביצוע
-
תעודת סטודנט לסיןלא יודע כמה משנה להם איכות התמונה. מה שחשוב זה תאריך לידה.
בהרבה מקומות מעל גיל 24 אין הנחה כלל (מנסיון). כלומר השנה ילדי 89 כבר לא קיבלו הנחה בחלק מהמקומות (ביובאנג למשל לא הייתה הנחה וגם לא באגם לוגו)
בהר הצהוב לעומת זאת, היא אפילו לא ביקשה לראות תעודה.
-
תעודת סטודנט לסיןתודה על המידע!
-
תעודת סטודנט לסיןאני קיבלתי הנחות סטודנטים בכל המקומות בהם הייתי בסין גם בגיל 30. בתעודת סטודנט לרוב אין תאריך לידה, כך שזה בסדר.
וכמו שאמרו, לרוב הם כלל לא מסתכלים, וגם אם הם מסתכלים, הם ממש לא יודעים איך לקרוא את זה. הדבר היחיד שאולי חשוב זה תוקף התעודה - חשוב שתהיה בתוקף.
-
תעודת סטודנט לסיןמעניין...
מתי טיילת שם? אני הייתי שם באפריל ובחלק מהמקומות הם הקפידו על זה מאוד. כולל לבקש לראות פספורט עם תאריך לידה... בכל מקרה אני משוכנע שבהרבה מקומות זה רק תלוי בסבלנות של הפקיד להתעסק איתך
-
תעודת סטודנט לסיןטיילתי לפני שנה, בגואנגשי, יונאן, סיצ'ואן, שיאן ובייג'ין, ואף פעם לא ביקשו לראות פספורט, וגם לא דיברו על הגבלת גיל. ההגבלה היחידה שפגשתי בה פעם או פעמיים, הייתה הגבלה לסטודנטים סיניים בלבד.
-
תעודת סטודנט לסיןגם אצלי היו מקרים שביקשו והיו מקרים שלא.
לא יודע אם זה תמיד כך אבל שמתי לב שבשמורות היותר "נחשבות" ויקרות הם בודקים יותר בקפידה, כגון -
Jizhaigou, Huangshan, Yading.
מה שבטוח, כמו שעוז ציין, זה נתון לשינוי לפי מצב רוחו של הפקיד.