ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול ארוך למזרח

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    545
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Adioo
      Adioo נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מתכננת טיול למזרח בתחילת נובמבר, כאשר אני רוצה להתחיל בהודו ולסיים אחרי כשבעה חודשים בבנגקוק. נאמר לי מסוכנות נסיעות מסויימת שייתכן ויהיו לי בעיות בהגירה כשאנחת בהודו, בגלל שהטיסת חזור שלי היא לאחר שבעה חודשים, זאת אומרת לאחר פקיעת הויזה ההודית שלי... רציתי לשאול אם באמת כדאי להזמין כרטיס לחצי שנה ובמידת הצורך לדחות, או שזה בכלל שטויות כי החזרה שלי היא במילא מבנגקוק..? ועוד שאלה קטנה - כדאי באמת להזמין כרטיס ארבעה חודשים מראש או שכדאי לחכות שהתאריך יתקרב קצת?

אשמח לתשובות, תודה רבה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • inon117
        inon117 נערך לאחרונה על ידי

טיול ארוך למזרח

הי

בהמשך לשאלותיך , נושא הויזה להודו מהווה לא פעם מן בעיה בגלל החוקים שמאפשרים לשראלים לבקר לתקופה שלא תעלה על חצי שנה ף מיום הוצאת הויזה . מאחר ואת לא צפויה לחזור מהודו , יש באפשרותך לתכנן כך דלא תיתקלי בבעיה , כי את השלב האחרון של הטיול תעשי מחוץ להודו . 

מעבר לזה ובנוגע לשאלה מתי כדאי להזמין את הטיסה - זה דבר שאם החלטת עליו ואת סגורה על הדברים , כדאי שיהיה כרטיס טיסה מוכן , לא ?  לחליפין תבדקי מול משרד הנסיעות איתו את פועלת , מתי הדברים זולים יותר - יקרים יותר ותנסי להינות מהעובדה שיש לך זמן כך שתוכלי "להתקמבן" על דיל טוב ובמחיר מוצלח.

הודו בנובמבר , אך איזה מזג אוויר חלומי.... ממש כיף לך   Smile

בהצלחה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון