מלונות
-
*איך אמצע חודש אוקטובר ?מבחינת מזג אוויר ומחירים (אני יודע שאוגוסט-ספטמבר זול ודצמבר-ינואר ממש יקר .החודשים באמצע אוקטובר עד תחילת נובמבר יהיו לכיוון היקר או הזול ?)
*אם אפשר המלצה לאטרקציות טובות בפטאיה
*אני מחפש מלונות זולים (700-1000 בהאט ללילה ) בפטאיה לא רחוק מאיזור הבילויים .
-
מלונותמחפש אותו דבר גם בפוקט :
אטרקציות טובות + מלונות טובים עד 1000 בהאט במרכז פטונג (משהו באיזור שבין סגול לקניון )
-
מלונותלפי הסטטיסטיקה, חודש אוטובר הוא חודש גשום יחסית באזור זה, אולם זו רק סטטיסטיקה ואין בה בכדי לקבוע כי לא יהיו ימי שמש יפים.
לגבי פוקט - בדוק את המלון הזה - Poppa Palace.
-
מלונותפופה פלאס יקר בהרבה ממה שתכננתי להוציא ללילה (1500 בהאט ללילה זה הרבה בשבילי) אבל אם אני לא ימצא משהו יותר טוב אז זה יהיה המקום שאני ילך אליו ,נראה איכותי.
*מה לגבי המחירים בתקופה הזאת של אמצע אוקטובר עד תחילת נובמבר ?
*מלונות בפוקט ופטאיה בקרבת מקומות הבילוי (וולקינג סטריט ,בנגלה ,קניונים ועוד ) עד 1000 בהאט ללילה .
-
מלונותלא ציינת אם אתה מגיע לבד או עם משפחה, יש אטרקציות בפטאיה כגון:
Adult water park, Go Kart, פילים, נחשים, The sunctury of true, River Kwai travel, safari world, שייט בנהר, Floating market pattaya, מוזאון ריפליי, מופע דולפינים, מופע נמרים, אומגות.
-
מלונותלבד או עם חבר .האומגות והקארטינג נשמע הכי מעניין בינתיים .
מלונות זה הכי חשוב לי ,המלצות על מלונות טובים עד 1000 בהאט בפוקט או פטאיה (אני לא סוגר בבוקינג לפני הטיסה בגלל זה אני צריך כמה אופציות למקרה שאני יגיע ולא יהיו למלון חדרים פנויים )
-
מלונותכדאי שתפנה לאיתן ש. בפרטי, אני בטוחה שהוא ישמח לעזור לך.
-
מלונותשלחתי לו הודעה ,מקווה שיעזור .
יש עוד מישהו שיכול לעזור אולי ?מלונות טובים שהוא היה בהם גם אם המחיר טיפה יותר יקר .
-
מלונותעניתי לך בפרטי