ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חזרתי מסין-תודות ורשמים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    12
    69
    12663
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יויו
      יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

טוב אז לפני שאני ממשיך הלאה, נשאלתי בפרטי כמה שאלות ולהלן התשובות:

לגבי קניות בבייג'ין אז ביום הראשון שלנו בעיר מאחר ולא קיבלנו מזוודות , לאחר ביקור במקדש הלאמה ומקדש קונפוציוס, נסענו לכיוון שוק YASHOW פשוט משום שהבנו שזה שוק לבגדים וזה היה הקרוב ביותר למלון שלנו.  הקניה בשוק מתישה באמת, צריך סבלנות שלא היתה לי ביום הראשון שנחתנו לאחר שלא ישנו כמעט בכלל בטיסה+ הבעסה של המזוודות, לא בדיוק מצב רוח לשופינג. אז רכשנו מעט תחתונים וטי שירטים (זיופים של VANS וכו'), איכות בד מצוינת באמת כל טי שירט בערך 20-25 ש"ח, זיוף אבל איכות ממש טובה, אחרי שרכשנו רק מה שהיינו צריכים ליומיים לא חזרנו לשם, המוכרים עטים עליך והם די אגרסיביים, אבל הם עדינים ביחס למוכרים בשוק המשי שאליו הלכנו יומיים לאחר מכן, רק כדי לרכוש משקפיים עם מרשם (משקפופר כמה שנים כבר).

הלכנו במטרה באמת רק לרכוש משקפיים וזה כל מה שקנינו. המוכרים שם ממש נוגעים בך ומתחילים עם כל מיני מחירים הזויים ועוד לפני שאמרת מילה כבר מורידים חצי, בקיצור מתיש, אבל בשביל משקפיים היה שווה בהחלט. לקחתי מהטיפים בלמטייל, חנות בשם SIMON וגם שם התחילו עם מחירים בשמיים ומייד ירדו. בסוף רכשנו 2 זוגות לי 1 שמש אופטיות ו1 לאישה במחיר של כ100 ש"ח לזוג. משתלם בהחלט ומומלץ.

זה בערך ממצה את חווית הקניות שלנו בבייג'ין מלבד חנות הענק של דקאתלון ששם באמת הצטיידנו בבגדים איכותיים לטיול ובגדי ספורט וכאלה, לא זול כמו השווקים, אבל זול מאוד ואיכותי לדעתי ביחס לביגוד וציוד לטיולים בארץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יויו
        יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

לינה בבייג'ין : DRAGON KING HOSTEL , מרחק יריקה (כל הזמן יורקים במדינה הזו) מתחנת המטרו, קרוב למלון המון מסעדות עממיות ומשפחתיות וגם מסעדת יוקרה אחת ששם אכלנו סוף סוף ברווז פקין (אהבנו את שילוב הטעמים ואת כל תהליך הכנת הלאפות הקטנות האלה- המלצרית הראתה לנו איך עושים זאת נכון מאחר ולא הבנו מה עושים עם כל הצלוחיות הקטנות). חוץ מזה ליד המלון היתה מאפיה במרחק....עוד יריקה, ושם שתינו כל בוקר קפה סבבה עם עוגה או תה טעים מאוד עם סנדביץ או מאפים מוזרים בקיצור נוח. בהוסטל מדברים אנגלית ממש טובה ושמחים לעזור ולהפנות ולשתף הידע שלהם. החדרים סבבה, ממש לא FANCY אבל נקי, ממוקם נוח מאוד, ויש אפילו בר במלון לשתיה וארוחות בוקר מי שרוצה. המלון נמצא בתוך חוטונג נחמד ולא עמוס/מתוייר.

המלון השני היה בטונשי ונקרא טונשי לודג', מלון מקסים, נקי ,מרוהט בסגנון סיני של פעם ונמצא בקצה הרחוב העתיק, באיזור שקט יותר. המחיר כלל ארוחת בוקר מוזרה בהחלט (חמוצים חריפים, חמוצים לא חריפים, בוטנים, ביצה קשה, משקה סויה לבן כלשהוא, לחמניות לבנות מאודות  חלקן ריקות חלקן עם מילוי כלשהוא וקערת אורז, טעמנו בשביל לא להעליב אבל יותר לא ירדנו לארוחת בוקר שם.

צירפתי תמונה של ארוחת הבוקר ועוד שתי תמונות של "חטיפים " סיניים בשוק אוכל בבייג'ין, באנו עם ראש פתוח , אבל לא עד כדי כך, עקרב/נחש/כוכב ים - לא טעמנו.

ארוחת בוקר סיניתנחש וכוכב ים- קצת מתאבניםשיפודי עקרבים
        • יויו
          יויו נערך לאחרונה על ידי

HANGZHOU

ממשיכים הלאה:

אז לאחר 3 לילות ו3 ימים מדהימים במחוז אנהוי, תפסנו אוטובוס בבוקר להאנגז'ו, קנינו כרטיסים יום לפני כשחזרנו מההר הצהוב, מה שחסך לנו המתנה בבוקר הנסיעה ומקום בטוח. שעתיים וחצי נסיעה והנוף מתחיל להשתנות, נכנסנו להאנגז'ו וראינו עיר מאוד מאוד מודרנית, יפה, נקיה, מסודרת. בקיצור באה לנו בזמן. מתחנת האוטובוס תפסנו מונית (בכלל בכל הזדמנות שהיינו כבדים בציוד, פשוט לקחנו מונית, העלויות מגוחכות ומשתלמות ) למלון שהוזמן מבעוד מועד. המלון ממוקם כ- 7 דקות הליכה מהאגם, שהוא בעצם מרכז האטרקציות בעיר. שיכנו אותנו בחדר בקומה 17 , זרקנו את המזוודות ויצאנו לחקור את העיר.

בהתחלה הרגשתי שהגעתי לטבריה בקיץ עם כל ההמונים שם, אבל מהר מאוד הבנתי שטעיתי.הגענו ביום ראשון וסביבות האגם היו עמוסות באלפים רבים של סינים, וזו היתה חוויה אחרת. לראות איך הסינים מבלים את יום ראשון שלהם בבגדים יפים, בריקודים, בשירה ומופעים מסביב לאגם, במשחק עם סנאים ושירה בסולמות וטונים שיש רק בשירה הסינית. לאוזן מערבית זה נשמע כמו זיוף אבל החבר'ה עמדו והמתמוגגו. היתה שם גם בערב שירה עם מיקרופון פתוח כל מי שרק רצה לקח את המיקרופון שמחובר למגבר קטן ושר עם פלייבק, חלק אחר לווה בתזמורת שלא היתה מביישת אף זמר .

הנוף מסביב לאגם יפה , בהתחלה הרגשתי שהגעתי לטבריה בקיץ אבל אחרי כמה דקות של התערבבות עם הסינים הבנתי שטעיתי מאוד. בסביבות האגם יש הרבה דברים לראות , פגודת לייפנג, איים קטנים, שאפשר וכדאי להפליג אליהם, גשרונים וכל מיני מעברים שחוצים את האגם בחלק הצפוני שלו, מסביב כמה גבעות יפות שאפשר לטייל בהן וגנים.

S1040001.JPGIMG_3078.JPGIMG_3088.JPGIMG_3105.JPGIMG_3068.JPG
          • ענתנת
            ענתנת נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

הי, היית באכסניה שלנו! תוסיף לרשימת היתרונות שהצוות מקסים. המאפיה, אתה מתכוון לזו שנקראה DIY מול קצה הרחוב (בצד השני שלה כביש הראשי)? 

• יויו
              יויו נערך לאחרונה על ידי

HANGZHOU

העיר מאוד מערבית ונתקלנו פתאום בכל מיני מותגים מוכרים : GAP,ZARA,MCDONALD,SUBWAY ועוד, לא יכולנו לעמוד בפיתוי ונכנסנו לסניף של סאבווי ותקענו איזה כריך טוב ועסיסי עם טעמים מוכרים, היה נהדר אחרי יותר משבוע של אוכל סיני בלבד. הפעם הבאה שחטאנו באוכל מזללות מערבי היתה רק בשנחאי.

מסביב לאגם היו המון עצים עם סנאים עליהם והסינים ואנחנו התמוגגנו, הם לא מפחדים מבני אדם שם וממש לוקחים אוכל מידיהם.

סה"כ היה נחמד מסביב לאגם, כדאי מאוד לקחת הפלגה מאחד המקומות שאפשר לרדת בה בכל האיים ונקודות התצפית שבתוך האגם, מורידים אתכם באי או על גישרונים , יורדים מטיילים ואז באה ספינה אחרת שלוקחת אותך לנקודה הבאה, נחמד.

IMG_3057.JPGPC_20140629_161133.jpgIMG_3076.JPGIMG_3129.JPGIMG_3065.JPG
              • יויו
                יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

היי ענת,

כן בדיוק  המאפיה הזאת, שמכינים בה כל מיני עוגות יומולדת מצועצעות כמו שרק הסינים יודעים. יש שם 2 קומות, התחלנו כל בוקר עם קפה או תה מיוחד ( עם כל מיני ממתקי גומי מוזרים בפנים אבל טעים) בקומה השניה על הכורסאות עם צפיה ברחוב מתעורר לחיים.

קטעים שהתגלגלנו לאותה אכסניה, לא שידעתי מראש כי הזמנתי אותה מבוקינג כמעט5 חודשים לפני בעיקר בגלל הביקורות. באמת צוות מקסים ששמח לעזור ודובר אנגלית טובה.

אגב האכסניה נקראת "דראגון קינג" ולא "אכסניית ענת והילדון " blush אז לא ידעתי...

• ענתנת
                  ענתנת נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

דראגון קינג זה שמי השני Smile

• יויו
                    יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

ענת התכוונת שזה השם הסיני שלך.....

אפרופו שמות סיניים - מישהו יודע מה זה SHAOYA בסינית? נתקלתי במילה הזו בשלטים בסין שהיו כתובים באנגלית ? סתם מסקרן אותי.

כל פעם שאני מתיישב להמשיך בדיווח ונכנס לראש לאט לאט, אזעקה קוטעת אותי.

לא סיימתי אתמול עם סביבות האנגז'ו אז אמשיך מאוחר יותר כשיזדמן לי.

מתנצל מראש על פירוט היתר בדיווח, פשוט אני נזכר בעצמי לפני חודש, חודשיים, קורא בשקיקה כל נושא שבכותרת שלו מופיעה המילה סין, אני יודע שיש כאן כמה שעוקבים והם אוטוטו טסים לסין...מבטיח להמשיך בהקדם.

• shaoya
                      shaoya נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

ענת - תודה. 

יויו - צירוף הצלילים Shaoya, יכול להיות כמה דברים, אבל במקרה של הכינוי שלי פירושו ברווז צלוי, לא זה המוכר מבייג'ינג שנקרא Kaoya, אלא הנוסח הקנטונזי של המנה. 

זה אגב לא השם הסיני שלי, אלא סתם מה שאכלתי לצהרים באותו יום שנרשמתי לאתר. 

• יויו
                        יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

אחלה ראש שאויה, מזל שלא אכלת באותו יום stinking tofu ....

• יויו
                          יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

טוב אז למרות המצב והחדשות הנוראיות, אני ממשיך לברוח בראש בחזרה לסין.

בחלק המערבי של האגם בהאנגז'ו , נסיעה במונית או באוטובוס תיירים שאמור להתחיל באות K (לא מצאנו כזה למרות שחיכינו דיי הרבה ) מביאה  לאיזור ירוק מאוד שנראה כמו ג'ונגל ירוק עירוני קטן.

בלב האיזור הירוק הזה שוכן פארק ענק ויפה עם מערות ופסלים חצובים בסלע (שהם מאמינים שעף מרחוק, מהודו אם אני לא טועה, הסלע הענק). יש תשלום נפרד לכניסה לפארק ועוד תשלום בהמשך בכניסה למנזר לינג יין . נכנסנו לשניהם, שווה כל יואן לדעתי. מצרף קצת תמונות מהפארק ובהמשך מהמנזר. אומנם ירד גשם ללא הפסקה מהבוקר ועד הערב, אבל שוב לדעתי זה רק הוסיף ליופי, ולמיסטיות.

IMG_3155.JPGUntitled.jpgIMG_3181.JPGIMG_3341.JPGIMG_3316.JPG
                          • יויו
                            יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

עוד קצת תמונות הפעם מהמנזר שלדעתי שווה את התשלום הנפרד, זכינו אפילו לראות את הנזירים בזמן תפילה.

עוד דבר יפה שהיה על האגם, אחת לשעה, נדמה לי, יש מופע מים של כל מיני צורות של שפריצים, בליווי מוסיקה קלאסית, למיטב זכרוני. קיטשי מאוד אבל יפה.

לאחר יומיים באגם ובסביבתו, התגלגלנו לעיירת מים בהמלצת אחד בשם שאויה, שהיתה יחסית הכי על הדרך מבחינת המסלול שתיכננתי , XITANG , לקחנו מונית מהמלון לתחנת רכבת המזרחית של האנגז'ו, ורק אז קלטתי כמה העיר הזו עצומה בגודלה. יש נכון להיום קו מטרו אחד בלבד שמחבר כמה מתחנות הרכבת בעיר כמדומני, לא יצא לנו ליסוע בו. זו היתה פעם ראשונה בתחנת רכבת מהירה סינית, וכמה שלא התכוננתי, הופתעתי מהגודל. הרבה יותר גדול מנתב"ג שלנו, וזו רק תחנה אחת מתוך 4 שיש בעיר. לא הזמנו כרטיס מראש וזו היתה טעות. היה תור מאוד ארוך , בשעות הבוקר, לא ממש היו מקומות לרכבת שתיכננו לתפוס, והמוכר בחלון (צריך דרכונים לרכוש כרטיסי רכבת) מצא לנו כרטיסים ברכבת שיוצאת רק בעוד שעתיים כמעט, מהאנגלית העילגת שלו כמעט ולא הבנתי כלום, רק שהרכבת מגיעה ל JIASHAN SOUTH , המחיר נראה לי מעט מופקע וגבוה אבל שילמנו, חיכינו בתחנה וכשעלינו לרכבת, הבנתי למה . אלה היו כרטיסים למחלקה ראשונה. מה שנקרא טעות טובה, כי באמת שהיה פינוק לשלם כ-50% יותר ולקבל שרות כזה , הרכבת מאוד מודרנית , מאוד מהירה, ויש דיילת רק למחלקה ראשונה שהגישה לנו , על חשבון מאו והמפלגה ,שתיה ומעין שקית יומולדת מלאה בחטיפים , שלא ישעממם לנו. טעות נחמדה שנהנינו ממנה. לאחר נסיעה יחסית קצרה , כחצי שעה - מרחק של כ- 150 ק"מ הגענו ל-JIASHAN SOUTH ושם לקחנו מונית מהתחנה ישירות ל XITANG, נהג המונית התקשר מהדרך למלון, כי קצת קשה למצוא משהו בסמטאות של העיר העתיקה בשיטאנג, מה גם שאין כניסה לרכבים. נסיעה של כמעט חצי שעה במהירות של למעלה מ-100 בטקסי ישן ורועד, עם מונה , עלתה סה"כ 75 יואן. הנהג היה ממש נחמד וחיכה איתנו עד שבעל המלון יבוא לפגוש אותנו בכניסה לסמטאות. ועל זה נתתי לו טיפ שהוא ממש ממש לא רצה לקחת אבל התעקשתי והוא הסכים בסוף, הגיע לו . המשך דיווח על שיטאנג יבוא בהמשך ...

IMG_3284.JPGIMG_3326.JPGIMG_3259.JPGIMG_20140630_105637.jpg
                            • Papkin3267264
                              Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

יןין אתה מתכוון לאוטובוס מספר K57 או K55 לא זוכר  בדיור את המספר,אבל הוא יוצא מתחנת הרכבת והתחנה האחרונה שלו היא פה.

אגב האתר עצמו מדהים ואלו שמוכנים לסטות מהדרך לעלות על הגבהות והשבילים הצדדים ירויחו נוף  מדהים,בסיום מסלול ההליכה בצד שמאל יש מנזר  יפה ובצד ימין אפשר לעלות לכיוון הרים ושדות. 

• יויו
                                יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

היי פפקין, טעות שלי האוטובוס שחיכינו לו היה אמור Y1 (לפי הלונלי) והוא אמור להיות סובב אגם ועולה ללינג יין פארק. וכן כל האיזור מקסים ויפה מאוד, בחזור החלטנו לחזור ברגל והתברברנו קצת מסביב , היה יפה וכיף ללכת לאיבוד בג'ונגל קטן בלב העיר.

אחרי כשעה של התברברות, חזרנו לכביש ותפסנו  איזה אוטובוס עם K עליו שהחזיר אותנו קרוב למרכז. 

אגב המלון בהאנגז'ו נקרא west lake 7 service appartment  מלון דירות, עם מכונת כביסה ומטבחון קטן. כל ערב היה שוק לילי שהתחיל ממש בחניה של המלון והתפרש על פני הרחוב, עם כל מיני ,בגדים,תיקים,כובעים,גאדג'טים ואוכל, המון אוכל עם ריחות מעולים וטריים. מלון בסדר מבחינת מיקום, נקיון יכול היה להיות טוב יותר, אבל סה"כ אין תלונות.

• גילי ט
                                  גילי ט נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

איזה כיף.

כיף שנהניתם, כיף שאתה משתף ומעלה תמונות, כיף שיש לאן לברוח לכמה דקות ממאורעות הימים האחרונים.

התמונות מקסימות! במיוחד של הנזירים בצהוב, וגם הנזיר עם המטרייה.

אני מוצא את עצמי מזדהה איתך כמעט בהכל. זה מזכיר לי את הטיול הראשון שלי.

לטעמי זה השירשור הכי "שווה" שהיה פה לאחרונה.

ובינתיים נולדה פה בת! מזל טוב שאויה.

תודה יויו !

Smile

• Papkin3267264

חזרתי מסין-תודות ורשמים

אז קודם כל מצטרף לברכות מזל טוב שאויה.

יןין אכן אתה צודק יש אוטובוס תיירים עם Y שעושה סוג של סובב האנגז'ו K זה אוטובוסים מקומים היה גם K7 שהשתמשתי איתו כדי להגיע מאדזור תחנת הרכבת לאזור האגם מאוד אהבתי את האנגז'ו

• יויו
                                      יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

היי גילי, תודה על הפירגון, אני נהנה לא פחות ממך .

במיוחד בשבילך מעלה עוד כמה נזירים שבורחים מהגשם עם מטריות , מראה משעשע בהחלט, ונזיר אחד ממקדש הלאמה בבייג'ין שמצא חן בעיני.

ופפקין כמוני כמוך אהבתי את האנגז'ו מאוד והצטערתי שהקציתי לה בלו"ז הצפוף רק יומיים מלאים (2 לילות), מקווה לחזור לשם בפעם הבאה שעוד תגיע אינשאללה.

וחוץ מזה אני צריך להזדרז עם הדיווח, מרוב שאני איטי מספיקים להיוולד ילדים חדשים תוך כדי הדיווח....שאויה, ראיתי את כל מה שהעלית על מסעדות בבלוג, לא הספקתי להגיע אליו לפני כי ב-21 כבר הייתיי באוויר. לא נורא שמרתי במועדפים לפעם הבאה שעוד תגיע, ממש ממש לא מיציתי את סין להיפך התיאבון רק נפתח.

טוב לא נשאר עוד הרבה : שיטאנג,סוז'ו ושנחאי, מקווה לקראת סוף השבוע לסיים.

חדשות טובות לכולנו.

מקדש לינגייןנזיר במקדש הלאמה בבייג'יןמקדש לינגייןמקדש לינגיין
                                      • Papkin3267264

חזרתי מסין-תודות ורשמים

מקדש הלאמה הוא באמת מקום מעניין גם יחסית לא מתוייר בסטנדרט של בייג'ין.

יש כמה מסעדות קטנות באזור,בכל מקרה בהאנגז'ו הייתי ב2010 4 לילות 

• גילי ט
                                          גילי ט נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

תודה יויו.

• יויו
                                            יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

טוב אני ממשיך הלאה לשיטאנג (XITANG),

הגענו לשיטאנג לקראת צהריים, בעל המלון בא לפגוש אותנו באחד החניונים הצמודים לעיר העתיקה, הוא היה על ווספה ואנחנו התגלגלנו אחריו ברגל. לאחר כ-7 דקות הליכה הגענו למלון ששכן ממש על אחת התעלות , לא שילמנו את 100 היואן בכניסה משום שהגענו מכניסה אחורית של העיר. בעל המלון - XITANG BAY INN - הוזמן דרך בוקינג, לקח אותנו לחדר אחר, לא זה שהוזמן דרך האתר, כששאלנו מדוע, אמר שביטלנו את ההזמנה. הראיתי לו את ההזמנה המאושרת של בוקינג, והוא הראה לי בנייד שלו הזמנת בוקינג מבוטלת עם שם אחר לגמרי ועם מספר הזמנה שונה, לא עזר כלום את החדר שהזמנו הוא אמר שכבר נתן למישהו אחר בגלל שביטלנו. החדר שהוא נתן לנו היה אחורי, מסריח , מעופש עם ריח של עובש וטחב ורטיבות על הקירות, ועם מיטות נפרדות. הוא אפילו לא הסתכל על ההזמנה שלנו שהדפסתי בסינית ועל החדר שהציע במקום ביקש 150 יואן ,שילמתי לו כי לא רציתי להתבאס בשביל לילה אחד.

זרמנו מאוד מאוד, ואפילו מאוד, והשארנו את המזוודות ויצאנו לטייל על התעלות והגשרים.

מיד כשיצאנו ראינו את החדר שהזמנו במיוחד , והוא פתוח ואין איש בתוכו. קראנו לבעל המלון וביקשנו את החדר שהזמנו שוב. הוא הביא מפתח ומייד נעל את החדר ואמר שהוא נותן אותו למישהו אחר. כאן כבר חטפנו קריזה. הלכנו לחדר לקחנו את המזוודות , ביקשנו את הכסף בחזרה ועזבנו את המלון עם המזוודות והסתובבנו ברחוב הקרוב לחפש מלון אחר. באמת שלא חזסירם שם מלונות קטנים של 5 חדרים, על התעלות או בסמטאות. מייד מצאנו מישהי החמדה שהציעה לנו חדרים, ברשותה כמה בתי הארחה, והיא נתנה לנו חדר מקסים על התעלה עם WIFI במחיר 200 יואן. שמחנו ושמנו מזוודות ורצינו לצאת לתעלות לטייל. אבל אז הבננו שבכל מקרה צריך לרכוש כרטיס כי יש תחנות ביקורת שבודקים לך אם שילמת כניסה לאיזור התעלות והגשרים. בעלת המלון החמודה, רכשה לנו כרטיסים במחיר מוזל , נדמה לי כ-60 או 70  יואן לאדם. היא חיכתה ורכשה אחרי 14:00 כי אז היא אמרה שזה תקף גם למחרת כל היום. 

עם הכרטיסים יצאנו סוף סוף לטיול בתעלות ובבתים ומוזיאונים ומזדר בודהיסטי מקסים, שהכרטיס מקנה כניסה אליהם.

מנזר בסמטאות שיטאנגמנזר בודהיסטי בלב הסמטאותIMG_3625 (Copy).JPGIMG_3579 (Copy).JPGהפרוזדור המקורה
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון