ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    972
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • MrSonicBar
      MrSonicBar נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אני מתכנן לצאת לטיול בסין בתחילת ספטמבר למשך כשלושה שבועות.

מבחינת שלד הטיול אני חשבתי להתחיל בבייג'ין והסביבה, לקחת טיסת פנים לשנחאי והסביבה ולסיים את הטיול בהונג קונג והסביבה. 

חשוב לי לשלב בטיול נופים עירוניים ותרבות, אך בעיקר טיולים הכוללים נופי טבע.

קראתי שמומלץ מאוד לצאת ל"הר הצהוב" או ל"Zhangjiajie park" אך לא מצאתי דרך יעילה להגיע לאזורים אלו, רק רכבת שלוקחת כ20 שעות או טיסה יחסית יקרה שיוצאת בתדירות נמוכה". 

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דרך יעילה להגעה לאתרים אלו, ובכלל כל אתר טבע מומלץ אחר שאוכל לשלבו בדרך משנחאי להונג קונג.

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Papkin3267264
        Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

טיול לסין

ככל הזכור לי יש אפשרות להגיע עם רכבת או אוטובוס משאנגחאי לעיירה שנמצאת למרלגות ההר הצהוב.

מבחינת אתרי טבע יש המון ממליץ לעבור על הטיפים פה ועל 2 האתרים הבאים:

מידע בעברית

מידע באנגלית

• shaoya
          shaoya נערך לאחרונה על ידי

טיול לסין

אתה יכול להגיע משנגחאי להונג קונג בשילוב של רכבות מהירות ואוטובוסים מהירים, אבל זה תלוי כמה זמן הקצית למקטע בין שתי הערים. 

איך שלא יהיה אני ממליץ לך להישאר בסביבות שנגחאי, לטייל באזור כמה ימים, ולקחת משם טיסה להונג קונג, ואם זה הטיול הראשון שלך בסין, לא לעשות את הדרך יבשתית, למרות שיש בדרום מזרח סין אתרים יפהפיים.

סביב שנגחאי האופציות בלתי נגמרות - ראה שרשורים בפורום הזה על עיירות מים, ההר הצהוב וסביבתו (מרחק כ-6-7 שעות נסיעה באוטובוס משנגחאי), כמו כן ראה את ההמלצות כאן, כאן וכאן. 

• יויו
            יויו נערך לאחרונה על ידי

טיול לסין

מחזק את ההמלצות כאן, אם אתה אוהב טבע אל תוותר על ההר הצהוב וסביבותיו (יש אוטובוס משנחאי , או אוטובוס מהנגז'ו - שנסעתי בו כשעתיים וחצי נסיעה). הייתי מקדיש מספר ימים לפחות 3 לאזור - מתמקם בטונשי כבסיס יציאה ומקדיש יום להר הצהוב- יום מלא, יום לפחות לכפרים הונגצון וסידי , ויש עוד אתר טבע אחד עוד הר וכפר ויער במבוק עם מסלול הליכה בתוכו שלא הספקתי, אבל אם יש לך שבוע באיזור אולי תספיק. הנסיעה משנחאי תיקח כ-6 שעות נסיעה באוטובוס אז אולי באמת עדיף רכבת מהירה להנגז'ו (להעביר שם יומיים בכייף: יש מה לראות, האגם , מנזר לינגיין המדהים וכל הפארק שסביבו. אם מזדמן לך להגיע להנגז'ו - נסה להגיע ביום ראשון, דווקא כשעמוס בסינים מבלים, זו חוויה בפני עצמה, מופעי רחוב , שירה הזויה ונגינה בקיצור כדאי, חוויה אנתרופולגית מיוחדת במינה. חוץ מזה זו עיר יפה ומערבית. ואז משם אוטובוס לטונשי כשעתיים וחתי וההר הצהוב וכו'

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון