הרגתם אותי עם המחרים האלה!
-
שלום כולם מחפשת יעוץ לגבי נופש זוגי עם ילד בן 3 באילת.
אני מחפשת בתי מלון באילת לתאיריכם קרובים ולא מוצאת משהו מתאים
1. אין מקום מתאים שגם נהנה עם הילד
2. מקומות מתאימים המחירים משוגעים
3.מקומות זולים מלונות תת רמה עם ביקורות שאני לא מבינה אך המלון הזה עובד בכלל
עם למישהו יש המצלות או דרך לחפש אודה לכם מאוד
-
הרגתם אותי עם המחרים האלה!קרן לצערי אינני אשת בשורה.
אני מאוד אוהבת את העיר אילת, אבל כבר כמה שנים שלא היינו שם בנופש משפחתי בדיוק בגלל הסיבות שציינת, ומעבר לכך - ניתן לנפוש במגוון יעדים בחו"ל במחירים דומים ובתמורה גבוהה יותר. ואני אומרת זאת בצער רב כי אני באמת מעוניינת לנפוש בארץ גם ממניעים ציוניים (כן, זו לא בושה).
ואם בכל זאת אילת - הדרך היחידה לדעתי לעשות זאת היא: א. לא בשיא העונה. ב. עדיף בתכנון מראש ולא ברגע האחרון. ג. חפשי חברים/קרובי משפחה שחברים בהסתדרות המורים, או אחד מארגוני העובדים האלה שרוכשים נופשים באילת בצורה מרוכזת ובחצי מחיר, ונסי לרכוש דרכם.
מקווה שבכל זאת תמצאי משהו.
-
הרגתם אותי עם המחרים האלה!אפשר למצוא מחירים טובים בסוף החורף. במרץ היינו 2+2 ילדים ל2 לילות במלון נובה, חצי פנסיון ושילמנו 1350 ש"ח. המלון היה מצוין.
ראיתי שיש עכשיו לארקיע מבצעים טובים של טיסה+מלון שהם משתלמים לזוג, אבל לא בטוח שיוצא משתלם עם ילד
-
הרגתם אותי עם המחרים האלה!צודק אבל בעלי לא מוותר על חוף הים באילת או אילת או בקרבים

חשבנו במקום זה לעשות נופש ארוך יותר חצי בירושלים וחצי בצפון ככה 7 ימים ככה שבאמצע השבוע ניסע צפונה
-
הרגתם אותי עם המחרים האלה!קרן אני מסכים איתך בכל מילה!
גם לנו המיחרים נהיו משוגעים ואנו לא רוצים לטיל בחול
לקחנו חופש אנחנו יוצאים ביום ראשן, תיכננו טיול לפרטי פרטים עם מקומות כפיים בירושלים וגם מקומות לימודיים ויש בשפע
חיפשנו מלונות בירושלים נורמליים שיתאימו לילדים לשלושה ימים ומצאנו את מלון דן
http://www.danhotels.co.il/JerusalemHotels/
בגלל שהיו הרבה ביטולים מצאנו מחיר טוב
ומישם נוסעים צפונה לקיבוץ מגדל לשישי שבת.
ורביעי לילה אחד של שינה בשטח
לקחנו חופש גם ביום ראשן הבא להרגע מהכל בבית

זאת המחאה שלנו אל תשברו למחירים האלה
-
הרגתם אותי עם המחרים האלה!לפני כמה שנים היינו בנווה אטיה באוגוסט היה הרבה פחות חם מאילת ים המלח וכדומה 25 מעלות והיו המון פעילויות ברמת הגולן בוסתן בראשית מקסים תהנו יש גם את מלון רימונים שם חביב ביותר בכל מיקרה חו״ל יצא זהה אם לא יותר זול ממוצע דירה בחול חמש מאות ש״ח למשפחה!!!ללא ארוחת בוקר בינינו קורנפלקס להילדים לא מצדיק מחירים של סביב שבע מאות חמישים למשפחה...