ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש ושבוע במרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה
    2
    4
    1529
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lilo999
      lilo999 נערך לאחרונה על ידי

הולה!

אני מתכננת טיול בסוף ספטמבר למרכז אמריקה.

יש לי בערך חודש ושבוע, וחשבתי ליסוע לגואטמלה ומקסיקו (שלושה שבועות גואטמלה ושבועיים מקסיקו) או לגואטמלה, מקסיקו וקובה (שבועיים גואטמלה, שבועיים קובה, שבוע בחופים של מקסיקו).

רציתי לשאול מה עדיף וגם איזה טיסה כדאי לקחת ובאיזה מסלול לעשות את הטיול?

ועוד דבר חשוב מאוד - עלויות. כמה עולה בערך שבוע בגואטמלה, כמה עולה שבוע במקסיקו וכמה שבוע בקובה. גם זה ישפיע מאוד על ההחלטה שלי.

תודה!

ליאת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

חודש ושבוע במרכז אמריקה

שתי האפשרויות שציינת הגיוניות,  ולגבי מה עדיף- רק את יכולה להחליט. אם את יותר בקטע של חופים- תעשי את השבועיים מכסיקו, אם יותר בקטע של טיול ותרבות - תלכי על גווטמאלה וקובה. קחי בחשבון שקובה יותר יקרה , במיוחד אם את מטיילת לבד.

מכסיקו יותר יקרה מגווטמאלה. אבל הרבה גם תלוי באילו תנאים את מתכננת לטייל ומה לעשות.

• lilo999
          lilo999 נערך לאחרונה על ידי

חודש ושבוע במרכז אמריקה

לא יודעת למה, אבל שבועיים גואטמלה שבועיים קובה ושבוע מקסיקו נשמע לי צפוף וקצת מלחיץ.

זה להוסיף טיסה הלוך חזור מקנקון להוואנה וגם קובה הבנתי שהיא יקרה יותר משמעותית, מה שבטח ייקר לי את הטיול.

איך היית בונה מסלול לטיול כזה?

לא עדיף לטייל בפנאן 3 שבועות בגואטמלה ולהשאיר איזה שבועיים למקסיקו, ולהגיע בטיול נפרד לקובה?

אני ממש בהתלבטויות וחייבת כבר לסגור כרטיס.

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

חודש ושבוע במרכז אמריקה

אני הייתי 5 שבועות בגווטמאלה ולא ראיתי את כולה

כמו שכתבתי- המסלולים הגיוניים והמה עדיף הוא שאלה שאת רק יכולה לענות עליה- אני הייתי נשאר בגווטמאלה ושומר את קובה למתי שהוא אחר. אבל אחרי כמה שנים של ניהול הפורום- רק מיעוט חושב ככה- והרוב רוצה אחרת....

במקרה כזה הייתי לוקח מסלול מעגלי לפי מה שטיסה הזולה ביותר- קנקון הלוך ושוב או גווטמאלה סיטי הלוך ושוב ונוסע סביב המעגל, נאמר התחלה בקנקון:

קנקון- אחד החופים- קי קולקר ( בליז)- פלורס- סמוק שמפיי- ריו דולסה ( אם אפשרי- אם לא- אנטיגואה ואז הלוך ושוב לריו דולסה)- אנטיגואה- אגם אטיטלן- שלה-מעבר למקסיקו-סן קריסטובל דה לאס קסס- מרידה- חזרה לקנקון- ישובי חוף אחרים לפי הזמן שנשאר.

נסיעה טובה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון