חופשת סקי לקבוצה גדולה
-
שלום אני ומשפחתי עומדים לצאת לחופשה בסוף פברואר אנחנו קבוצה של 10 אנשים בערך שבקבוצה יש מתקדמים גם מתחילים וגם ילדים בני 6 10 13 ויש לי כמה שאלות
- איזה אתרים מומלצים לסוג כזה של קבוצה שיש גם מתקדמים וגם מתחילים ואיזה אתרים ממש לא
- איזה סוג חופשה כדי לסגור סקי דיל קלאב מד או אחרים שאני לא מכיר שיהיה הכי נוח מבחינת קבוצה עם ילדים והתקציב הוא בערך בין 1000 ל1400 יורו לבנאדם
- האם יש אתרים עם הדרכות בעברית שלא קשורים לקייטנה כי התאריך שאנחנו רוצים לטוס לא יוצא בתאריך של קייטנה אבל יש לנו בקבוצה ילד שצריך הדרכה בעברית
תודה למתייחסים -
חופשת סקי לקבוצה גדולהיש מלא אתרים שמתאימים גם למתחילים וגם למתקדמים.
לגבי נוח עם ילדים, השאלה מה בדיוק אתה מחפש: בעקרון אפשר לרשום ילדים לבי"ס מקומי לסקי, אבל כמובן שזה לא דומה למסגרת שהקלאבים מציעים עבורם.
אני חסידה של קבוצות ההדרכה בעברית (פורים יוצא שנה הבאה בשבוע הראשון של מרץ), אבל זאת כמובן לא האופציה היחידה.
אני לא יודעת איפה יהיו שנה הבאה מדריכים בעברית, אבל הבנתי שבדר"כ יש מדריכים ישראליים באנדורה. אנדורה גם יכולה להתאים לתקציב שלכם, אז אולי כדאי לך לפנות לבתי הספר לסקי ששם ולבדוק (העיירה המומלצת לדעתי להרכב שלכם היא El Taeter).
-
חופשת סקי לקבוצה גדולהמאוד ממליץ על קלאב מד איים לה פלאן או אלפ דו-אז.מתאים לכל הדרישות
-
חופשת סקי לקבוצה גדולהיכול להיות שבאמת נטוס בפורים אם נצליח אם כן איפה ממולץ לקחת כזאת קייטנה בעברית סקי דיל קלאב מד או משהו אחר?
ולהרמינטור לגבי ההמלצה שלך על הקלאב מדים יש שם הדרכה בעברית?
-
חופשת סקי לקבוצה גדולהאני ממליצה לכם לנסוע לאנדורה עם פינגווין - זאת קבוצה מאוד מוצלחת, שמאורגנת היטב ונותנת תמורה טובה לכסף. לפינגווין יש גם קבוצה זולה יותר לבנסקו (בולגריה) אבל האתר שם קטן משמעותית.
הקבוצה של פינגווין לאוסטריה והקבוצות של רגינה טורס וגרייבר יהיו לדעתי מעבר לתקציב שלכם. גם קלאב מד בפורים יהיה יקר יותר להערכתי.
-
חופשת סקי לקבוצה גדולהיש סוג של הדרכה בעברית בחלק מהקלאבים בשבועות ספיציפיים.מדריך הסקי עצמו הינו מקומי שלא דובר עברית אך מצורף אליו מלווה דובר עברית.עובד טוב.
יש להתקשר לברר.