מלון הSUNRISE בקופנגן
-
האם מישהו היה במלון הsunrise לאחרונה?
אני הייתי שם ב2008 והוא היה לא רע בכלל... אך היום רוב הביקורות עליו ממש רעות.
חרקים בחדרים חוסר ניקיון ועוד.... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת עדכנית? האם ייתכן שהמלון הפך להיות כל כך גרוע כאשר ב2008 הוא היה ממש ממש סבבה?
-
מלון הSUNRISE בקופנגןמלון sunrise, נראה כמו גסטהאוס, לדעתי תיקחו את מלון פליטה שממוקם לידו.
אינני יודעת מה ההבדל במחיר, אך שווה בדיקה.
-
מלון הSUNRISE בקופנגןהמון תודה אורית אך אני בכוונה שואל לגבי הסנרייז
-
מלון הSUNRISE בקופנגןשים לב, שאין עצים על החוף שליד המלון ודי חם לשבת על החוף ללא מקום מוצל.
-
מלון הSUNRISE בקופנגןאז פשוט הולכים 20 צעדים שמאלה לכיוון החוף של הPalita...

אין חופים פרטיים למלונות אז לא רואה בזה בעיה.
-
מלון הSUNRISE בקופנגןאני ממש אשמח אם מישהו שהיה שם לאחרונה יוכל לתת לי חוות דעת.
-
מלון הSUNRISE בקופנגןלא הייתי שם אך שמעתי מאנשים מהבית הישראלי שלא מומלץ.
-
מלון הSUNRISE בקופנגןבזמנו סאן רייז היה המלון מספר אחת לצעירים בקופנגן [בדומה לארק בר או קון צ'וואנג בקוסומוי ] היום החליף אותו לדעתי מלון פנגן ביי שור שממוקם על חוף המסיבות לא יקר עם חדרים ברמה טובה
-
מלון הSUNRISE בקופנגןמלון הסאנרייז שברמתו הוא מאוד דומה לביישור,
לדעתי לא הישתנה יותר מידי (חוץ מהתיישנות כמובן)
אך זהו עדיין מלון מבוקש על צעירים, עם לוקיישן מועדף,
במידה ורוצים מלון ברמה יותר גבוהה, ישנם כמו שהמליצה אורית את המלון
Palita Lodge
או את המלון המוכר
Cocohut
או לסירוגין
Sarikantang
-
מלון הSUNRISE בקופנגןאם בסופו של דבר הבחירה תהיה בין הפאליטה לביישור, אני הייתי הולך על הפאליטה (הייתי בשניהם בשנתיים האחרונות).
המחיר כמעט זהה (אלא אם השתנה משהו דרסטי בחודשים האחרונים) אבל יותר אהבתי את הפאליטה. הן מבחינת היחס של הצוות והן מבחינת עיצוב החדרים והגודל שלהם. כמו כן אין מה להשוות בין איכות המסעדות של המלונות האלו , הפאליטה לוקח בגדול
-
מלון הSUNRISE בקופנגןצריך לציין שבבישור היו תלונות על גניבות מהכספת שבחדר ועל יחס מזלזל מההנהלה,הפאליטה הרבה יותר מומלץ
-
מלון הSUNRISE בקופנגןב-Palita אין כספות בכלל... זה לא בעייתי? ובנוסף הבנתי שהמנעולים בדלתות על הפנים זאת אומרת אפשר לפרוץ בקלות....
-
מלון הSUNRISE בקופנגןאתה יכול להשאיר את כל מה שיקר לליבך בכספת בקבלה שמאויישת 24/7.
ניתן לבקש להוציא דברים מהכספת בכל יום עד השעה 19:00 אם אני לא טועה.
אנחנו עשינו זאת ולא היתה שום בעיה. פשוט כל יום-יומיים הוצאנו משם את הכסף הנחוץ לנו.
לשיקולך.
-
מלון הSUNRISE בקופנגןהתחלתי בהזמנה של המלון אך הוא מחייב אותי לשלם על הארוחה החגיגית שלפני הפולמון (גאלה) ואני ממש לא מעוניי אני במילא שומר כשרות....
יש אפשרות לא לשלם על זה?
-
מלון הSUNRISE בקופנגןשכחתי לציין שניסיתי להזמין דרך אגודה
-
מלון הSUNRISE בקופנגןלא אוכל לעזור לך בזה לצערי, לא שהיתי שם בתקופת הפולמון.