טיסה לבד
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ עם מי שכבר נסע למקומות בעולם לבד, יש לי תכנון לטוס לתאילנד למשך חודש בין דצמבר לינואר השנה, רציתי לקבל חוות דעת מכאלה שעשו את הטיול הזה בין אם לתאילנד או למקומות אחרים לבד.
אם יש כאלה שטסים באותם תאריכים גם לבד, יש אופציה לנסיעה יחד.((:
-
טיסה לבדלדעתי אין מה לחשוש כלל כי לבד לא תיהיה יותר מדי זמן זו תקופת שיא התיירות פה בתאילנד בין אם ישראלים או תיירים מכל העולם אני בטוח שתכיר חבר'ה שיזרמו ליעדים בהם תרצה לבקר תתחיל בצפון תאילנד ומשם תכיר אנשים בתחילת הטיול שלהם
[אולי בטיולי הג'יפים או בטיולים הרגליים בצפון]
-
טיסה לבדהיי רונן
אני חזרתי לפני שבועיים מ 17 יום באיים.. הייתי לבד.
מה בעצם אתה שואל?
מה מעניין אותך לדעת?
-
טיסה לבדמעניין אותי לדעת אם העובדה שאני מתכנן את הנסיכה לבד זה משהו שהרבה אנשים עושים וחווים והייתי שמח לשמוע מישהו שעשה לבד מספר איך היה לו
-
טיסה לבדמצוין ממליץ בחום , אחרי שתעשה לבד לא תרמה לראות אף אחד אחר
סע ללא חשש אתה מאד תהנה
-
טיסה לבדכל אחד עושה מה שמתאים לו.
גם אני הייתי בנובמבר שעבר לבד חודש שלם ומאוד נהניתי.
ואילו במרץ הייתי עם חבר וגם נהניתי.
האמת-בשני הטיולים נהניתי באותה מידה.
-
טיסה לבדאוקיי.. אז כך, אתה יכול להיות רגוע, אני לא ידעתי כלום על תאילנד, נכנסתי לפורום והתחלתי לקרוא (שנה אחורה
.. לאט לאט תכננתי מסלול, בעזרת הטיפים והאנשים המקסימים שמוכנים לייעץ ולעזור הצלחתי לבנות מסלול לקנות כרטיסי טיסה ולהזמין מלונות, הכל לבד..הטיול היה מקסים, נהניתי מכל רגע, חרשתי את האי על אופנוע, עברתי מחוף לחוף והכרתי שם אנשים מכל העולם.
אני מתכננת לחזור לתאילנד שוב בשנה הבאה.. הפעם, להרבה יותר זמן !
אתה מוזמן לראות את הבלוג הקצר שפרסמתי ממש עכשיו (בשבוע שעבר).
הוספתי לך את "הכותרות" של ההתלבטויות שלי בפורום, כך תוכל לראות איך בניתי מסלול מאפס

העם התאילנדי יקבל את פניך בחיוך בעדינות ובאדיבות, תהיה חיובי ומהר מאוד תרגיש בבית..
עזרה בתכנון טיול, בנקוק והאיים בדרום, נוסעת לבד
עוד מלונות, עוד התלבטויות.. תודה רבה

-
טיסה לבדתודה רבה על העזרה חברים יקרים!!