עצה בהשכרת רכב
-
שלום לכולם..
אנחנו זוג עם ילדה בת שנתיים שעומדים לעשות טיול של שלושה שבועות מניו יורק צפונה לכיוון ניו אינגלנד, כולל מעבר לקנדה ובחזרה לניו יורק.
האם לטעמכם רכב "רגיל" דוגמת טויוטה קורולה מספיק מבחינת נוחות נהיגה, מקום למזוודות וכדומה? לחילופין האם כדאי לקחת מיני ואן או ג'יפ? חשוב לנו שיהיה גם נחמד לנהוג ומרווח, אבל לא במחיר של צריכת דלק מטורפת.
האם קראוון הוא דרך טיול מומלצת לאזור זה? בתחילה זה היה הכיוון אבל הבנו שזה מאוד שונה ממערב ארה"ב והחלטנו להמיר לרכב רגיל.
תודה רבה
-
עצה בהשכרת רכבובהזדמנות זו...

אנו בדיוק בונים מסלול. לכל מי שיש המלצות (שלושה שבועות, ניו יורק וצפונה כולל קנדה ובחזרה) בדגש על טיול עם ילדה בת שנתיים, נשמח מאוד לקבלן.
תודה רבה
-
עצה בהשכרת רכבטויוטה קורולה יכולה לעשות את העבודה ,אבל עדיף בארה"ב רכב יותר גדול שאפשר לקבל בדרך כלל בתוספת לא משמעותית. רכב בדרגה מיד סייז או אפילו פול סייז.
יהיה לכם הרבה יותר נוח ונעים ויהיה יותר מקום למזוודות.
-
עצה בהשכרת רכבטויוטה קורולה זה מיד סייז. צא המטען לא משהו.
אני ממליץ על לפחות פול סייז, דוגמת שברולט אימפלה.
מחיר הדלק בארה"ב כמחציתו ממחירו בארץ, בערך דולר אחד לליטר. הדלק זאת הדאגה האחרונה שלי בטיולי לארה"ב.
-
עצה בהשכרת רכבאני מניח שלזוג + ילדה בת שנתיים יש 2-3 מזוודות, שני תיקי גב, עגלה או טיולון.
בנוסף, הכי נוח יהיה לטעמי לקנות ציידנית ואי אלו משחקים שיעזרו לשעשע את בת השנתיים.
איך תדחסו את כל זה בטויוטה קורולה?
אפילו ברכב פול סייז זה עשוי להיות גבולי.
לSUV או מיניואן יש גם יתרון נוסף - בבגאז' הגדול אפשר גם לעשות פיקניקים וכדומה. יכול להיות שימושי במקרה של גשם.
מבין השניים אני הייתי מעדיף SUV. היתרון שלו שלרוב יש ספסל לשלושה מאחור ולא שתי כורסאות בודדות. זה יאפשר לאחד המבוגרים לשבת בנוחות ליד הילדה (לפחות בחלק מהנסיעות הארוכות) ולשעשע ולהאכיל אותה. במיניואן יש שתי כורסאות נפרדות מה שנותן יותר מרווח, אבל מקשה קצת על הנגישות.
-
עצה בהשכרת רכבהאם הטיול הוא חלק מביקור משפחתי ?
כי אחרת אני לא מבין מדוע לנסוע עם תינוקת בת שנתיים לטיול בארה"ב. כי הרי היא לא תזכור כלום מהטיול והיא גם לא תבין מה היא רואה ואיפה היא נמצאת.
זה נראה לי קצת סיוט לנסוע אלפי קילומטרים ולדלג ממלון למלון עם תינוקת. מבחינתי חופש צריך גם להיות חופש מההתעסקות עם הילדים. לפחות עד גיל מסויים, משהו כמו 7 שנים פלוס, כי פחות מזה הם גם ככה לא מבינים איפה הם נמצאים ולא זוכרים כלום. וזה גם סבל מבחינתם כי הם צריכים לשבת במשך שעות במטוס או ברכב.
-
עצה בהשכרת רכבזה לגמרי עניין אישי. עבור רבים מאיתנו עדיף לנסוע עם תינוקות ופעוטות מאשר לא לנסוע בכלל. הם אולי לא יזכרו את הטיול, אבל אנחנו כן. בגילאים האלו להשאיר לתקופה ארוכה עם סבא/סבתא הרבה פעמים לא ריאלי. נסענו עם הילדים לחו"ל, גם כשהקטן היה בן שנה והגדול בן שלוש, ומאד נהננו. לא מתחרטים על הנסיעה בכלל.
-
עצה בהשכרת רכבנסיעה עם ילד בן שנתיים היא אך ורק למען ההורים וממש לא עבור הילד. זה בסדר גמור אבל צריך לזכור שגיל שנתיים ספציפית הוא לא הכי קל. עדיף גיל שנה, בטח שעדיף גיל שלוש, והכי עדיף ארבע ומעלה...
-
עצה בהשכרת רכבתודה לכולם.
נדבר עם הילדה ונבדוק אם היא מוכנה לשנות את הגיל לקראת הטיול

בכל מקרה מלכתחילה המטרה לא הייתה הזכרונות שלה...
-
renanai -אהבתי את תגובתך -
2 הסנטים שלישני הסנטים שלי לגבי טיול עם ילדים - חזרתי עליהם הרבה פעמים בפורום משפחות, פחות פה:
זה ממש כיף לטייל עם ילדים בכל גיל. זה חלק מהמשפחה וזה טיול משפחתי. טיילתי איתם מגיל אפס כמעט, כולל לארה"ב. למעשה הגדולה רק עכשיו בת 9 (יש כבר 3 ילדים) ועשינו 6 טיולים גדולים לחו"ל ועוד כמה קטנים, וכולם בעיניי מוצלחים.
הזכרונות לא מעניינים אותי. למה, אתם חושבים שאני זוכר כל חור בנגב, או כל אירוע מצחיק בגן? זכרונות נשמרים דרך תמונות, סיפורים, והרבה הרבה הווי משפחתי.
ילדה בת שנתיים בהחלט תהנה מהטיול אם הוא יותאם לה. אז 3000 ק"מ בשבוע נראה לי לא לעניין, אבל מרחקים סבירים כן. אפשר בהחלט לשלב לונה פארק מיוחד (למשל הפארק של רחוב סומסום בפנסילבניה), אבל גם כל state fare, אגם וסירה ומשחקיה יעשו עבודה טובה. כל עוד בונים את הטיול נכון, אני לא רואה שום בעיה. להיפך.