3 שבועות בקנדה
-
שלום לכולם,
אשמח לקבל עזרה בתכנון טיול
אנחנו זוג בני 30, מתכננים ליסוע ל3 שבועות בקנדה בחודש ספטמבר. זהו הביקור הראשון שלנו בקנדה ונשמח להמלצות לגבי מזרח / מערב וחלוקת הזמן.
לציין כי לצערינו אין לנו ויזה לארה"ב כך שזה לא אופציה מבחינת שילוב בנסיעה.
מבחינת העדפות - אוהבים נופים ולטייל בטבע וגם תרבות וערים מעניינות
תודה רבה ושבוע שקט
רוני
-
3 שבועות בקנדהבמערב קנדה יש נופים מרהיבים, מדובר בפארקים באנף יוהו וג'אספר אך גם באזורים אחרים בבריטיש קולמביה ואלברטה, אפשר גם להרחיק לפרובינציות אחרות. במזרח קנדה הנופים בסגנון קצת אחר, פחות מרשימים, בגדול אזור פחות מתויר. לגבי ערים ותרבות- בקנדה ערים נעימות להסתובבות ובטוחות, מלבד זאת צריך להפחית ציפיות לגביהן.בבלוג שלי יש מסלול קצת נידח במערב קנדה, שלא כולל את הפארקים המפורסמים, מוזמנים לקרוא אותו להתרשמות כללית....
-
3 שבועות בקנדההיות ומדובר בספטמבר, ולא ציינתם באיזה חלק של ספטמבר, אז התשובה חלוקה.
אם מדובר בתחילת ספטמבר, אז טיול שמתרכז כמעט כולו בטבע יכול להיות במערב קנדה. אני רק עכשיו סיימתי את הביקור ברוקיס הקנדיים, ואתם מוזמנים לקרוא את סיכום הטיול שלי שמתפרסם עכשיו בפורום. אם תצאו מונקובר (במקום מסיאטל, כפי שאני עשיתי), אתם יכולים לעשות ב- 3 שבועות את מסלול הטיול שאני עשיתי + חזרה לונקובר מ- Waterton Lakes, או מ Banff.
כלומר, נחיתה בונקובר ולקיחת רכב. איתו, עליה למעבורת לויקטוריה. משם באותו המסלול שלי מרגע הנחיתה בויקטוריה. מבאנף או מפארק Waterton Lakes (תלוי בתכנון הזמן הנותר לכם עד להמראה הביתה), חזרה לונקובר לטיסה הביתה.
מסלול במזרח קנדה יכול להיות טוב גם אם תצאו לקראת סוף ספטמבר. הטמפרטורות יותר נוחות שם והסיכוי לשלג שיפריע לטיול קטן הרבה יותר. טיול במזרח קנדה יכול לכלול יותר ערים. האיזור מיושב צפוף יותר, בגדול.
הנחיתה יכולה להיות במונטריאול ואחר כך לצאת מזרח לכוון חצי האי גאספה, מעבר לניו ברונסוויק, ביקור במפרץ פאנדי וחזרה למונטריאול. ניתן גם להעדיף את נובה סקוטיה על גאספה, ולנסוע מהעיר קוויבק (ביקור שיבוא לאחר מונטריאול) לכוון ניו ברונסוויק ונובה סקוטיה.
ניתן לנחות בטורונטו ולשלב ביקור באונטריו (לא הייתי, כך שאין לי המלצות) כולל מפלי הניאגרה ואלף האיים עם ביקור בפרובינציית קוויבק, מונטריאול, העיר קוויבק וחצי האי גאספה.
סיכום טיול שלי לגבי הביקור בקוויבק מופיע בקישור המצורף. הטיול שלי התחיל בניוארק וגם הסתיים שם. לכם זה לא רלבנטי, אבל החלקים מההגעה למונטריאול ועד החזרה לארה"ב, כן.
-
3 שבועות בקנדהאתם יכולים להעביר בשקט 3 שבועות רק בבריטיש קולומביה+ הרוקיז.... וגם שם יש מרחקי נסיעה לא קטנים.