הודו ונפאל ספטמבר
-
אני מגיע לדלהי ב9.9 ורוצה לדעת לאן עדיף לי להמשיך.
אני מתכנן לעשות גיחה של שבועיים-שלוש לנפאל.
הבנתי שעדיף לי ממבחינת העונה לסוע ישר מדלהי ללה מכיוון שהעונה הממולצת נגמרת שם.
אני מתכוון להישאר עד אמצע דצמבר.
המלצות לתכנון מסלול כללי?
-
הודו ונפאל ספטמברהיי אסף,
כן, העונה ללאדאק מסתיימת לקראת סוף ספטמבר.
לאחר מכן, תוכל למשיך לטייל בצפון הודו (הימצ'אל פארדש, אוטארקאנד, אוטאר פארדש, רג'סטאן ועוד).
החודשים המומלצים לטרקים בנפאל הם: אוקטובר-נובמבר, לאחר מכן תוכל לחזור להודו, בעיקר לדרום
טיול מהנה,
-
הודו ונפאל ספטמברתאי תודה. אז אני מבין שאת ממליצה לי לסוע ישר מדלהי ללדאק. עדיף לקחת טיסה לשם? אם כן, יש הבדל משמעותי בין קנייה של הכרטיס בדלהי לבין הזמנה מראש?
-
הודו ונפאל ספטמברבנוסף מאיפה כדאי לי לעבור לנפאל? המעבר מהצפון הוא נוח?
-
הודו ונפאל ספטמברכן, עדיף להגיע בטיסה ללה.
כדאי להזמין את הכרטיס ללה מוקדם ככל האפשר, ככל שתקדים נמחיר הכרטיס יהיה זול יותר.
תעבור מהודו לנפאל במעבר סונאלי (הסברים בשאלות הנפוצות בצד שמאל של הדף).
טיול מהנה,
-
הודו ונפאל ספטמברהי בוקר טוב
תקופה יפיפיה לטייל ספט-דצמבר

בזמנו ( כמה שנים ) עשיתי כמוך , נחיתה בדלהי והמשך ללה . נכנסתי דרך האינטרנט לאתר של ג'ט אירוויס או אתר שנקרא MAKEMYTRIP , ומצאתי טיסה זולה יחסית ללאדאק ( יצא כ100 דולר ) . בלאדאק מתקיים כל שנה בתחילת חודש ספט' פסטיבל לאדאק , אני לא סגור על התאריך אבל נדמה לי שעד ה-12 לספטמבר . שווה לבדוק האם והיכן במדויק .
החוויה כוללת מופעים שונים משחק פולו רכוב על סוסים מקומיים , ובנוברה וואלי היה אפילו רכיבה על גמלים דו דבשתיים ( הוא הגיע אל הארץ בדרכים עקלקלות....)
לאדאק יפיפיה . מאתגרת . ומציעה הכל כמעט ...מקום שמאפשר לך בשעות ספורות להגיע לגובה שבד"כ קוראים עליו רק בספרי הטיולים

במסלול שלך מלאדאק דרומה בטוח תפגוש לא מעט הצעות להצטרף לכאלה שיוצאים לנפאל , ותוכל להחליט תוך כדי תנועה .
או לתכנן מסלול .....