פוקט..
-
היי חברים/מנהלים
לאחר לא מעט מחשבה והתלבטות שינתי את הטיסה של אשתי וחבורתייה מקראבי לפוקט וזה כמובן לאחר שחרשתי את הפורום המכובד כאן . היו דיעות לכאן ולכאן ולקחתי החלטה . נקווה שלא טעיתי....
ולשאלתי /התיעצותי ..איזה מלון מומלץ בפוקט שמיקומו יהיה במרכז העינינים שהמלון יהיה ברמה טובה מאד , קרוב לים ,ולקניות {נשים אמרנו} ואטרקציות .
תודה מראש חברים.
נ.ב הלוואי שהשירשור לתשובות יהיו כמו שאלתי למלון בבנקוק ...היה מדהים לראות של תשובות ותובנות שאיתם אתה יודע לקחת החלטה .
-
פוקט..זה מאוד תלוי בתקציב שאליו אתם מכוונים אבל בכל מקרה
הנה כמה מלונות מומלצים בפוקט בחוף הבנגלה המרכזי
באיזורהחוף והבילויים עם מקומות גם לקניות
THE KEE
DUSIT D2
http://www.dusit.com/dusitd2/phuketresort/default-en.html
באיזור בית חב"ד מרחק של 10-15 דק' נסיעה
-
פוקט..מלון the kee שציין קודמי מצויין במיקום מעולה למה שכתבתן.
המלון השני קצת רחוק
-
פוקט..אם תתן תקציב משוער ללילה יהיה יותר קל להמליץ לך... יש אנשים ש"טוב מאוד" זה אומר דבר אחד ויש כאלה שזה אומר דבר אחר...זה עיניין של השקפה...
-
פוקט..היי
התקציב שלי ללילה לזוג הוא 500 שח, כפול שלושה לילות סה"כ 1500 שח סה"כ
האם זהתקציב "נורמלי" למלון ברמה טובה מאד . במרכז . אגב מה שם הרחוב המרכזי בפוקט שכולם אוהבים ללכת ?
-
פוקט..התקציב מצויין לחדרים ברמה גבוהה מאוד במלונות שהומלצו פה אפשר למצוא את החדרים הרגילים במלונות אלו אפילו בזול יותר
החוף המרכזי שמו פאטונג
הרחוב המרכזי שם נקרא הבנגלה
-
פוקט..תודה רבה . נראה לי שאלך על מלון the eee . ושאלה נוספת המיקום של מלון זה בקירבת שווקים ?
-
פוקט..בכל מקום בתאילנד יש שווקים.את זה תראה כשתגיע.
ליד המלון בקרבה של דקה הליכה יש את הקניון (ששכחתי את שמו)
ברחוב ה bang la.
ובמרחק 3 דקות הליכה הקניון המרכזי של חוף פטונג הלא הוא קניון ג'ונסילון .קניון מפואר מאוד וגדול ביותר שבקומה התחתית שלו נמצא סופרמרקט ענק
-
פוקט..ממליץ לך בחום על נובוטל.. לא הייתי ישן בkee הכניסה אליו או מהכביש הנקביל לים או מדרך הווקינג סטרייט. הנובוטל מלון מצוין.לא רחוק מהקניון המרכזי. יש בימים האחרונים כמה שרשורים על בצע מלון בפוקט אז תקרא.הנובוטל קרוב כנה דקות הליכה לסגול,כחול לבן בחת חבד ועוד. דרך אגב בהקשר לקראבי ...מקווה שיימא להם לטייל בחופים שם כי המקום מדהים.
-
פוקט..היי
ראשית תודה על ההכוונה , לא כך כך הצלחתי להבין מה שרשמת כחול , לבן , למה הכוונה ? ודבר נוסף מה המרחק מנובטל לבית חבד {זמן הליכה ברגל} .טיול לקראבי אני מאמין שהם יעשו באחד הימים {יש דבר כזה לא? }