טיול להולנד
-
שלום מצאתי באתר באליגם דיל לטיסות+לינה בכפר נופש Landal Heideheuvel +רכב שכור במחיר 2969 ₪ לאדם ל- לילות האם זה משתלם? מישהו מכיר את כפר הנופש הזה ?איזה טיולים אפשר לעשות באזור כשהנחיתה בהולנד 12:00 זוג+ 3 ילדים מתבגרים תודה על תשובותיכם
-
טיול להולנדאנחנו היינו לפני שנתיים בכפר אחר מאותה רשת.
היה בסדר גמור.
לא זכור לי ששמעתי ממישהו/י תלונות כלשהן על הרשת הזו.
-
טיול להולנדאנחנו היינו בכפר הנופש הזה לפני שנתיים, בחרנו אותו לאחר שקיבלנו המלצה וערכנו מחקר משל עצמנו. מיקום מעולה, כפר נחמד מאוד, בקתה מחודשת ונעימה ביותר. תכננו לשהות שבוע, בסופו של דבר הארכנו לחצי שבוע נוסף. מומלץ!
-
טיול להולנדהי ריקי,
אשמח מאוד לקבל ממך אינפורמציה היכן אני מוצאת את הדיל הזה?
מבחינת המחיר זה ממש אטרקטיבי.....
תודה רבה ותהנו ובהצלחה בטיול...
-
טיול להולנדהדיל הוא מאתר באליגם
-
טיול להולנדהערה כללית לגבי דילים כאלה של טיסה לינה רכב:
חשוב לבדוק באותיות הקטנות מה בדיוק הוא כולל, ואם אפשא לשדרג וכמה עולה.
הרבה פעמי כשכתוב רכב זה מתייחס לרכב קטן יחסית שלא בהכרח עונה לצרכי המשפחה. כלומר אולי אפשר לשבת בו 5 (תלוי למשל אם צריך כסאות בטיחות), אבל לא בהכרח בתא המטען יהיה מקום לציוד. וכמובן שסביר שמדובר על רכב לא אוטומטי, חשוב לברר אילו ביטוחים כלולים ואילו לא וכו'.
לגבי הטיסה - איזו חברת תעופה, לאן טסים, מה שעות הטיסה וכו'. מה מדיניות המטען, ומה המדיניות לכסאות בטיחות או עגלות (אן יש לכם ילדים בגילאים רלוונטיים). יש שונות מאד גבוהה בין החברות.
לגבי כפר הנופש -על אילו חדרים מדובר, ומה כולל הדיל. בכפרים הללו יש חדרים בכמה גדלים (לרוב ל-4 א ל-6, ואני מניח שתקבלו ל-6), ובכמה רמות גימור. אני מניח שהדיל כולל את הרמה הנמוכה ביותר (שהיא לא רעה בכלל), אבל חשוב לברר ולהבין. בנוסף בכפרים יש המון תוספות כמו למשל מגבות, מצעים, מיטה מסודרת ועוד. חשוב להבים מה כלול בדיל ומה לא. כל פאיט בפני עצמו לא יקר, אבל במצטבר...
אני מניח שמדובר על שבוע, ועל פניו 15 אש"ח לטיסה + רכב + לינה זה בהחלט סביר. חשוב שתביאו בחשבון שמעבר לסכום הזה סביר שתוציאו עוד סדר גודל של 10,000 ש"ח על אוכל, דלק, אטרקציות, חניה, מזכרות, ביטוח, טלפון וכו'. כל משפחה ומבנה ההוצאות שלה, אבל חשוב פשוט לזכור את הסכומים הללו.
-
טיול להולנדאנשים טובים
אין עלייך!!!!
תמיד ההסברים מפרטים ומפורטים
נעזרת בך המון
תודה תודה
-
טיול להולנדתודה רבה לך
אכן מחיר אטרקטיבי
הבוקר ראיתי את החבילה בעלות של 2356 ש"ח לאדם
תבדקי שוב
ובהצלחה
-
טיול להולנדתשימו לב
המחיר לתאריכים שכבר היום
התאריכים האחרונים היו ליציאה היום בבוקר(כנראה שזה הסיבה למחיר הזול)