טיסות פנים בתאילנד
-
שלום,
הבנתי שישנה אפשרות לרכוש חבילה של 3 טיסות פנים שעלותה זולה יותר מאשר להזמין 3 טיסות בנפרד. אנחנו זקוקים לטיסות הבאות: בנגקוק - צ'אנג מאי, צ'נאג מאי - קוסומוי וקוסומוי - בנגקוק.
מישהו יכול לתת לי עוד פרטים?
-
טיסות פנים בתאילנדעד כמה שידוע לי..אי אפשר לקנות את זה באינטרנט אלא רק ע"י סוכן.
החבילה אינה כוללת את קוסמוי...
-
טיסות פנים בתאילנדסוכן מהרץ או סוכן בתאילנד?
-
טיסות פנים בתאילנדכיון שאת רוצה לטוס לסמוי כנסי לאתר של בנגקוק אירויז. כנסי ללשונית book a flight תבחרי באפשרות מולטי ואז תמללאי את 3 הטיסות לפי תאריכים ותראי כמה עולה. אל תוסיפי ביטוחים למיניהם כי טני מאמין שיש לך מהארץ הם גובים תשלום.שיריון מקומות גם עולה כסף אפשר לוותר.יושיבו אתכם ביחד עם תעשו ציק אין בין הראשונים....בהצלחה
-
טיסות פנים בתאילנדהבעיה שזה נותן לי אופציה רק לשני יעדים ולא 3.
-
טיסות פנים בתאילנדאם נכנסת למולטי (לא round trip) יש סימן + מתחת לשורה השנייה מזהה?
-
טיסות פנים בתאילנדעכשיו מצאתי

תודה!
-
טיסות פנים בתאילנדבכיףףף
-
טיסות פנים בתאילנדניתן לקנות את זה רק דרך סוכנים.
מציע לך להתקשר לכמה סוכנים ולהשוות.
תבררי כמה עולה לך כל טיסה בנפרד וכמה עולה החבילה ואם זה משתלם.
קחי בחשבון שבדר"כ מחשיבים את הטיסה מהצפון לקוסמוי כ -2 טיסות, או שיש על הטיסה הזו תשלום נוסף.
אנחנו מצאנו חבילה מצאנג מאי - לקוסמוי - ולבנגקוק ב 330$.
-
טיסות פנים בתאילנדהאמת לא כל כל הבנתי ניתו לקנות רק אצל סוכנים.נכנסין לאתר של בנגקוק אייר ומזמינים.לא הבנתי גם את מחשיבים לך את זה כשתי טיסות.הסתכלתי טיסות לחודש הבא ויוצא אותו מחיר בערך.אז זה תלוי בתאריכים ובשעות הטיסה.
-
טיסות פנים בתאילנדהיא שאלה על חבילה של טיסות פנים שמוכרים הסוכנים.
במידה ואתה נכנס לאתר של בנגקוק אייר זה פשוט ייתן לך מחיר לפי כל טיסה (אין הבדל אם תזמין כל טיסה בנפרד, או אם תחפש את כולם ביחד - המחיר יהיה אותו הדבר).
חבילה שקונים דרך סוכן כוללת בדר"כ 3-4 טיסות פנים במחיר "מבצע".
לפעמים זה משתלם, לפעמים לא.. צריך לבדוק.