קניות להריון בתאילנד
-
הי, האםיש קניותמומלצות במחירים זולים מישראל בבנגקוק לאישה בהריון ראשון בגדים,ציוד? תודה
-
קניות להריון בתאילנדלתפור חליפה לבעלך לברית/בריתה.
לתפור שמלה עבורך יהיה בעייתי בגלל המידות המשתנות..
-
קניות להריון בתאילנדבהחלט לפני 4 חודשים נולדה ביתי בתאילנד הכל נקנה פה במחירים מצחיקים השאלה מה את צריכה ?
-
קניות להריון בתאילנדמציע לך לקנות את המוצרים בישראל. בתאילנד יש הרבה מוצרים שהם באמת זולים, אבל אני לא יודע מה האיכות שלהם ומה התו תקן שלהם.
יש דברים שקונים בתאילנד - יש דברים שלא.
סתם לדוגמא, המנשא לתינוק נאבד לנו בטיסה וקנינו בתאילנד. המנשא היה יותר יקר מישראל ב-400 ש"ח כמדומני.
-
קניות להריון בתאילנדביגוד לי ולתינוק, אולי גם דברים גדולים יותר אבל אין מקום במזוודה לעגלה ומנשא

-
קניות להריון בתאילנדבהחלט תוכלי למצוא ביגוד לך ולתינוק.
השאלה היא מה בדיוק את מחפשת - איכות? מחיר זול?
אני אגיד לך מה אני עשיתי......
הלכתי ל CENTRAL CHIDLOM שזה קניון איכותי, בלי זיופים שתמיד יש בו מבצעים שונים - שם קניתי בגדים איכותיים, מיוחדים, במחירים סבירים. בגדים של דיסני, KEDS.. כל השמות הגדולים,במחירים ממש טובים. פה קונים דברים מיוחדים ומדהימים לילדים ולתינוקות - ותלוי במבצעים שיש לפעמיים המחירים טובים ולפעמיים ממש פצצה.
אח"כ הולכים ל MBK או ל PLATINUM או לשווקים ושם קונים הרבה דברים במחירים ממש ממש טובים מתוך ידיעה שחלק מהדברים יחזיקו הרבה זמן (יש לי דברים שקניתי לפני יותר מ-5 שנים) וחלק יחזיקו זמן קצר.
-
קניות להריון בתאילנדאיך מגיעים לסנטרל מאיזור הקואסאן? המליצו לי על השוק מאחורי שדה התעופה של תאי,איך שם? תודה
-
קניות להריון בתאילנדלסנטרל את יכולה להגיע או ברכבת העלית ולרדת בתחנת CHIDLOM שזה ממש לתוך הקניון. אבל לא נראה לי שיש רכבת מאזור הקוואסן....
לוקחים מונית\טוקטוק וואמרים לו CENTRAL CHIDLOM
אין לי מושג מה זה השוק מאחורי שדה התעופה של תאי...... נתנו לך שם?
-
קניות להריון בתאילנדקני בארץ , מותגים יעלו אותו דבר ואולי יותר
-
קניות להריון בתאילנדגם אני חושבת שכדאי שתקני בארץ, מותגים לתינוקות עולים יקר בתאילנד