התייעצות
-
טוב אז ככה , קצת הלכתי לאיבוד בניסיון לתכנן את ה-טיול ולכן אני פונה לעזרתכם .
בת 25 , אחרי תואר ראשון , אני נמצאת כרגע בתקופה של "בין עבודות" ולכן קיבלתי החלטה שזה הזמן המתאים ביותר לצאת לטיול שמתגלגל אצלי בראש כבר הרבה זמן .
אני דיי שוקיסטית אבל יודעת פחות או יותר מה הזמנים שאני מעוניינת בהם (אמצע אוגוסט תחילת ספטמבר למשך חודש וחצי חודשיים) ומה יהיה אופי הטיול , אם זה נופים , אטרקציות (צניחות , ג'יפים וכו') , טרקים (בקטנה) , בטן גב , מסיבות ועוד .
מבחינת יעדי הטיול - חשבתי על כמה , הסיבה שאני מתקשה להחליט היא תנאי מזג האוויר לתקופת הזמן שאני רוצה לנסוע וגם חוסר הידע שלי במה כדאי ומומלץ לעשות.
בהתחלה חשבתי על טיול מחוף לחוף ארה"ב - אבל זה מסוג הטיולים ש-
א. קשה לעשות אותו לבד , ב. הסיכוי שתמצא "חברים" באמצע הדרך ותמשיך איתם הוא פחות , ג. לא נתקלתי בחבר'ה שמחפשים שותפים לסוג טיול שכזה.
אז כשמחוף לחוף ירד מהפרק (נכון לכרגע) האופציה השניה הייתה להתחיל במרכז אמריקה (מקסיקו) ולרדת דרומה .. לארגנטינה וברזיל . אבל שוב - לא מכירה מסלולים \ אנשים שעשו מסלול כזה.האופציה השלישית שלי , שנראת כרגע האופטימלית ביותר היא המשולש - ברזיל , צ'ילה , ארגנטינה .
(ובלי קשר לשלושת האופציות - כרקדנית סלסה חובבנית חשבתי לשלב גם גיחה לקולומביה )
אז עכשיו כשהסברתי פחות או יותר את הבעיה שלי , אני אגש לתאכלס ,
אני אשמח לעצות בנושא היעדים , מי שמכיר קצת את תנאי מזג האוויר ובאמת לאן כדאי לנסוע ומה כדאי לראות בתקופה הזו, שמתחילה לקראת אמצע אוגוסט תחילת ספטמבר .
כמו כן , במידה ואתם מבינים קצת בנושא הכספי , עלויות וכו' יעזור לי מאוד להתארגן בהתאם .ודבר אחרון ועיקרי , מי שמכיר \מחפש שותפים לאותו סוג של טיול באותם תאריכים (אני יחסית גמישה בתאריכים) ,בגילאים דומים ובאותו ראש פתוח , אפשר ליצור איתי קשר דרך הפייסבוק (Hagar raz - אותה תמונה כמו כאן) .
תודה מראש לכל העוזרים .
והמשך יום רגוע , שקט ומקסים -
התייעצותהבעייה שלך שארגנטינה צ'ילה זה לא העונה. אני חושב שעדיף לך בוליביה - פרו - אקוודר - קולומביה.
-
התייעצותארבע מדינות בחודש וחצי - חודשיים? לדעתי לך כדאי להתמקד בשתי מדינות גג בפרק זמן כזה.
-
התייעצותהעניין הוא כזה , אני הרבה יותר מוגבלת בתקציב מאשר בזמן למרות שהם דיי הולכים ביחד (כשנגמר הכסף נגמר הטיול) , אבל שוב , אני לא באמת יודעת כמה עולה טיול כזה של בין חודש ל-3 אולי אפילו 4 חודשים .. אולי התקציב שיש לי כן יספיק אולי לא .
בגלל זה הלכתי על בטוח , חודש - חודשיים אני כמעט בטוחה שאני יכולה להרשות לעצמי.
עכשיו , במחשבה שאולי זו ההזדמנות היחידה שלי בזמן הקרוב לעשות את הטיול הזה , האם שווה לי לפספס \ לוותר על ארגניטינה וברזיל לטובת משהו אחר רק בגלל מזג אויר ?