בקשה להמלצה לטיול נופים באירופה
-
היי!
אשמח לקבל המלצה לטיול באירופה, 8-9 ימים, לחודש ספטמבר.
זוג צעיר, אוהבים מאוד נופים, אפשר לשלב גם אטרקציות.
(בצפון איטליה, אוסטריה, וסלובניה כבר היינו)
שמענו על היער השחור, אבל לא ברור לנו האם יש שם באמת נופים יפים..
תודה רבה!
-
בקשה להמלצה לטיול נופים באירופהההרים הכי גבוהים באירופה (פרט לקווקז) נמצאים באלפים המערבים: צרפת שוויץ ואיטליה. באיטליה ההרים הגבוהים ביותר נמצאים בעמק אאוסטה ובפיימונט. בכל אחת מהמדינות יש מספיק אטרקציות לטיול שלכם. מזג האוויר באלפים בספטמבר אמור להיות אידיאלי לטיולים. המחירים בספטמבר נמוכים יותר מאשר בשיא העונה ואין הרבה תיירים. יש הרבה סיפורי טיול מעודכנים בפורום על כל אחת מהמדינות.
קחו בחשבון שבצרפת ובאיטליה רוב האטרקציות נסגרות במהלך ספמטבר.
ביער השחור לא טיילתי, ומקריאה בלבד אני יודע שנופים הרבה פחות דרמטים מאשר באלפים.
-
בקשה להמלצה לטיול נופים באירופהנופים מדהימים ומגוונים ביוון -ביבשת עצמה. חצי האי פיליון בעל חופים מקסימים ,מטאורה והמנזרים התלויים -מהמם. כפרי הזגוריה הנמצאים בלב הרים ירוקים ,נהרות וקניון מרשים. קסטוריה -עיר השוכנת לצידו של אגם גדול.לא אירופה הקלאסית ,אבל יעד מהמם מבחינת הנופים ומפתיע בדרמתיות שבו.
-
בקשה להמלצה לטיול נופים באירופההיער השחור-זה פשוט טיול בתוך גלויה. יש בו הכל :נופים, אטרקציות, שקט ותחושת חופש משכרת.
דרום איטליה-אמאלפי-סורנטו גם כן נופים עוצרי נשימה אבל תחושה יותר "ים תיכונית" מבחינת הטמפרמנט.
-
בקשה להמלצה לטיול נופים באירופהאלפים הצרפתיים-נחיתה בג'נבה.שמוני והאזור,אנסי והאזור. עליה למון בלאן,העיירות הציוריות והאגמים, קניוני טבע מקסימים,טירות,גנים סודיים,הכול די קרוב.יפה וטעים. היינו 9 ימים והייתי מוכנה לפחות לעוד כמה..
יש הרבה סיכומי טיול באתר.בבלוגים וגם באשכולות.השנה של דבורה ברקן (בפורום טיולי משפחות נדמה לי או כאן..) לפני שנה...
לטיול זוגי הייתי בוחרת באלפים הצרפתיים ופחות ביער השחור,למרות שנהדר גם שם.ובשיתוף אלזס רומנטיקה במיטבה.
אמה
-
בקשה להמלצה לטיול נופים באירופהמה עם רומניה אחת המדינות היפות באירופה?
-
בקשה להמלצה לטיול נופים באירופהחזרנו לפני חודש משבוע טיול נופים באלפים הצרפתים היה מדהים.לנו בעיירה ליד אגם אנסי בדירת נופש ששכרנו לשבעה לילות. מדי בקר יצאנו לטיול כוכב.כמעט ולא היינו בערים, אלא בנוף.האזור משופע במסלולי הליכה.
-
בקשה להמלצה לטיול נופים באירופהסלובקיה סלובקיה סלובקיה
לא תתאכזבו