ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שני לילות בוושינגטון DC

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1264
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • avi111257
      avi111257 נערך לאחרונה על ידי

זוג,נוחתים בוושינגטון לוקחים רכב נוסעים למלון Renaissance Washington DC

Downtown Hotel

בשעות אחהצ ,בקשתי להמלצות וטיפים מה כדאי לראות ביומיים ואפילו לצאת מוושינגטון כי אנחנו עם רכב,תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dland
        dland נערך לאחרונה על ידי

שני לילות בוושינגטון DC

אבי שלום,

יש המון מה לעשות בוושינגטון ושני לילות זה על קצה המזלג כך שאני לא הייתי יוצאת מוושינגטון בזמן הזה.  המלצה חמה - אל תתניידו עם הרכב בוושינגטון, הרבה יותר יעיל להשתמש בתחבורה הציבורית.

אנחנו היינו שני לילות עם ילדים - ביום הראשון היינו בגן החיות (כנראה מיותר מבחינתכם)

ואז לקחנו אוטובוס hop on hop off, שלקח אותנו לכל האנדרטאות החשובות בוושינגטון.  בגלל קוצר הזמן זה היה סידור מצוין.

ביום השני היינו בסיור בקפיטול, במוזיאון התעופה ובמוזיאון הטבע.

כמובן שיש עוד המון מוזיאונים מעניינים בוושינגטון שאנחנו לא הספקנו לראות.

דנה

• גלית הותיקה
          גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

שני לילות בוושינגטון DC

אני מאד אוהבת את וושינגטון. הייתי בה כבר מספר פעמים, בכל פעם 2 לילות ואהיה שוב עוד מספר חודשים.

עבורי, ביקור גם במוזיאון התעופה וגם במוזיאון הטבע באותו יום זה פשוט קצת יותר מדי. כל כך הרבה הליכה שהרגליים הלכו לי.

לכן, פיצלתי ובכל יום התחלתי עם אחד אחר.

במוזיאונים הללו בדרך כלל יש סיורים מודרכים חינמיים, פעם או פעמיים ביום. בשניהם עשיתי את הסיורים המודרכים. הסיור במוזיאון התעופה היה מרתק עבורנו וכשחזרתי שנתיים אחר כך עם הילדים שלא דיברו אנגלית מספיק טובה, זכרתי די דברים בכדי לספר להם.

בערב כשתגיעו לכו לג'ורג' טאון. נקודת העצירה הכי נוחה להסבר עבורי היא על רחוב M בפינה של בננה רפבליק. אם ברנס אנד נובל עוד שם, אז ממש שם. רדו למרינה, טיילו ברחוב, שבו בפאב או מסעדה. ערב ממש נחמד.

למחרת נסו לשלב את הקפיטול עם אחד המוזיאונים ואולי יתמזל עוד מזלכם להגיע למטבעה.

ביום השלישי, תהנו מהמוזיאון השני ושקלו להגיע לארלינגטון. ככל שזה מוזר לסייר בבית קברות, עלינו הוא הותיר רושם מאד משמעותי. יש סיור טרולי ומדריכים שמספקים הסברים. תוכלו להגיע לאנדרטה לזכרו של אילן רמון הנמצאת ליד קבר החייל האלמוני.

• avi111257

שני לילות בוושינגטון DC

תודה על העיצות

• avi111257

שני לילות בוושינגטון DC

תודה רבה

• 1 / 1