מונית מדלהי לפרווטי
-
שלום לכולם, אני נוחתת בדלהי שבהודו ב4.9, אני רוצה לקחת מונית מהשדה תעופה או מהמין בזאר לכיוון עמק פרווטי, יש למישהו מושג כמה זה אמור לעלות? ואם למישהו יש נהג מונית שהוא ממליץ אליו?
תודה לכל מי שיצליח לעזור!
-
מונית מדלהי לפרווטילמה להגיע לשם במונית? יעלה יקר מאוד וכבר עדיף לקנות כרטיס טיסה לבהונטר ומשם עוד שעה וחצי במונית לעמק פרווטי.
אם לא טיסה אז יש את האופציה של אוטובוס לילה או לקחת רכבת לצאנדיגר ומשם להמשיך באוטובוס לבהונטר.
בכל מקרה גם אם את מתעקשת על מונית לא כדאי לנסוע לבד ועדיף גם מבחינה בטיחותית וגם כספית לקחת את המונית עם עוד מטיילים.
-
מונית מדלהי לפרווטיאוקי, מאיפה אפשר להזמין טיסות במחירים סבירים?
-
מונית מדלהי לפרווטיטיסות יוצאות משדה תעופה דלהי - טיסות פנים
את יכולה להכנס לאתר אינטרנט ( יש כמה ) ולבדוק מתי יוצאות טיסות ומה המחיר המבוקש .
יחד עם זה הנסיעה מדלהי לקאסול , הינה קו מבוקש ע"י לא מעט מטיילים , ונדמה לי שאם תגיעי למיינ-באזאר תוכלי בקלות יחסית לחבור לקבוצה שעולה לקאסול , כאשר ניתן לשכור מונית ( ג'פ טאטא ) ע"י קבוצה של 4-5 מטיילים וזה מוזיל משמעותית אאת העניין
http://flights.makemytrip.com/makemytrip/search/O/O/E/1/0/0/ S/V0/DEL_KUU_04-09-2014
צרפתי לך תוצאה של חיפוש טיסה באחד האתרי אינטרנט( יש עוד...)
בהצלחה

-
מונית מדלהי לפרווטיתודה רבה!
אני אשאל עוד שאלה באותה הזדמנות, אני ובעלי נוסעים לטיול של חודש בהודו, יש מקומות שתמליץ לבקר בהם? שאלה נוספת היא מה המרחק מדלהי ללה ומלה לקסול?
-
מונית מדלהי לפרווטיעוד שאלה...
במידה ואני מזמינה כרטיס טיסה, לאיזה שדה תעופה אני צריכה לחפש כרטיס?
-
מונית מדלהי לפרווטיהי
ציינת שאתם יוצאים לטיול בהודו של חודש שיתחיל ב-4 ספטמבר
לפני כמה שנים הייתי במצב דומה , קצת מבולבל משפע הנתונים ואופציות למקומות מרתקים ומדהימים הנפרשים על התת יבשת הזו - הודו . אני החלטתי להתמקד בצפון ( הצפוני ) וקצת נפאל . מרכז הודו ודרומה עדיין רשומות לי ביומן כ-"לא בוצע "
ואז החלטתי לגלוש כאן באתר ולקרא תשובות שנכתבו על שאלות דומות לשלי , ולאט לאט נתבררה התמונה שעל לאדאק לא מוותרים - אלא אם חייבים . הטיסה אל לה ובחזרה מהנה עדמאוד . אני זוכר את הנחיתה בשדה תעופה לה - נחיתה שמזכירה סרטים כאשר כנף המטוס כמעט ונושקת למצוקים הענקיים שמקיפים את עמק ההינדוס . יציאה ללובי הקטן שם מקבלים את פני כל תייר עם צעיף קטן מסורתי ...
לאדאק מדהימה, ובעצם פתוחה רק כ-3 חודשים בשנה למטיילים - בין ה-15 יוני ל-15 ספטמבר .
להגיע ללה אחרי עצירה בדלהי מיינ-באזאר , איזה הבדל עצום בחוויה , בנופים , בהתנהלות האוכלוסיה , וזה מה שיפה כל כך - זאת הודו , וגם זאת הודו ...
מלה אפשר לחזור בטיסה חזרה לדלהי ואז לעלות באוטובוס לילה צפונה ולהמשיך את הטיול . יש גם את האופציה לצאת מלה בנסיעה כאשר ישנם שני צירים שמוליכים דרומה - האחד למנאלי , השני דרך קרגיל סריניגר ויורדים דרומה לדהרמסאלה . שתי הדרים ארוכות יחסית כאשר הדרך מלה - למנאלי נחשבת לאחת הדרכים הפחות בטיחותיות - לא קלה לעיכול , שיש ) .
הרעיון בסתיו הוא לעלות הכי צפונה ובהמשך לבחור מקומות נוספים ממולצים לפי העדפות שלכם . בגלל שהמונסונים גם הולכים ופוחתים לפי תהליך שמתחיל בצפון ומתקדם דרומה , אז אם לדוגמא תירצו להיות במנאלי , פרוואטי ורישיקש - הסדר מומלץ שיהיה כך . מהצפון דרומה ...
ממליץ לקרא קצת חומר כאן בפורום לפי כותרת - צפון הודו , ושיהיה בהצלחה