WIZZAIR
-
יכול להיות שWIZZAIR הקפיצו את מחירי הכרטיסים שלהם פי 2???? !!!!
אתמול בלילה ראיתי מחיר אחד ועכשיו ב9 בבוקר המחיר הוא כפול ממה שראיתי בלילה.
בגלל המצב ? יכול להיות שירד ?
מבאס

-
WIZZAIRהעניין נעוץ בכך שכל הנוסעים שלא טסו משולבים כעת בטיסות שהתחדשו בינתיים ולכן קופצות "מדרגות המחיר" . זה משהו אוטומטי, ככל שהמטוס מתמלא המחירים הופכים בלתי שפויים בעליל.
גם אני בדקתי אמש אופציות ובחלק מהמקרים היו מחירים זולים ובחלק מחירים יקרים מאוד.
ביטולי הטיסות גרמו לחלק מהחברות טלטלה בכל הקשור לתמחור הכרטיסים.
צריך לחכות באורך רוח וסבלנות, אם אתה לא נעול על תאריך.
-
WIZZAIRהכל יכול להיות . חבר שלי התלונן בדיוק על כוון הפוך. הוא קנה כרטיס לפני חודש לספטמבר ולפני מספר ימים גחלה שמחיר הכרטיס ירד כמעט לחצי.
REEF הסביר יפה למה המחיר יכול לעלות.
אגב, האשימו את אל על שבגלל המצב הקפיצו את המחירים.
אני לא מחסידיו הגדולים של אל על (בהמעטה) אבל צריך להיות הוגנים.
כאשר המטוסים חצי ריקים נמכרים קודם כרטיסים הזולים, כאשר המטוס בתפוסה מלאה (במו שהיה בימים האחרונים) כבר אזלו הכרטיסים הזולים ונשארו רק היקרים.
-
WIZZAIRתודה REEF ותודה lbd
אני מבין שיכול להיות שהמטוס מתמלא ומעלים את המחירים, אבל לא פי 2 ...
התאריך הוא סוף דצמבר תחילת ינואר (שבוע ימים)
בהשווה עם UP ו WIZZAIR אותם תאריכים ב UP עולה 350$ לשני אנשים שני הכיוונים ללא מזוודה ומהיום ב WIZZAIR לבן אדם אחד הלוך חזור עולה 415$ בלי מזוודה.
טיפה הגזימו, או שזה באמת זכותם

ראיתי כבר איך שהמחירים של הטיסות הLOWCOST מתייקרות ככל שהטיסה קרבה, אבל לא פי 2 ולא 5 חודש לפני המועד, הכל יכול להיות אבל לדעתי זה בגלל המצב

-
WIZZAIRלדצמבר חכה בסבלנות ותמשיך לעקוב.
בד"כ זה חודש של שפל בנסיעות והמחירים עשויים עוד לרדת.
-
WIZZAIRתודה REEF, אמשיך לעקוב ואולי זה באמת ירד.
-
WIZZAIRאו תמתין ל20% הנחה לפחות...
-
WIZZAIRאמה אם זה יחזור למחיר הקודם ועוד תהיה הנחה של 20% זה בכלל יהיה לחומי!

-
WIZZAIRלעניין אוגוסט - משהו מאוד מאוד מוזר קרה עם הטיסות של וויז לקטוביץ. לדעתי סוכן נסיעות סגר איתם עסקה, לקח סיכון, ומותיר לעצמו שולי רווח עצומים במקרה של מכירה.
ערב אחד כל הטיסות עלו 189 ש"ח למועדון, ולמחרת חצי מהטיסות בחודש סולד אאוט ועוד 30% מהן עולות 1500 לכיוון...
-
WIZZAIRקאטוביץ הנה יעד למשלחות ולא מן הנמנע שאחד הסוכנים עשה מהלך.
יש אפשרות לקנות כרטיסים במחיר מיוחד לקבוצות מעל 20 או 25 כרטיסים, כאשר שם הנוסע נותר פתוח עד 3 שעות לפני הטיסה. לא חייב להיות סוכן כדי לרכוש חבילה כזו.
אבל כ ראה זה אכן המצב.
-
WIZZAIR1. אני רוכש את הכרטיסים ב-WIZZ תמיד שיש מבצע 20% ולא יותר מחדשיים/שלשה מראש.
2. את הכרטיס האחרון לבודפשט וחזרה לאוגוסט רכשתי לפני כחודש במחיר 356.40₪. גם במחיר כפול זה לא יקר. לפי נסיוני היחס בין הכרטיס הזול ביותר ליקר ביותר יכול להיות גם פי 5.
3. יש אפליקציה של WIZZ המתריעה על ירידת מחיר לתקופת זמן שמגדירים מראש.
-
WIZZAIRלגבי דצמבר קשה לי להאמין שיירד. מדובר בחודש בו יש את חנוכה וחג המולד. יש ביקוש גדול.
אנחנו הזמנו לפני כמה חודשים לדצבר ביום המבצע של 10 שנים במחיר מצוין. לפני כשבועיים חברים רצו להזמין לתאריכים אלו ונתקלו במחיר גבוה פי 2.5
טל
-
WIZZAIRנכון היה מבצע מעולה ב10 שנים של WIZZAIR
אבל באותו זמן היינו כבר עם כרטיסים לטיול שחזרנו ממנו לפני כחודש, ועכשיו התחשק לנו טיול חורפי.נו יאללה כבר שיהיה כבר המבצע של ה20%, אני לא אעמוד בלחץ ואזמין כרטיסים ואחרי כמה ימים כמו חוק מרפי יהיה מבצע

REEF, lbd המחיר חזר להיות כמו שהיה, יכול להיות היה להם איזה באג במערכת כי גם ראיתי שחסר היה יום טיסה אחד וחשבתי שנגמרו הכרטיסים ועכשיו כשבמחירים חזרו להיות כמו שהיו גם התאריך חזר ליהיות זמין.

-
WIZZAIRסבלנות. אני רק פעם אחת קניתי כרטיס לא במבצע. כמובן למחרת הם עשו מבצע של %20.
-
WIZZAIRלגבי דצמבר כתבתי כמובן על סמך ניסיוני. בשנים האחרונות אנחנו חוגגים טרום כריסטמס בחו"ל והמחירים שאני קונה זה תמיד בדו-ספרתי ולעתים מחירים המעוררים גיחוך. וזה לא רק למזרח אירופה.
אם שוב יש מחיר שפוי, תמשיך לעקוב מקרוב, מזמן לא היה איזה מבצע 20%.
אולם אם המחיר זול ממש, אל תחכה ל-20% פשוט תקנה.
-
WIZZAIR - קאטוביץבלי קשר לאירועי השבוע שעבר, וויזאייר צמצמו את הטיסות לקאטוביץ. לי היתה מוזמנת טיסה מיום חמישי עד חמישי ושתי הטיסות בוטלו. התעצלתי לבדוק אבל נדמה לי שהם ביטלו לגמרי את ימי חמישי כלומר צמצמו מ-3 פעמים בשבוע ל-2. מי שהזמין וטיסתו בוטלה קיבל אפשרות לעבור לטיסות אחרות ובהנחה שרוב מזמיני אוגוסט נשארו באוגוסט ולא הזיזו הרחק קדימה אז הגיוני שהטיסות נהיו עמוסות והמחירים זינקו.
-
לתקופת כריסטמסלא בוויז אייר..
אם עדיין לא הזמנת,כדאי להציץ באיזי ג'ט.
אתמול בדקנו עם חברה מצב לדצמבר לבאזל וראינו שיש מחירים ממש לא רעים בחלק מתאריכים.
על כריסטמס באלזס כבר נכתב הרבה

אמה
-
WIZZAIRגם אני קניתי כרטיסים במבצע של יומולדת 10 ל WIZZ רק שביום הטיסה היא בוטלה עקב המצב ובסוף טסנו עם אל על ושילמנו פי 3 . . . . . . . .
-
WIZZAIRלא יכולתם לדחות ביומיים?
הטיסות חודשו באופן מלא אחרי 48 שעות וב-Wizzair הסכימו לדחות לכל מועד וללא חיוב.
-
WIZZAIRשלום רב!
הם לא דחו לנו ביומיים אלא ב5 ימים מרביעי לשני . פשוט קיבלתי SMS ומייל 12 שעות לפני הטיסה. על מועד טיסה חדש אם זה היה ביומיים עוד הייתי מסתדרת לוותר על פראג וכן להגיע לבית ולרכב בגרמניה במועד המתוכנן . לפי דעתי אם היו הוגנים היו מעבירים אותנו מיוזמתם לחברת אל על אפ כי היו שם מקומות ריקים. אך לא היה עם מי לדבר. אם קורה כזה מצב לפי דעתי תעמידו מוקד טלפוני 24 שעות .
בבוקינג רצו 100 יורו על הלילה הראשון .
הבית ששכרנו בגרמניה כבר היה תפוס לתקופה שאחריי והתחייבות למקום העבודה פה בארץ.
בנוסף, באותו יום אף אחד, לא ידע מה יהיה . ישראלים נתקעו בכל מיני מקומות,חלקם שילמו הון עתק כדי להגיע הביתה ולכן לא יכולתי לסמוך על טיסת חזור איתם.
מצב ביש . הם לא מוכנים לפצות על ההפרש .