ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביטול טיסות בטורקיש

פורום אירופה
    1
    1
    994
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ido3141
      ido3141 נערך לאחרונה על ידי

שלום.

קניתי כרטיס טיסה לפני זמן מה דרך טורקיש, לטיסה בעוד כמה שבועות, ואני מעוניין לבטל.

ראיתי שכתוב לי "באותיות הקטנות" את מה שצרפתי למטה.
       האם זה אומר שבעת ביטול בהודעה מראש אני אשלם רק 60 יורו? כבר שילמתי להם על הכרטיס - האם זה אומר שאקבל החזר?

אודה לתשובה מבעלי נסיון בנושא הזה.

CHARGE EUR 100.00 FOR NO-SHOW. NOTE - IN THE EVENT OF NO SHOW - WHEN CANCELLATION IS REQUESTED AFTER DEPARTURE OF THE ORIGINALLY SCHEDULED FLIGHT- BEFORE DEPARTURE CHARGE EUR 60.00 FOR CANCEL/REFUND. NOTE - - WHEN COMBINING FARES THE MOST RESTRICTIVE CANCELLATION CONDITIONS APPLY FOR THE ENTIRE PRICING UNIT. - AFTER DEPARTURE CANCELLATIONS PERMITTED FOR CANCEL/REFUND. NOTE - FOR CANCELLATIONS AFTER DEPARTURE THE REFUND GIVEN WILL BE THE DIFFERENCE BETWEEN THE FARE PAID AND THE APPLICAPLE FARE FOR THE JOURNEY FLOWN. APPLICABLE FARE FOR THE JOURNEY FLOWN IS THE ONE THAT SET AT THE SAME RBD WITH THE ORIGINAL FARE PAID. IF NO FARE EXISTS FOR THE FLOWN JOURNEY ON THE SAME RBD WITH THE ORGINALFARE ANY FARE SET ON A HIGHER RBD WILL BE ACCEPTED. -- - WHEN COMBINING FARES THE MOST RESTRICTIVE CANCELLATION CONDITIONS APPLY FOR THE ENTIRE PRICING UNIT. -

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון