ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות על איזיג'ט

פורום טיולי משפחות
    4
    7
    1473
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amysh
      amysh נערך לאחרונה על ידי

מתי יפורסמו טיסות לאפריל (ללונדון)?

מטען- מזוודה עולה די הרבה וראיתי שאפשר לעלות עם טרולי לטיסה. מישהו ניסה לטוס רק עם טרולי? מה אסור להעלות על הטרולי לטיסה(נוזלים? משחת שיניים, קרם פנים וכו?)

מדיניות ביטולים- אם מבטלים טיסה אין החזר בכלל?

תודה על התשובות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריקי 5
        ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על איזיג'ט

תלוי לכמה זמן את נוסעת וכמה בגדים את לוקחת. הבן שלי טס עם טרולי כמה פעמים. מכיון שאין מגבלת משקל אפשר לשים את הבגדים בשקית ואקום, חוסף הרבה נפח. שימי לב שחוץ מהטרולי את לא יכולה לקחת תיק נוסף. 

מארץ אפשר לקחת הכל. בחזרה אסור נוזלים ו/או קרמים מעל 100 מ"ל

הכרטיס הוא ללא אפשרות ביטול (אלא אם כן, חו"ח יש מלחמהcool) . אפשר לשנות תאריך בתוספת קנס. 

• amysh

כמה שאלות על איזיג'ט

תודה.

עוד שאלה- כשמפורסמים מחירי אפריל- הם לרוב ברצפה (עשרות יורו) או שהם סביב ה-200 יורו לכרטיס (הלוך חזור ללונדון)?

מנסה לחשב אם שווה לי לחכות למחירי אפריל או להזמין עכשיו טיסה למרץ (יש ב-200 יורו הלוך חזור במרץ)

• glasha
            glasha נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על איזיג'ט

אמיש, השאלה האחרונה היא שאלת מיליון דולר. או לפחות 200 יורו. בזהירות רבה אני אומרת שכבר כמה שנים לא רואים מחירים של עשרות יורו בודדים ללונדון. 200 יורו זה מחיר סביר כולל מזוודה (בלי מזוודה כמובן הרבה פחות) ביום פתיחת המכירה. עצה שלי לעניין המזוודה - בהלוך יש מצב שתסתדרי עם טרולי. בחזור מלונדון בלי מזוודה? לא מאמינה שיש אישה שתצליח. תוכלי להוסיף את המזוודה רק בחזור דרך "ניהל הזמנה שלי" באתר שלי איזי. 

• אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על איזיג'ט

אמיש,הלכתי לתיקיית איזי ג'ט שלי...ממש עם הפתיחה לדצמבר,זוג+מזוודה עלה €437.75 . להוסיף מזוודה  לחזור תעלה חצי מחיר.בחורף,התנהגנו כמו ...

תיק יד נשי על הכתף ומעיל מעליו(לא רואים את התיק).כנ"ל תיק גב לא גדול במיוחד ומעליו מעיל. ראינו כמה שעשו כך,ואחרינו היו עוד כמה שהעתיקוblush

• amysh

ואיך מזג האויר במרץ?

תודה בנות

אמה המחיר שלך יוצא כמו המחיר שראיתי עכשיו למרץ. אני לא מהקנייניות הרציניות, וממילא הנסיעה לכמה ימים בלבד אז נראה לי שנסתדר עם 2 טרולי.

אגב- יודעים פה איך מזג האויר במרץ בלונדון?

ועדו שאלה- באיזה אזור בלונדון כדאי לישון? האם ממש עדיף להצמד למרכז? או שאפשר גם לסטות מזרחה או מערבה בעקבות מלון שווה במחיר שווה....

• אמה
                  אמה נערך לאחרונה על ידי

ואיך מזג האויר במרץ?

לדעתי,לכמה ימים אפשר להסתפק ב2 טרולים.אפשר לארוז בשקית וואקום כדי לא לנפח את הטרול.שואב יש בכול בית מלון...כך עשינו גם בלונדון.

לפי המלצת "צוות בידור" של המלון שלנו-אפריל הוא חודש מעולה וגם ספטמבר.נעים ופחות לחוץ.

אהבתי את המיקום של ST.GILES שלנו. יש כמה אפשרויות קרובות עליו על באותו מתחם.הפלוס הגדול שלו-נגיש עד מאוד לתחבורה ציבורית.הטיוב וקווי אוטובוס רבים עוברים ממש מולו.שפע אפשרויות אוכל,חנויות ברחוב הבית..ואוקספורד על כל החנויות.פרימרק מעבר לכביש וסופר מול שנפתח מ7.00.10 דקות לקובן גרדן,רובע הסיני ועוד..לא פאר,אבל טוב.לא לקחנו א.בוקר(אפשר להזמין במלון אותה עלות..)וחדר דה לוקס היה גדול יותר ונוח.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון