נסיעה מקוויבק למנהטן
-
שלום רב.
רצינו להתייעץ בנוגע לנסיעה מקוויבק סיטי למנהטן (זוג עם תינוק).
אופציה א': לשכור רכב ביום שישי בבוקר בקוויבק סיטי, לנסוע ל-1000 האיים וללון שם.
למחרת (שבת) לעשות שייט באזור ולנסוע לכיוון מנהטן.
השאלה היא האם ניתן להספיק באותה שבת להחזיר את הרכב בצד הקנדי, לעבור את הגבול, לקחת רכב בצד האמריקאי ולנסוע לכיוון מנהטן עם לינה בדרך (איפה?).
בראשון נרצה להגיע למנהטן , שם הוזמן כבר מלון.
אופציה ב': דומה, אך בשבת נסיעה לניאגרה, לינה שם ומעבר גבול ביום ראשון.
השאלה היא האם נספיק לראות משהו בכל אתר כבעצם נגיע אליו רק בסביבות 16:00 (לוקחים בחשבון עצירות בדרך עם התינוק).
נשמח לתגובה מהירה!
תודה רבה,
קרן
-
נסיעה מקוויבק למנהטןסליחה על התשובה הבוטה - אבל למה לכם לנסוע 10-20 שעות עם תינוק במשך יומיים?
לא חבל עליו ולא חבל עליכם?
לא ברור לי איך תגיעו למפלי הניאגרה ב-16:00.
על פי גוגל מדובר על 9:30 שעות נהיגה נטו. נטו הכוונה שלא טועים בדרך, לא עוצרים לשירותים, לא ממלאים דלק, לא כלום. לזוג בלי תינוק שעושה עצירות בסיסיות בלבד (2-3 עצירות שירותים ועצירה אחת ארוכה יותר לארוחה) אני מניח שמדובר על לפחות 11-12 שעות. עם תינוק הרבה הרבה יותר.
כדי להיות ב-16:00 בניאגרה צריך לצאת לפני 4 לפנות בוקר לדרך. זו באמת התוכנית שלכם?
וזה בלי שהזכרנו את זה שלוקח גם זמן לשכור רכב בבוקר.
-
נסיעה מקוויבק למנהטןתודה רבה, זו בהחלט עצה טובה.
מהניאגרה ירדנו לגמרי.
כרגע ישנן 2 אופציות מקוצרות:
1. קוויבק-1000 האיים-מנהטן.
2. קוויבק-מנהטן.
דעתכם?
-
נסיעה מקוויבק למנהטןמציעה לנסוע בדרך הישירה . גם זו דרך של כמעט 9 שעות נסיעה. גם אם מחלקים ליומיים זה הרבה נסיעה. קחו בחשבון שהדרך עצמה נופית כמעט לכל אורכה. אל תרגישו ש"סתם נסענו".
רוצה לספר לך שאנחנו נסענו עם ילדים ממונטריאול למנהטן וזה לקח לנו כמעט יום שלם (צריך לקחת בחשבון גם את מעבר הגבול. לוקח בין חצי שעה לשעה).
מציעה לעצור ללינה ב-BURLINGTON, VT
עיר נחמדה. אפשר לטייל שם במדרחוב וגם בטיילת לאורך השמפליין
אם אתם רואים שיש לכם זמן אתם יכולים לעצור בעיירות עמק ההדסון (BACON או COLD SPRINGS) או לעצור ב-POUKEEPSEE ולטייל על גשר הולכי הרגל על ההדסון - מקסים.
-
נסיעה מקוויבק למנהטןהי ריקי,
תודה על התשובה.
האם לקחת רכב ממוניטריאול והחזרתם בגבול ואז לקחתם רכב בארה"ב עד ההגעה למנהטן?
נשמח לדעת כמה שיותר פרטים על השכרת הרכב: איזה חברה, צורך ב GPS וכו.
בנוסף, טיפים נוספים לדרך העצמה (תחנות עצירה נוספות) יתקבלו בשמחה.
קרן
-
נסיעה מקוויבק למנהטןעל פניו התשובה שלי היא - למה לא לטוס מקוויבק לניויורק?
הטיסה אומנם לא זולה (בדיקה מהירה העלתה 200 דולר לאדם, אני מניח שהתינוק פטור או לפחות לא משלם הרבה), ויש לצרף אולי גם זוג מוניות, אבל גם נסיעה תעלה לא מעט (רק הדלק זה עניין של 100-200 דולר, ויש גם כבישי אגרה וכו', וזה לפני שדיברנו על עלות הרכב עצמו).
ומכאן שהשיקול (אם יש) נגד טיסה אינו כלכלי אלא נובע מאופי הטיול (כמו למשל מהרצון לראות דברים בדרך).
אני חושב שכדאי אולי שתפרטי יותר על התוכנית כולה. גם אם רוצים לראות נופים ו/או לחוות נסיעה, אולי אפשר למצוא מסלול פחות אינטנסיבי בנסיעות.
סתם כמה רעיונות ראשונים - טיסה לבוסטון ונסיעה משם לניו יורק, או לניו יורק / פילדלפיה וכו' ומשם סיבוב באוטו או כל מיני אפשרויות אחרות.
יש לכם נסיון בנסיעות ארוכות עם התינוק? אפילו המסלול הישיר מקוויבק למנהטן מדובר על נסיעה כמו תל אביב אילת וחזרה. לא הייתי עושה את זה לא ביום אחד, וגם לא ביומיים (עם תינוק. לבד כן עשיתי את זה).