ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי FASTPASSּּ+

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    1072
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nadav_3406180
      Nadav_3406180 נערך לאחרונה על ידי

הבנתי שיש כרטיסים מסגנון חדש.

אני מתכנן  להשתמש בהם ל - מג'יק ולאפקוט. ה- FASTPASS החדש מוגבל ל - 3 מתקנים איזה מתקנים הכי מומלצים בשני האתרים שכדאי להשתמש? 

השילוב עם הילדים childe משהו עד איזה גיל ילדים זה מתאים?

למשהו יש מפת האתר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • segev17
        segev17 נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי FASTPASSּּ+

לרוב השאלות יש תשובה באתר של דיסני

Child Swap אפשר רק למתקנים שיש מגבלת גובה או נחשבים מפחידים. תיאורטית רק לפי המגבלה בפועל אם תגיד שהילד הקטן מפחד (וזה אכן מתקן מפחיד) אז יתכן ויתנו לך גם - בכל מקרה רשימת המתקנים שמאפשרת Child Swap רשומה באתר

שים לב ש Child Swap משמעו למעשה כרטיס קיצור תורים למחכה בחוץ + 2 נלווים (כך שהילדים הגדולים יכולים לעשות אותו מתקן פעמיים על אותו תור.

גם מפות מעולות יש באתר (שאגב יש לו גם אפליקציה חינמית) ומפות מנייר יש בכניסה לפארקים (או שאפשר להדפיס את המקוונות)

לגבי מתקנים - באפקוט יש שני מתקנים עמוסים: soarin ו- Test Track אבל אי אפשר לקחת קיצור תור לשניהם (באפקוט המתקנים מחולקים לקבוצות). הפיתרון - להגיע קרוב לזמן פתיחה, לקחת קיצור תור לאחד ולהתחיל את היום בשני...

שאר המתקנים (אלא אם זה יום עמוס במיוחד) לא באמת זקוקים לקיצור תור (לנו היה ל- Space אבל היה תור כ"כ קצר בשעות מוקדמות יותר שלא השתמשנו בו) - כך שזה תלוי בעיקר בזמן שתגיעו

במג'יק זה יותר בעייתי כי יחסית יש הרבה מתקנים עמוסים - אם מגיעים ליום אחד ההמלצה לקחת לשלושת מתקני המאונטיין... אבל שים לב, במיוחד אם באים עם ילדים קטנים, שבמג'יק לפעמים דווקא במתקנים לקטנים יש תורים ארוכים - פו הדב, פיטר פן וכד'

אגב - אפשר להזמין את התורים עוד מהבית/מהמלון עד חודש לפני ובתנאי שקניתם כרטיסים והם ברשותכם

עוד פרטים בטיפ שלי בעניין

• rozmar
          rozmar נערך לאחרונה על ידי

מתי הנסיעה, זו שאלה לא פחות חשובה

הייתי בספטמבר באורלנדו והספקתי לעשות 2 פארקים ביום, וודאי אחרי שגשם אחה"צ התחיל לרדת וכולם הלכו הביתה או חיפשו מחסה. בכזה מצב מדובר בבזבוז כסף. באוגוסט- זו יכולה להיות הוצאה הגיוני, כי זמן בהחלט שווה כסף. .

• segev17
            segev17 נערך לאחרונה על ידי

מתי הנסיעה, זו שאלה לא פחות חשובה

ה fastpassבדיסני הוא בחינם וניתןכחלק מכרטיס הכניסה הסטנדרטי (יש סוכנויות ישראליות שמציגות כאילו זו הטבה לרוכשים דרכם... זה ממש לא המצב). בכל מקרה אפילו בלי תורים לא הייתי משלב שני פארקים ביום אחד. מסיימים מהר לכו לבריכה...

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון