עזרה בבחירת יעד לחופשה
-
שלום לכולם

אנחנו שתי חברות באמצע שנות ה-20 שרוצות לטוס ליעד באירופה למשך שבוע ימים בתחילת ספטמבר.
אנחנו מתלבטות לאיזה יעד לטוס? האם ליסבון? מדריד? או כל יעד אחר מעניין...
יעד שנוכל לטייל בו, שיהיו בו מגוון רחב של אטרקציות, לא רק בטן גב.
ראוי לציין שכבר טיילנו ב-
רודוס, ורנה, פראג, ברלין וברצלונה.
נשמח לכול הצעה/תגובה.
-
-
עזרה בבחירת יעד לחופשהתודה רבה על ההמלצה- מדובר על תקציב של כ- 4000 ש"ח אם אפשר עיר שיהיה בה מזג אוויר נוח ולא קפוא.
-
עזרה בבחירת יעד לחופשהטיול בנות בבודפשט, מלפני חודשיים:
"אמא בורחת עם הקרקס לבודפשט", 3 ימים, חוויות קולינריות, מאי 2014 - מיקה וחברה
בחודש ספטמבר - גם רומא אפשרות טובה
-
עזרה בבחירת יעד לחופשהלונדון יעד מעולה לשתי צעירות.
התקציב לא נראה לי יספיק
הטיסה לא זולה...המלון לא זול...אטרקציות 1+1
בודפשט,וינה...כמובן.הייתי מעדיפה בנפרד.
לא להתעף בבקשה,מה עם ורשה? יש עכשיו אשכול נפלא של גלי על בילוי בעיר ל4 חברות,נהדר.יעד נהדר,שתי חברות שלי היו...אחת ממש עכשיו.
היינו בקרקוב ביוני ומאוד הופתענו מהעיר.צעירה,תוססת,נהדרת.החברה שילבה בין קראקוב וורשה,מעבר ברכבת.טיסה של וויז אייר,כדאי לבדוק מחירים.
וויז אייר לקטוביץ(משם לקרקוב..)
380 שח לכרטיס+30 יורו מועדון לאדם אחד מספיק+ עלות מזוודה (32 ק"ג)
עוד אפשרות נהדרת ממש ואפשרית גם בתחבורה ציבורית,עדיף ברכב.
טיסה לג'נבה 117 יורו לכרטיס וטיול באנסי והאזור.מקסים!יש הרבה חומר באתר.בבלוגים, פורומים,טיפים...תחליטו רק

-
עזרה בבחירת יעד לחופשהלטיול בנות לשבוע הייתי ממליצה באופו אישי על לונדון אבל תצטרכו להעלות את התקציב לאדם כי הטיסה והמלון לא זולים, עם זאת רוב האטרקציות עם במבצע של אחד פלוס אחד ורוב המוזיאונים הם בחינם. לונדון מהממת והיעד המועדף עלי באירופה, אבל שוב לא זול. במדריד אמנם לא הייתי אבל מחברים שהיו שמעתי שהיא מומלצת ושונה מאוד מברצלונה. במדריד אפשר להסתפק במעט פחות ימים מבלונדון וטיסה והמלונות זולים יותר, אבל שוב אין לי ידע אישי בנושא. רומא מבחינת מחירים היא בין מדריד לרומא והיא מקסימה בעיני, לדעתי האישית חמישה ימים בה הם מספקים. אבל שוב לטעמי האישי לונדון לוקחת מבין כולם וגם אחרי שבוע יש תחושת חוסר מיצוי.
-
עזרה בבחירת יעד לחופשהתודה רבה
בהחלט כמה נקודות למחשבה -
עזרה בבחירת יעד לחופשהתודה רבה על התשובה...
אז אני מבינה, שלונדון ניצחה...