עזרה עם תקציב
-
הי לכולם
חיפשתי המון לגבי תקציב באינטרנט לצערי לא מצאתי שאלה ותשובה שרלוונטית למצב שלי.
אני וחברה מתכננות לטוס בתחילת פברואר עד תחילת מאי למרכז אמריקה. מתחילות בפנמה ומסיימות במקסיקו. עוברות בדרך בקוסטה ריקה, גוואטמלה, קנקון (לא בסדר זה...) ואולי בעוד מספר איזור קטנים. לא מתכננות על טיסות פנים.
כמה יעלה טיול כזה במידה והטיול לא יהיה לגמרי תרמילאי אבל נישן בגסט האוסים, נעשה קניות וגם נאכל בחוץ (ברוב הזמן).. לא מדובר פה על מלונות.
כמה אמור לעלות כרטיס טיסה הלוך וחזור? (מישראל-לפנמה ובחזור ממקסיקו-לישראל) ואיפה מומלץ לרכוש כרטיס?
תודה רבה!
-
עזרה עם תקציבזה מכיוון שתקציב זה משהו מאוד אינדיוידואלי. כל אחד מטייל אחרת ויש המון משתנים, עם מי את מטיילת ועם כמה, באיזה עונה, הוצאות בילויים, קניות, טיסות או אוטובוסים וכו׳. לפי מה שאת מספרת 3 חודשים. 25 אלף שקל לא כולל טיסה נראה תקציב מכובד ביותר. ניתן למשוך אותו למעלה ולמטה בהתאם לזמן שתשהו במקסיקו שמייקרת מאוד את הטיול. טיסה תעלה בסביבות 1400$-1600$- תלוי בנחישות שלך
-
עזרה עם תקציבתודה על העזרה. אנחנו שתי בנות לא מתכוונות "להתכלב" אבל לא מתכננות על מלונות ולא על טיסות פנים. ומתוך השלושה חודשים- חודש במקסיקו יש לי עוד שאלה: כמה זמן מראשלהזמין כרטיס? מצאתי עכשיו ב 1354 דולר מאיבריה לחודש פברואר. שוב תודה!
-
עזרה עם תקציבזה מחיר טוב. אם הקונקשנים לא ארוכים מדי אני מציע "לקפוץ" עליו, בהנחה שאתן סגורות כבר מעכשיו על היעד, משך הטיול, ושאתם רוצות להתחיל מפנמה ולסיים במקסיקו. קחו בחשבון שחודש במקסיקו מייקר משמעותית את הטיול וגם משאיר לכן רק חודשיים למרכז אמריקה. לאיזה מדינות עוד תכננתן להגיע?
-
עזרה עם תקציבקנקון (לילה אחד), פנמה קוסטה ריקה גוואטמלה על הדרך בליז וסמוק שמפיי. בסוף מקסיקו. 30.אלף כולל טיסה יספיקו לכל הטיול הזה בתנאי מחייה סבירים פלוס?