איך להגיע מדלהי ללה?
-
אהלן חברים. בהתחלה חשבתי על טיסה באופן חד משמעי בגלל שאני רק נוחת בהודו ב8.8 ולא כדאי לי לבזבז את הזמן בעונה ההולכת ונגמרת של צפון הודו.
אבל, לאחרונה הסתכלתי באתר סקיי סקאנר לבדוק טיסות וראיתי שטיסה ללה ב9.8 עולה מעל 200 דולר. יום אחרי זה היא כבר עולה 170 דולר ויום אחרי זה (אנחנו כבר מדברים על ה11.
היא עולה 133. חבל לי להוציא הרבה כסף על הכרטיס הזה בעיקר שאני יודע שכל יום שאני מחכה אני יכול לחסוך עוד 30 דולר. אז התחלתי לחשוב על לעשות את הדרך בנסיעה, גם מהשיקול הכספי וגם כי שמעתי שאין יותר מדי מה לעשות בדלהי וגם ככה אם אצא בבוקר הראשון שלי (9.8, אני נוחת בערב לפני) אגיע תוך יום יומיים.מנסיונכם, מה אתם חושבים? עדיף לי לבלות כמה ימים בדלהי כי כן יש שם מה לעשות, ולקחת את הטיסה הזולה? (אם אחכה עוד יום הטיסה כבר תעלה 108 דולר)
או שכדאי לעשות את הדרך בנסיעה כי זה חיסכון אדיר של כסף וגם הדרך שעוברת ממנאלי ללה יפה מאוד?
ואם כבר בנסיעות עסקינן, כמה עולה בערך הנסיעה הזאת מדלהי ללה דרך מנאלי?
ואם אני יוצא ב9.8 השכם בבוקר, באיזה יום אני אגיע ללה הכי מוקדם? כמה זמן זה לוקח באופן כללי, וכמה זמן לוקח כל קטע של הדרך? כמה אוטובוסים אני צריך להחליף, באיזה שעות הם יוצאים וכו'?
אשמח לתשובה מפורטת על השאלות ששאלתי אבל גם תשובה כללית במושגים של כמה ימים זה לוקח תעזור לי.
תודה לכם
-
איך להגיע מדלהי ללה?אני יודע שזה הכי נשמע כמו חוסר זרימה אבל החלטתי שכדאי לתכנן כי אם אחליט בסוף טיסה עדיף להזמין כמה שיותר מוקדם כי זה הולך ונגמר והכרטיסים מתייקרים.
כמו כן, מכירים אתר טוב לבדוק בו על טיסות? (אני עובד עם sky scanner כרגע)
-
איך להגיע מדלהי ללה?היי,
אני מגיע ללה ב-24.8, לאחר חיפוש הצלחתי למצוא טיסה ב-48 יורו, אולי בגלל שזה לקראת סוף העונה או שסתם היה לי מזל.
בכל מקרה אתה יכול לבדוק טיסות כאן - http://www.makemytrip.com
-
איך להגיע מדלהי ללה?המלצה חמה
לשקול לא לנסוע רכוב את הדרך הלוך בנסיעה ממנאלי ללה - זה אחד הצירים היותר מאתגרים שקיימים גם מבחינת סיכון אבל גם מרכיב הגובה - עליות של מעברי הפאס ( מעבר בין פסגות ) שמביא את הנוסעים לגובה של 5000 מטר ויותר , חוויה מיוחדת אבל עדיף אם כבר לעבור את זה בדרך חזור . ( שאז הגוף שלך כבר התרגל לגובה של לה - 3500 מטר , וההבדלים פחות קיצוניים
בנוגע לטיסה ללה - חוויה נהדרת הנופים מדהימים והנחיתה בשדה בעמק ההינדוס המוקף בפסגות ענקיות - לי זה הרגיש ממש כמו בסרט
כרטיס ב100 דולר או סביב המחיר הזה זה מחיר סביר לטיסה הלוך ( טיסה חזור בד"כ תעלה יותר ) . הציעו לך אתר טוב - MAKEMYTRIP , יש גם את האתר של JETAIRWAYS , אני מנסה לבדוק משהו , ואעדכן
בכל מקרה להיות יומיים שלושה בדלהי לפני העליה ללה - יכול להיות מאתגר - מיינ-באזאר לא קלה לעיקול , ואחרי זה , לאדאק מגיעה כמו סוג של בית מרגוע ....
-
איך להגיע מדלהי ללה?