מדריד וברצלונה
-
מה אסור לי לפספס במדריד וברצלונה?
עשיתי רשימה אך הייתי רוצה לבדוק אם שכחתי אתר או אטרקציה .
מי שהיה שם ויכול לייעץ לי אשמח

-
מדריד וברצלונהראשית לא נורא אם "פספסת" משהו ברשימה.
החיים לא תמיד מתנהלים לפי הרשימות.

שנית- אי אפשר לענות על השאלה לגבי שתי הערים. סתם לדוגמה אפשר לכתוב "אל תפספס את מופע המזרקות המנגנות בברצלונה" אבל אתה בכלל לא בימים הנכונים שם, או "חובה להיות במוזיאון פארדו" אבל אומנות אינה הקטע שלכם.
הכן איזשהי תוכנית טיול לפי ימים- והעלה אותה לפורום, וננסה לסייע לך לטייב אותה.
-
מה לא לפספס בברצלונהמה שהכי עשה את ברצלונה בישבילי זה הבתים המדרניסטים המיוחדים. לראות גם ביום וגם בערב כשהם מוארים.
-
מה לא לפספס בברצלונהמה שהכי עשה את ברצלונה בישבילי זה הבתים המדרניסטים המיוחדים. לראות גם ביום וגם בערב כשהם מוארים.
-
מה לא לפספס בברצלונהאני יודעת שבמזרקה עובדת בסופי שבוע לא כך?
האמת שנכון אנחנו פחות רוצים להכנס למוזאונים ויותר רוצים להרגיש את העיר בטיול רגלי בין כיכרות ,מבנים ,סמטאות , קניונים , פארק גואל ומקומות נוף כמו טיבידאבו זה בברצלונה.
במדריד בפארק ריטרו ,שוק אל ראסטרו כיכר השמש וכמובן יום אחד בפארק האחים וורנר.
אשמח לעוד מקומות יפים שהייתם וחוויתם
-
מה לא לפספס בברצלונהקניון Xanadu במדריד מומלץ מאוד לבילוי יומי. קניון ענק שיש בו 2 מסלולי סקי, אטרקציות שונות, סופר מאוד גדול ואפשרויות רבות לקניות, כולל חנות Primak הידועה והזולה.
הגעה למקום היא מתחנת מטרו/אוטובוסים בשם Principe Pio, או קו אוטובוס מספר 534. עלות הנסיעה כ-3 יורו והיא נמשכת 30 דקות. מומלץ ביותר!
-
מה לא לפספס בברצלונהWOW קלעת בול מה חיפשתי
)))אם הייתי מפספסת הייתי מצטערת
תודה
-
מה לא לפספס בברצלונהתעלי רשימה של התכנית הבסיסית ועליה ניתן יהיה להוסיף.
אם שופינג מעניין אתכם, יש כמה מרכזי קניות בתוך מדריד ולא צריך לצאת ממנה.
מתי נוסעים? לכמה זמן? כמה בברצלונה וכמה במדריד?
כי ממש עכשיו ועד סוף אוגוסט מכירות מטורפות של סוף עונה.
אנא השיבי והוסיפי פרטים חיוניים ואוסיף מידע.
-
מדריד וברצלונהאם אתם אוכלי כל, ממליצה בחום על סיור בארים וטפאס במדריד.
הייתי עם חברות והתמוגגנו ברמות שאי אפשר לתאר. אושר צרוף.
-
מדריד וברצלונההאמת שאנחנו לא אוכלים הכל, אבל רוצים להתנסות בטאפס.
את כל הרשימה בדיוק עכשיו אני מסדרת.
בגדול בראש השנה אנחנו רוצים לטוס בספטמבר -
מדריד וברצלונההרשימה שלי של ברצלונה, במדריד לא הייתי
כמו שאמרתי הבתים של גאודי ושות' גם ביום וגם בלילה. יש בתי קפה לפני הבתים היפים וחוויה לשבת לשתות סנגריה ולהתל עם הבתים המוארים ולפני או אחרי לעשות טיול לאורך השדרות דווקא אלה שמצפון לכיכר קטלוניה.
שוק לה בוקריה נחמד לקנות אוכל מוכן ופירות חתוכים אבל עדיף לקחת אותם ולאכול במקום אחר. למשל באזור הנמל.
הנמל מאד נחמד במיוחד בשעות אחר הצהריים והערב כשפחות חם.
מזרקת הקסם - פועלת בערבים של סופי השבוע בקיץ גם בימי חמישי. לא רקוק משם יש קניון בבניין יפה שהיה פעם זירת לוחמי שוורים. הרבה אנשים תופסים מקומות ישיבה מסביב למזרקה כאילו זאת הצגה אבל האמת שזאת סדרה של מזרקות במורד ההר. אין טעם לשבת. עדיף להסתובב לאורך המזרקות (יש מדרגות נעות) ולקנות גלידה מהגזלן.
עוד מקום חובה אם כבר מגיעים לברצלונה אז גם להגיע לפארק גאודי בצפון העיר. עדיף לקחת אוטובוס לכניסה העליונה ולטייל במורד הפארק עד לכניסה הראשית שהיא הכי מרשימה אבל גם עמוסת תיירים. ברחוב הקטן ביציאה מהפארק יש כמה חנויות מאד חמודות.