טיול ליפן
-
היי,
אני וחבר שלי מתכננים לטוס ליפן לשלושה שבועות בערך ורצינו לשאול לגבי עלויות - כמה צפוי לעלות הטיול (לא כולל טיסות) אם נישן בהוסטלים סבירים ולא במלונות מפוארים ונאכל בעיקר אוכל ברחוב (מדי פעם מסעדה יותר רצינית)? התכנון הוא טוקיו-טאקאימה-פוג'י-קאנאזאווה-קיוטו והסביבה וכמובן שכן נעשה כמה אטרקציות כמו פארק מים, מוזיאונים וכד' אבל לא המון -
טיול ליפןאת יכולה לבדוק בקהילות למטייל==>טיפים==>יפן (כל הטיפים) השארתי שם כמה הצעות בנושא
-
טיול ליפן6 שבועות לזוג, כולל הטיסה ליפן (1600$ לכרטיס) עלו לנו כ 45000 ש"ח, בתנאים דומים לתיאור שלך. זה כולל שכירת רכב ל 15 ימים במצטבר מחד, ומנגד לינה (חינם) בבית שלום 5 לילות.
בתכנון נכון, ושימוש מדוייק ב JRPass ניתן להוזיל עלויות. מלונות לא מפוארים אבל נקיים יגיעו ל 80$ ללילה בממוצע.
מוצעים היום, כך קראתי, כרטיסי טיסה זולים (700-800$).
-
טיול ליפןכדי שלא תיבהלו מהסכום שרוני ציין מעלה, אוסיף שניתן להוציא הרבה פחות. ללא שכירת רכב וקניית פס רכבות, או לחילופין נסיעה באוטובוסים, ואכילה במקומות זולים. לינה תוכלו למצוא גם בפחות מעשרים דולר ללילה בחלק מהערים.
אני מציע שתקראו מעט בלוגים בנושא ותחפשו מקומות לינה באתרי השוואות הוסטלים.
-
טיול ליפןוואו זה יקר! תכננו על הרבה פחות..
איפה ראית כרטיסי טיסה כל כך זולים? אני ראיתי ב-1200 מינימום
-
טיול ליפןאת הגדרת רמת חיים מסויימת: "אם נישן בהוסטלים סבירים ולא במלונות מפוארים ונאכל בעיקר אוכל ברחוב (מדי פעם מסעדה יותר רצינית)".
אני דיברתי על מלונות זולים - כוכב שניים בסדר גודל של 80$ ללילה לחדר זוגי פצפון עם שירותים צמודים.
אם לא תשכרי רכב ותלוני בבית שלום ככל הניתן - תרד העלות.
וכמו שאור אומר אפשר אפילו יותר זול.
וכמו שאור מוסיף ואומר - חפשי שרשורים קודמים, כולל לגבי מחיר הטיסה (שרשור מלפני שבוע שבועיים).
-
טיול ליפןהכרטיסים הזולים הם של אייר פראנס. טיסה מפרכת דרך פריז, אבל חסכונית מבחינת התקציב.
אני כרגע שוקל להזמין לאמצע נובמבר, מכיוון שנאמר לי שלא ניתן כרגע להזמין בקוריאן אייר.
-
טיול ליפןאייר פראנס וקלמ, 670-800 דולר לאוסקה בעיקר, אבל אפשר לשלב חזרה או הלוך מטוקיו בתוספת תשלום.
מספטמבר עד דצמבר כאשר נובמבר ודצמבר מציעים הרבה יותר תאריכים.
המבצע הזה יגמר בעוד מספר ימים.
-
טיול ליפןאוזבקיסטן איירוויז טסים לטוקיו ב- 484$ לכיוון אחד!
-
טיול ליפןואני אמור לחזור ברגל?
מה גם ש-484 דולר לכיוון זה קצת פחות מ-1000$ להלוך-חזור, ואוזבקיסטן היא לא חברה שהייתי משתדל לטוס איתה, אלא להיפך.
-
טיול ליפןטיסת הלוך חזור תעלה פחות מטיסה לכיוון אחד כפול שתיים. והחברה הזו מצויינת.