ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שורש, ליזארד או צ׳אקו?

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    4
    4937
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nancy and suzie
      nancy and suzie נערך לאחרונה על ידי

לאחר 5 שנים בערך של שימוש בסנדלי שורש (גובי) הן נהרסו ועכשיו אני מחפשת סנדלים חדשות. לא השתמשתי בצורה ממש אינטנסיבית בשורש שלי אבל כן עשיתי איתן טיולים ארוכים והלכתי איתן הרבה במים והן החזיקו ממש יפה (כולל הרצועות שלא נפתחו לי כמו שהרבה מתלוננים..)

הבעיה העיקרית שלי איתן זה שהסוליה כן החליקה לי במים או בהליכה בשבילים חלקלקים..

מדדתי את הצ׳אקו והרגשתי שהן עלולות נורא להכביד על הרגל בהליכה ארוכה בעיר למשל, מה גם שקראתי ביקורות שנויות במחלוקת לגבי האיכות שלהן והאחריות עליהן..

הליזארד היו מאוד נוחות וגם די קלילות, רק שלא שמעתי עליהן אף פעם.. בחנות טוענים שהן מיועדות למים ולכן לא מחליקות וגם שהן סופגות זיעה (זה חשוב לי).. אני אשמח לשמוע עליהן קצת.

תודה מראש לכל המשיבים Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amir_sapir
        amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

שורש, ליזארד או צ׳אקו?

לגבי צ'אקו - לא יודע איפה שמעת ביקורת על האיכות, אבל מהנסיון שלי מדובר בסנדל סופר איכותי.

לגבי עניין המשקל - זה נכון שהוא קיים, אבל קודם כל יש דגמים קלים יותר וקלים פחות, תלכי לחנות עם מבחר גדול ותבקשי לראות.

דבר שני, הרגל מתרגלת למשקל באופן טוב ומהיר - אחרי הכל הם לא יותר כבדים מנעליים.

ליזארד - סנדל מאוד איכותי ופחות נפוץ בארץ. יכול להיות שהוא קצת יותר עדין מצ'אקו.

מבחינת החלקה - אין סוליה שתמנע החלקות ב-100%. מהניסיון שלי, הסוליה של צ'אקו היא אחת מהטובות בנושא הזה. 

• דניאל רוזליס
          דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

שורש, ליזארד או צ׳אקו?

יש לקולומביה סנדלי נשים מיועדים להליכה ולמים, עם ממש פתחי יציאה כאלה למים בתוך הסנדל.

אף פעם לא מדדתי, רק ראיתי. אבל אולי שווה בדיקה...

• nancy and suzie
            nancy and suzie נערך לאחרונה על ידי

שורש, ליזארד או צ׳אקו?

לגבי הצ׳אקו - קראתי ביקורות באינטרנט, גם טובות אבל גם די רעות, בעיקר על סנדלים שנהרסו לאחר פרק זמן קצר יחסית לכמות השימוש בהן, ולא תקווה על ידי היצרן למרות האחריות. אני פחות נוטה לקנות אותן כי הן באמת כבדות ולהליכות ארוכות בעיר נראה לי שהן פחות מתאימות.

הסוליה של ליזארד היא גם של חברת vibram אבל היא לא אותו דבר כמו של הצ׳אקו. אני כן אשמח לשמוע עוד קצת פירוט על הליזארד, קראתי רק שהן איכותיות אבל אני אשמח לשמוע ביקורות מניסיון אישי אם יש כאלה..

תודה!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון