דני בערבות ברזיל - הבלוג
-
-
דני בערבות ברזיל - הבלוגדני היקר,
כפי שכבר כתבתי באשכול שלי על בלגיה - הבלוג הזה שלך מהפנט ומקסים.
אני עוד לא הצלחתי להרגע מהמפלים, מהצבעים העזים של הפאבלות, של המדרגות, מציורי הקיר, מהאדריכלות - ומכל השוני הזה.
המון תודה!
שמוליק
-
דני בערבות ברזיל - הבלוגהי דני,
נכנסתי לבלוג שלך על ברזיל ומיד שבו את לבי התמונות המהממות שלך.איזה עושר של צבעים ,זויות ומקומות.
עדיין לא קראתי הכל.רוצה לעשות זאת בנחת כדי להכיר את ברזיל דרך העיניים שלך.
תודה,
דבורה
-
דני בערבות ברזיל - הבלוגדבורה
יופי שאזרת אומץ ונכנסת לבלוג,אני כולי תקווה שתהני, לפחות כמו שאני נהניתי מהאשכול שלך ,המענג כל כך, על האלפים הצרפתיים
שמוליק
מה אומר ומה אדבר,אני שותה בצמא כל מילה על המלכה הענווה,מהשרותים ועד הצועדים. לקרוא את הפוסטים שלך זה הגדרה מזוקקת לזמן איכות..
תודה על המחמאות ושמח שנהנית. רק דבר אחד קטן,לא שכחת את פארק המים ביער השחור(בתמונה)? (במלים אחרות "אמרתי לך"...... (-; )
-
דני בערבות ברזיל - הבלוגנהדר, ממש כיף לקרוא את הבלוג שלך
-
דני בערבות ברזיל - הבלוג -
דני בערבות ברזיל - הבלוגאת שבעת החלקים סיימתי לקרוא ומאד נהניתי (אגב, כאחד שניווט הוא מאד אינטואיטיבי בשבילו, גם אני מצאתי את עצמי תועה בדרך בכרייסצ'רץ', ניו זילנד, עד שנזכרתי שהשמש היא בצפון)
אז עכשיו אקרא על ארה"ב שלך
עמיר
-
דני בערבות ברזיל - הבלוגהיי דני,
כאן שירלי מפאבלת אחוזה...
קראתי את הרוב - יפה, מקסים וצבעוני.
השלמות קריאה יגיעו בעתיד.
כל הכבוד לך על כך שאתה מגשים חלומות (כל ארבע שנים וגם באמצע...)
שבת שלום ונתראה,
שירלי

-
דני בערבות ברזיל - הבלוגדני מקסים.
ברזיל שלך ניראת נהדרת. התמונות מפסל ישו מדהימות.
בכלל עושה חשק לבקר למרות המיגרנה שחטפת, ולמרות שאין דיאט קולה.
מה שמעודד אותי שאחרי הפרשנות שלך אני יכולה לספר שיש לי טוסיק ברזילאי

בכל מקרה זה נראה חוויה אמתית.
תמשיך לטייל ולספר!
-
דני בערבות ברזיל - הבלוגהי שירלי מהפאבלה!
יופי שהצטרפת למסע שלי
ובקשר ל"נתראה" - אז אם את מדברת על היום,כמובן שלא הלכתי.זו אחת הלהקות הנוראיות ביותר ששמעתי(ואני מרשה לעצמי להיות נחרץ בלי להעליב אף אחד,כי כנראה רק את מבינה על איזה הופעה בחיפה אני מדבר....)
גלי מקסימה
כשכתבת דני מקסים,לא הצלחתי להבין אם המקסים זה אני או הטיול...כיון שבכל מקרה זה יוצא טוב,אז אפשר להישאר עם התעלומה...
ובקשר לעכוז הברזילאי,אני מניח שלא עשית השוואה עם הפרגית בתמונה שכיניתי "הלך המיתוס" (כאן כמובן באים 4 סמיילים מחייכים ושניים עם קריצה...)
אניווי, היה טיול באמת מוצלח(למרות הדיאט קולה) ואני ממליץ לטייל איתי גם מחוץ לריו(ראו הפוסט הבא)
-
דני בערבות ברזיל - הבלוגהערה טכנית-
לאמיצים שהחליטו לקרוא אותי, אני ממליץ בחום רב לעשות זאת ממחשב ולא מסמארטפון.
אי אפשר להשוות כלל את האימפקט של התמונות
אבל ,יש סיבה נוספת ,לפחות ממה שראיתי בסמרטפון שלי(גלקסי) -
כשאני נכנס לבלוג אני רואה רק אותו ולא רואה את כל הקישורים לחלקים האחרים,ויש עוד 7 כאלה(האחרון לינק למעל 500 תמונות)
אז הנה לינק לבלוג שלי בו יש את כל החלקים
והנה תמונה מכל חלק,כדי להראות שיש חיים גם אחרי ריו דה ג'ניירו...