ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לגבי GPS ...

פורום אירופה
    5
    6
    1036
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vs160784
      vs160784 נערך לאחרונה על ידי

חשבנו על כמה אופציות : (טיול לקרואטיה - סלובניה, 10 ימים)

1. לעשות חבילת אינטרנט בארץ- העניין הוא שכתוב שהיא ל100 מגה ליום. השאלה אם מישהו יודע אם מאה מגה מספיק למשהו כמו 4,5 שעות הפעלת ווייז ביום...

2. לקחת מכשיר GPS מהארץ של QUE - השאלה היא איפה אפשר לקנות מפות מתאימות, כמה זה אמור לעלות והאם זה בכלל רעיון טוב או שעדיף להסתמך על אפליקציות שבוודאות יהיו מעודכנות ...

3. לגבי הסתמכות על אפליקציה באייפון - באזורים שבהם אין קליטה אינטרנטית- לא קצת בעיה? האם מישהו נתקל בבעיה כזו בסלובניה- קרואטיה?

ניסיתי להוריד את SYGIC אבל היא ענקית ואין לי מספיק זיכרון בשבילה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • xfwind
        xfwind נערך לאחרונה על ידי

לגבי GPS ...

טיילנו בסלובניה וקרואטיה - עם SYGIC והיה מצויין. לא יודע מה זה "ענקית" - יתכן ואפשר על כרטיס זכרון חיצוני?

ניווט OFFLINE הוא יתרון גדול.

• אלי_88
          אלי_88 נערך לאחרונה על ידי

לגבי GPS ...

היי גם אני סלובניה -וגם קרואטיה לאחר שהבנתי שאני לא מבין כלום וממש כלום לגבי כל מיני אפליקציות של סמארטפונים למיניהם -ומאחר שרכשתי לפני שנה תוכנה לגי פי אס של מזרח אירופה החלטתי לרכוש גי פי אס ,השקעה חד פעמית ,תוכנה יש לי כבר ודי חדשה ואני מתרגל את הגי פי עכשיו בארץ , היתרון של הגי פיי (לדעתי בלבד) 

1-מסך 5 אינטש 

2 -שמיעה נהדרת של הוראות הנסיעה 

כל יתר התכונות של תלת מימד ,תכנון על המפה ,הוספות נק עניין הודעות על הגבלת מהירות ,ועד המון לא הספקתי עדיין לתרגל ,כרגע מסתפק בהכנסת כתובת יעד והוא מוביל אותי לשם ,החסרון -אור השמש לפעמים מחויר את המסך ,אבל אני מסתפק בלשמוע את ההוראות (בעברית) ,בסמארטפון המסך שלי 3.5 ,הראיה נהדרת ,רק לא שומעים כלום אז או המכשיר שלי (אייפון) דפוק או ככה זה 

דבר נוסף עקב חוסר ידע שלי בסמארטפונים אני חושש מגלישה בלתי נישלטת על ידי ,אז בכוונתי לבקש מספק החבילה שלי לבטל כל נושא גלישה מהמכשיר בתקופה שאהיה בחו"ל ,אני מבין שאם אהיה במקום שיש בו wi fi אוכל להתקשר הבייתה בווטסאפ וזה מספק אותי ,ואם לא די לי בשליחת יומית של הודעות הבייתה ,עשיתי כך לפני שנה ברומניה ולא הרגשתי בכלל בחשבון שלא תפח ,

אז לסיכום קניתי גי פי נובוגו 5 אינטש 

מחיר 500 ש"ח ,תוכנה (יש לי כבר) מזרח אירופה לקנייה עולה 300 ש"ח

ויש אפשרות להשכרה ב-100 ש"ח 

ומאחר ואני חושב כבר שנה הבאה סלובקיה אז הגי פי יצא לי הכי יעיל ומשתלם 

אפשר להכנס לאתר של אי גו ויש שם כל האינפורמציה לגבי תוכנות 

מקווה ששפכתי מעט אור על הסוגייה שהמון אנשים מתלבטים בה (אלו כמוני שלא מבינים בזה)ומקווה שעזרתי ,טיול מהנה 

אלי

• myny
            myny נערך לאחרונה על ידי

לגבי GPS ...

מהנסיון בהרבה מקרים אין אות חזק מחוץ לערים הגדולות ולא ניתן להוריד מפות לניווט בוויז או גוגל בכל מקרה ממליץ להזמין ראוטר מחברות שמוכרות חבילות גלישה כמו  WIFLY  משלמים על כל גיגה גלישה ולא לפי ימים ונפח מוגבל

לגבי ניווט GPS ניתן להשאיל ולקנות מפות מIGO  ואז  ניתן להשתמש גם בסלולארי ללא צורך בגלישה

• yair3355
              yair3355 נערך לאחרונה על ידי

לגבי GPS ...

לדעתי הכי פשוט זה לשכור מכשיר בנתבג   מנסיון

• xfwind
                xfwind נערך לאחרונה על ידי

לגבי GPS ...

פשוט זה להכין את המסלול והטיול ולהכיר את המכשיר בזמן נוח לפני הטיול....

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון