פורסם היום ב cnn
-
Two former Khmer Rouge leaders are found guilty and sentenced to life imprisonment for crimes against humanity. www.cnn.com
-
פורסם היום ב cnnTOO LITTLE TOO LATE
-
ולכתבה ב- Ynet -
ואין חדש תחת השמש....פשעים מסוג זה מבוצעים ברגעים אלה ממש אצל שכנינו הסורים ואצל העיראקים (ובקרוב לבנון וירדן) על ידי הקיצוניים המוסלמים דאעש.
בעוד 20 - 30 שנה יישב בית המשפט הבינלאומי לשפוט את אותם אנשים שעושים את מעשיהם היום.....
-
שניהם בני למעלה מ80, "מאסר עולם" פקטיבי.... -
שניהם בני למעלה מ80, "מאסר עולם" פקטיבי....הגיל לא משנה- כמו עם הפושעים הנאצים! גם אם זו רק שנה זה משהו ע'ח!
-
טוב, זה היה משפט מורכב מאין כמוהומערכת משפט (מעורבת של שופטים קמבודיים וגם בינלאומיים) שלא נוסתה מעולם, ביטול חנינה שנתנה מטעם השלטון ושאר ירקות. טוב לראות שהוא הגיע לסיומו ובתוצאה המקווה
-
טוב, זה היה משפט מורכב מאין כמוהואת פול פוט וחבר מרעיו היה צריך להעמיד למשפט ולתלות אותם על מיתרים של פסנתר שימותו מוות איטי או להזריק להם חומצה לדם
חלאת המין האנושי
-
טוב, זה היה משפט מורכב מאין כמוהואחת הסיבות העיקריות לביקור שלי בקמבודיה, כמו גם בארמניה, היתה לראות ממקור ראשון את עקבות השואה שעברו עמים אלה.
אני משתמש במילה זו כי בתקופת שילטון הקמר רוז' היו כל הסימנים של השמדת עם כמו שאנו מכירים מעמנו (גם מספרית יחסית - רבע מהעם הקמבודי, שליש מהעם הארמני ושליש מהעם היהודי). כך גם התנהלה השמדת הארמנים בטורקיה.
בכל הזדמנות אני חוזר וממליץ לכל מי שמתלבט להגיע לפנום פן ולהקדיש את הזמן ללמוד מה עבר על הקמבודים וכיצד זה מפשיע עד היום.
-
טוב, זה היה משפט מורכב מאין כמוהומסכימה עם רוני, בשבילי זאת היתה חוויה מטלטלת
גם בפנום פן וגם המפגש עם ניצול בסיאם ריפ -מוזיאון המלחמה..
במיוחד כשרואים את כל קטועי הגפיים ..
מעט מידי, מאוחר מידי אבל לפחות קצת צדק...